A! I oprócz tego będzie pewna niespodzianka, ale o tym już dowiecie się w czwartek :mrgreen:
P.S. Niestety obsługa "Migawki" nie zgodziła się na przyniesienie własnych wypieków
Moderator: Shenson
Jak to? Jak rok temu robiłyśmy wigilię, to prostu przyniosłyśmy różne rzeczy i nikt nam uwagi nie zwrócił. Chociaż wtedy Pszczółka też zamówiła coś "cateringowego" w Migawce... Hmm... Ale siedziałyśmy na dole przy barze...adu pisze:P.S. Niestety obsługa "Migawki" nie zgodziła się na przyniesienie własnych wypiekówAle może uda się co nieco przemycić :angry_smile:
wypiłem tylko 1 piwo i 1 drinka i wróciłem trzeźwy, ale siedząc z Wami straciłem poczucie czasu i okazało się nagle, że mam 4 minuty do pociąguKarola pisze:ta Bartosz chyba sie najlepiej wybawił i mial tyle różnych prezentów![]()
qgel jak mogłes prezent zostawić?????????????? ach te %...
Jos, jakos w tym kontekscie "zaszczycil" bardzo zle mi sie kojazy :> :nono: . Porozmawiamy sobie przy nastepnej okazji :angry_smile:Jos. pisze:...Dziękuję za bardzo mile spędzony czasNo i pozdrowienia specjalnie na ByQa, który nas zaszczycił swoją obecnością! :brawo: :slonko: