Oferta przeglądu zimowego we Free&Fun
Moderator: Shenson
-
- BS Brother
- Województwo: łódzkie
Oferta przeglądu zimowego we Free&Fun
Firma Free&Fun w Sękocinie organizuje akcję przeglądu zimowego pod hasłem "Wiosna w lutym"!
Oferta skierowana jest głównie do użytkowników motocykli marki Suzuki (motocykle zakupione tylko u autoryzowanego dealera Suzuki), jak i również innych marek motocykli.
Firma oferuje:
- w obrębie Warszawy i okolic - transport motocykla w obie strony zupełnie za free
- rabat w postaci 20% za robociznę
- rabat w postaci 20% za części (tylko oryginalne)
- do tego do wyboru ładowarka Optimate 3SP lub plecak Suzuki gratis!
- warunkiem skorzystania z akcji serwisowej jest posiadanie książeczki gwarancyjnej (dotyczy również motocykli i ATV po
gwarancji)
- oferta obowiązuje przez cały miesiąc luty
Jeśli chodzi o motocykle innych marek:
- również obowiązuje transport w obie strony gratis na terenie Warszawy i okolic
- 10% zniżki na części
- oferta obowiązuje przez okres styczeń-luty
W razie jakichkolwiek pytań proszę dzwonić pod numer (0-22) 311-11-81 lub (0-22) 311-11-80
Oferta skierowana jest głównie do użytkowników motocykli marki Suzuki (motocykle zakupione tylko u autoryzowanego dealera Suzuki), jak i również innych marek motocykli.
Firma oferuje:
- w obrębie Warszawy i okolic - transport motocykla w obie strony zupełnie za free
- rabat w postaci 20% za robociznę
- rabat w postaci 20% za części (tylko oryginalne)
- do tego do wyboru ładowarka Optimate 3SP lub plecak Suzuki gratis!
- warunkiem skorzystania z akcji serwisowej jest posiadanie książeczki gwarancyjnej (dotyczy również motocykli i ATV po
gwarancji)
- oferta obowiązuje przez cały miesiąc luty
Jeśli chodzi o motocykle innych marek:
- również obowiązuje transport w obie strony gratis na terenie Warszawy i okolic
- 10% zniżki na części
- oferta obowiązuje przez okres styczeń-luty
W razie jakichkolwiek pytań proszę dzwonić pod numer (0-22) 311-11-81 lub (0-22) 311-11-80
J... mustangówka 50, XF650 Freewind, K... ER-6F, GSX-R 1000, B... F700GS, GSR600, GSR750, B... R Nine T
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
- Polubił posty: 5
Re: Oferta przeglądu zimowego we Free&Fun
nie chcę uprawiać reklamy (tym bardziej że pracują tam moi znajomi ale polecam (sam rok temu skorzystałem z takiej akcji, mniej zapłaciłem za przegląd gwarancyjny i do tego ładowarka gratis, która podobno dobra jest
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
-
- Po drugiej stronie Mocy
A ja się właśnie wczoraj zapisałem!
Ładowarka mi jedynie nie przysługuje, bo sprzęt nie na gwarancji...
Ładowarka mi jedynie nie przysługuje, bo sprzęt nie na gwarancji...
Pozdrawiam, Paweł
GSX 750 Inazuma był, jest ...
tel. 604829880
tel. 604829880
Witam, akcja super tylko zadziwiające że firma nie bierze pod uwagę klientów którzy kupili sprzęt nie u autoryzowanego przedstawiciela marki, a chcieli by skorzystać z akcji i przejrzeć swoje maszyny w autoryzowanym serwisie . Jest to oczywiście tylko moje skromne zdanie i uważam że taka akcja cieszyła by się szerszym zainteresowaniem, z własnego doświadczenia wiem że szufladkowanie klientów nie jest wskazane i źle odbierane.
-
- BS Brother
no mnie przez to nie obsłużą. Nie kupiłem sprzętu w salonie. A czy on jest jakiś gorszy tym samym? A szkoda, bo motorek oczekuje właśnie wymiany płynów
-
- Po drugiej stronie Mocy
W przypadku sprzętów zakupionych nie w salonie, free&fun odbiera i przywozi motocykl za darmo w ramach promocji. Ja skorzystałem i zadowolony jestem bardzo, bo serwis profesjonalny.
Pozdrawiam, Paweł
tel. 604829880
tel. 604829880
-
- BS Brother
no to mamy jeszcze czas na to tylko do jutra. Promocja jest do końca lutego
Gdyby nie to, że zrobiłem przegląd w listopadzie na pewno bym skorzystał :? Fajna sprawa szczególnie z tym odbiorem i dowozem
-
- BS Brother
- Województwo: łódzkie
Niestety nie jest to decyzja ani jakiekolwiek wymysły F&F, ani żadnego innego serwisu motocyklowego. Są to zasady narzucone przez Suzuki Motor Poland. Jeśli macie jakiekolwiek obiekcje czy uwagi, co do tego typu akcji serwisowych, ich plusów i minusów, to bardzo proszę kierować swoje mail'e na bike@suzuki.com.pl lub service@suzuki.com.plGrel1 pisze:Witam, akcja super tylko zadziwiające że firma nie bierze pod uwagę klientów którzy kupili sprzęt nie u autoryzowanego przedstawiciela marki, a chcieli by skorzystać z akcji i przejrzeć swoje maszyny w autoryzowanym serwisie . Jest to oczywiście tylko moje skromne zdanie i uważam że taka akcja cieszyła by się szerszym zainteresowaniem, z własnego doświadczenia wiem że szufladkowanie klientów nie jest wskazane i źle odbierane.
J... mustangówka 50, XF650 Freewind, K... ER-6F, GSX-R 1000, B... F700GS, GSR600, GSR750, B... R Nine T
-
- BS Brother
- Polubił posty: 5
OK, widzę że ostatni dzień akcji a dyskusja jakaś dziwna się robi zamykamy
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
tel. 603775119
qgel@wp.pl