Dział dla Braci z województwa mazowieckiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
Jest opcja, żeby spotkanie nasze przyszłotygodniowe przenieść na piątek i zrobić w bardziej kameralnych warunkach, 25km na południowy-wschód od PKiN, ale każdy musiałby coś np. do jedzenia przygotować... i dojechać jakoś
chętnych, którzy chcieliby się zobaczyć w gronie BS w przyszłym tygodniu proszę o info na PW, rozważymy sens spotkania przyszłotygodniowego,
PS.
od stycznia spotkania będą prawdopodobnie raz w miesiącu, do czasu aż nadejdzie wiosna
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
Proszę o info na PW, kto chce standardowo spotkać się w migawce 18 XII a kto jest chętny podjechać pod Wawę (19 XII piątek) i w bardziej kameralnym gronie spędzić wieczór ze 'starymi' znajomymi
jeżeli będzie słaby odzew migawkowy to spotkanie migawkowe z 18 XII odwołamy, żeby nie było że 3 osoby przyjadą, które się nie znają i przełożymy na styczeń, żeby się bardziej stęskniło i zachciało
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
Co Wy na to, by zamówić jakieś śledziki lub inne potrawy, by wyglądało trochę wigilijnie w migawce?? Dajcie znać ci, którzy chcą przyjść w czwartek. Ja na pewno będę:)
ETZ 251 VX800 VX800' TL 1000 S --> TL 1000SLiter w dwóch kuflach TygrysSport
Rostwór pisze:Co Wy na to, by zamówić jakieś śledziki lub inne potrawy, by wyglądało trochę wigilijnie w migawce?? Dajcie znać ci, którzy chcą przyjść w czwartek. Ja na pewno będę:)
co do czwartkowej Migawki to pytania organizacyjne proszę do Rostwora kierować
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
halo. czy ktoś się pojawi we czwartek?? jakoś nie widzę odzewu:( jeśli przysżłoby więcej osób, to naprawde moglibyśmy coś zamówić by postawili nam na stole
ETZ 251 VX800 VX800' TL 1000 S --> TL 1000SLiter w dwóch kuflach TygrysSport
tym razem mnie nie będzie, więc miłego świętowania...
chyba, że się cos zmieni ale wątpie...
608 601 340
"Nigdy nie można ustalić z pewnością, gdzie w kobiecie kończy się anioł, a gdzie zaczyna diabeł..."
"Jutro wcale Ci się nie należy, nie jest obiecane ani zagwarantowane!"