I PO KULIGU
Moderator: SEBIKS
I PO KULIGU
Było extra.Wszyscy ludzie których poznałem z BS są super.Niech żałują CI co nie przyjechali ( bo mają czego).Do zobaczenia :papa:
Re: I PO KULIGU
Oj,działo sie działo,naprawde jest czego żalowac dla nie obecnych,było super podziękowania dla organizatorów.
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
- Polubił posty: 61
- Otrzymane Polubienia: 93
WIELKIE,WIELKIE Dzięki za wczorajszą impreze !!
Po raz kolejny, impreza była ponad wszystko !!
Niech kto mówi co chce, ale każda impreza na Śląsku, ma swój nieporównywalny klimat
A przy okazji, wyszło na to, że ludzie z BRACTWA, są bardzo tolerancyjni w drastycznych przypadkach :banana1: :Banana2: :mrgreen:
Pogoda dopisała, humory też(bo jak mogło być inaczej, po tylu litach paliwa lotniczego z każdego regionu :mrgreen: ).
Jeszcze raz dziękujemy !!
P.S.Letko na premiera !!
YESSS,YESSS,YESS :jump:
P.S.2 Kosik-siaciun !!
Po raz kolejny, impreza była ponad wszystko !!
Niech kto mówi co chce, ale każda impreza na Śląsku, ma swój nieporównywalny klimat
A przy okazji, wyszło na to, że ludzie z BRACTWA, są bardzo tolerancyjni w drastycznych przypadkach :banana1: :Banana2: :mrgreen:
Pogoda dopisała, humory też(bo jak mogło być inaczej, po tylu litach paliwa lotniczego z każdego regionu :mrgreen: ).
Jeszcze raz dziękujemy !!
P.S.Letko na premiera !!
YESSS,YESSS,YESS :jump:
P.S.2 Kosik-siaciun !!
GSX 750 R- LICENCJA NA ZAPIER....
tel. mucha 503 145 909 klaudia 509 340 359
GS 500E- był
GSX R 750... - jest i będzie
GSX1300R HAYABUSA
Nareszcie

GS 500E- był
GSX1300R HAYABUSA
Nareszcie

-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
- Polubił posty: 8
- Otrzymane Polubienia: 2
jakąś fotorelację byście zapodali 
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
-
- BS Brother
- Polubił posty: 61
- Otrzymane Polubienia: 93
Trzeba było być, a nie leserować :angry_smile:qgel pisze:jakąś fotorelację byście zapodali
Zadzwoń do Graba, to Ci opowie :mrgreen:
GSX 750 R- LICENCJA NA ZAPIER....
GS 500E- był
GSX1300R HAYABUSA
Nareszcie

GS 500E- był
GSX1300R HAYABUSA
Nareszcie

-
- BS Brother
Dziękuję organizatorom za bardzo fajną imprezę (oj ciężko było)
Dziękuję Klaudi i Maćkowi za opiekę (a była potrzebna oj była)
Kto nie był niech żałuje.
Dziękuję Klaudi i Maćkowi za opiekę (a była potrzebna oj była)
Kto nie był niech żałuje.
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile !
------------------------------------------
Obecnie Kawa Z650
-------------------------------------------
V-Strom DL 650
-----------------------------
był VS 750 Intruder
602 256 613
------------------------------------------
Obecnie Kawa Z650
-------------------------------------------
V-Strom DL 650
był VS 750 Intruder
602 256 613
-
- Po drugiej stronie Mocy
- Województwo: lubelskie
Było super.Zaliczyłem dwie gleby,zjadłem dwie kiełbaski,piłem ale nie pamiętam co bo od razu mnie kopnęło(a może to był koń?).Reasumując:wielkie dzięki wszystkim za świetną kompanię i do zobaczenia następnym razem.
"Jest tylko_______między rozsądkiem a szaleństwem".
Intruder M800,to już historia.
Burak:606698321
Intruder M800,to już historia.
Burak:606698321
Wielki szacunek dla kosika że przejechał taki kawał drogi aby się z nami spotkać :ok2: .Mnie trochę boli japa po spotkaniu głowy z oblodzoną ziemią :sciana:
-
- BS Brother
- Otrzymane Polubienia: 15
My również pragniemy podziękować wszystkim za rewelacyjną imprezę :jump: Co prawda nie do końca mi ona na zdrowie wyszła, ale było warto :twisted:
Mamy nagrania audio z autokaru w telefonie, więc jak tylko znajdziemy jakikolwiek BEZPIECZNY sposób ich udostępnienia to tak się stanie
Mamy nagrania audio z autokaru w telefonie, więc jak tylko znajdziemy jakikolwiek BEZPIECZNY sposób ich udostępnienia to tak się stanie
\m/-_-\m/
Nie pisać do mnie PW na forum BS - dzwonić (za rzadko tu jestem)
Był LS 650 Savage '86 BYŁ VS 800 Intruder '92
Lepiej się spóźnić, niż nigdy nie dojechać....
501-749-941
http://www.smugi.pl
email z pytaniami o części: sklep@smugi.pl
email: areknosama2@op.pl
Nie pisać do mnie PW na forum BS - dzwonić (za rzadko tu jestem)
Był LS 650 Savage '86 BYŁ VS 800 Intruder '92
Lepiej się spóźnić, niż nigdy nie dojechać....
501-749-941
http://www.smugi.pl
email z pytaniami o części: sklep@smugi.pl
email: areknosama2@op.pl
-
- BS Brother
- Województwo: dolnośląskie
Dolnośląski przybyłe w silnym składzie również dziękuje za przednią imprezkę.
Organizatorom za super miejsce na saniach tuż za końskim zad.., coś czerwonego i gorącego i długiego brązowego.
Kosik Tobie brachu dziękuje za pokojowe towarzystwo, silną wolę że powstrzymałęś się skonsumowania mojej osoby (szczerze przyznaje, że się troszkę obawiałem :Banana2: , ale wszystko dobrze się skończył) no i oczywiście za "rozmowy nocą".
Bohas dzięki za podwózkę
Zibias Lechul nikomu nic nie powiem
Pozdrawiam
Rychu
Organizatorom za super miejsce na saniach tuż za końskim zad.., coś czerwonego i gorącego i długiego brązowego.
Kosik Tobie brachu dziękuje za pokojowe towarzystwo, silną wolę że powstrzymałęś się skonsumowania mojej osoby (szczerze przyznaje, że się troszkę obawiałem :Banana2: , ale wszystko dobrze się skończył) no i oczywiście za "rozmowy nocą".
Bohas dzięki za podwózkę
Zibias Lechul nikomu nic nie powiem
Pozdrawiam
Rychu
SV 650 N '03
tel. 504 168 948
AB Rh+
tel. 504 168 948
AB Rh+
-
- BS Brother
Dzięki wszystkim. Rozum właśnie wrócił na swoje miejsce. Fotorelacja nie nadaje się do publikacji. Sorki.
Zbyszek
Intruder 1400
Intruder 1400
-
- BS Brother
- Województwo: podlaskie
To ja również dziękuję organizatorom za przednią imprezę,za miłe i ciepłe przyjęcie ,warto było się telepać pociągiem aby pobyć z Wami
W BS fajnie jest!!!!!!!!!!!!!
Wnoszę postulat aby nauczyć Letka zapijać,bo ja pierdylę taką jazdę,to gorsze niż hardcore :lol: :lol: :lol:
ps.może ktoś zabrał moją bluzę,bo została w autokarze
dementuję te pogłoski,które roznosiłem będąc w stanie upojenia :banana1: ,nasi dwaj braciszkowie są tegez
peace for all!
W BS fajnie jest!!!!!!!!!!!!!
Wnoszę postulat aby nauczyć Letka zapijać,bo ja pierdylę taką jazdę,to gorsze niż hardcore :lol: :lol: :lol:
ps.może ktoś zabrał moją bluzę,bo została w autokarze
dementuję te pogłoski,które roznosiłem będąc w stanie upojenia :banana1: ,nasi dwaj braciszkowie są tegez
peace for all!
nie przeginaj nie jesteś z gumy
Marauder VZ800 99r sprzedany,obecnie brak
Marauder VZ800 99r sprzedany,obecnie brak
-
- The Real One
Wielkie Dzięki dla Snajpera za organizacje kuligu!!!
Pomysł był świetny i udało się go zrealizować. Bardzo się ciesze, ze mogłem uczestniczyć w tej dziewiczej imprezie, Aga do tej pory jest wniebowzięta
)
Zeby jednak nie było tak karmelkowo, pozwole sobie na łyzke dziekciu...czyli sprawy które nie uważam za do końca OK.
1. Kwestia obecności osób które się zdeklarowały, że będą, a nie były i wynikające z tego sprawy finansowe.
Brak ponad 20 osób x 60 zeta na głowe, łatwo policzyć...
Moje uznanie dla Snajpera za stwierdzenie "Dopłaty biore na siebie", każdy zapłacił tyle ile było ustalone, ale chyba nie o to chodzi by Snajper jako organizator był teraz o ponad tysiak pln-ów lżejszy... Myśle, że każdy z nieobecnych będzie miał szanse uregulować z nim te kwestie osobiście na rozpoczęciu sezonu...
2. %-ty we krwi, a rozsądek i bezpieczeństwo.
W tej sprawie mam jedną opinie zawsze. Skoro jedziemy ileś kilometrów by sie spotkać ze znajomymi, porozmawiać i dobrze bawić to chyba każdy wie, kiedy zapala mu się lampka ostrzegawcza. Jaki jest sens na takich imprezach chlać na maxa?
Przecież nie o to chyba chodzi żeby pokazać, kto ile jest w stanie... Pół biedy jeśli dany osobnik ma zgon i grzecznie śpi.
Ale jeśli zaczyna się kozaczyć, potem palnie się coś głupiego... niszczy się tym samym dobrą zabawe wszystkim w około...
OK, starczy tego moralizatorswa, uciekam spać
P.S. jeszcze jedne podziękowania dla gościa, który wyciągnął nas swoim Land Cruiserem z rowu, po tym jak inny osobnik zajechał Adze droge, doprowadzając tym samym do bączka na 180 stopni i finiszu po 100m we wspomnianym rowie... Na szczęście nikomu nic się nie stało.
Pomysł był świetny i udało się go zrealizować. Bardzo się ciesze, ze mogłem uczestniczyć w tej dziewiczej imprezie, Aga do tej pory jest wniebowzięta
Zeby jednak nie było tak karmelkowo, pozwole sobie na łyzke dziekciu...czyli sprawy które nie uważam za do końca OK.
1. Kwestia obecności osób które się zdeklarowały, że będą, a nie były i wynikające z tego sprawy finansowe.
Brak ponad 20 osób x 60 zeta na głowe, łatwo policzyć...
Moje uznanie dla Snajpera za stwierdzenie "Dopłaty biore na siebie", każdy zapłacił tyle ile było ustalone, ale chyba nie o to chodzi by Snajper jako organizator był teraz o ponad tysiak pln-ów lżejszy... Myśle, że każdy z nieobecnych będzie miał szanse uregulować z nim te kwestie osobiście na rozpoczęciu sezonu...
2. %-ty we krwi, a rozsądek i bezpieczeństwo.
W tej sprawie mam jedną opinie zawsze. Skoro jedziemy ileś kilometrów by sie spotkać ze znajomymi, porozmawiać i dobrze bawić to chyba każdy wie, kiedy zapala mu się lampka ostrzegawcza. Jaki jest sens na takich imprezach chlać na maxa?
Przecież nie o to chyba chodzi żeby pokazać, kto ile jest w stanie... Pół biedy jeśli dany osobnik ma zgon i grzecznie śpi.
Ale jeśli zaczyna się kozaczyć, potem palnie się coś głupiego... niszczy się tym samym dobrą zabawe wszystkim w około...
OK, starczy tego moralizatorswa, uciekam spać
P.S. jeszcze jedne podziękowania dla gościa, który wyciągnął nas swoim Land Cruiserem z rowu, po tym jak inny osobnik zajechał Adze droge, doprowadzając tym samym do bączka na 180 stopni i finiszu po 100m we wspomnianym rowie... Na szczęście nikomu nic się nie stało.
Suzuki GS 500e i K1200S
-
- BS Brother
- Kontakt:
Wszystko co ważne zostało już wypowiedziane więc wypada tylko podziękować wszystkim obecnym za wspaniałą wspólną zabawę !!
BS-owa Jazda w Środku Zimy wchodzi na stałe do kalendarza imprez !!
Do szybkiego zobaczyska i uwidziska !!
BS-owa Jazda w Środku Zimy wchodzi na stałe do kalendarza imprez !!
Do szybkiego zobaczyska i uwidziska !!
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254

RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254

-
- BS Brother
- Województwo: -
wielike podziekowania za super impreze i wielkie sorry za moje wyglupy jednak slaska woda jest troszeczke za mocna jak na moje skromne mozliwosci zreszta podobnie podzialala na wiekszosc medalikow :lol:
tak wiec co zlego to nie my i do zobaczenia mam nadzieje juz w cieplejszym klimacie na swoich kochanych maszynach :angry_smile:
tak wiec co zlego to nie my i do zobaczenia mam nadzieje juz w cieplejszym klimacie na swoich kochanych maszynach :angry_smile:
-->3/4<--
"Jeden z prototypów Boga.
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji.
Zbyt pokręcony, by żyć, zbyt rzadki by umrzeć"
kom:510106375
nowy gg 5992462
[IMG]http://images31.fotosik.pl/360/793b4ae4a36545f1.jpg[/IMG]
"Jeden z prototypów Boga.
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji.
Zbyt pokręcony, by żyć, zbyt rzadki by umrzeć"
kom:510106375
nowy gg 5992462
[IMG]http://images31.fotosik.pl/360/793b4ae4a36545f1.jpg[/IMG]