Dział dla Braci z województwa mazowieckiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
A czy środy są na stałe?? Bo w środy super graja w Barakudzie (gwizdek wie). Może wtorki?? Bo do tej pory we wtorki nie mam z kim pić?? Tak czy inaczej w środę tą 16 będę, bo L4 nie mam.
Pewnie stale nie sa, ale to musialaby ustalic wiekszosc. Zawsze mozna zrobic glosowanie / ankiete po poinformowaniu "władz" zwiazku Patrzac nawet na pogode, to i w kolejna srode bedzie mozna przyjechac na moto Ale fajny ten sezon.
<----. Ból trwa chwile, chwała jest na wieki. <----|======================== <----'
niech zostanie sroda.ja we wtorki napewno nigdy nie bede mogl byc-uczelnia mi juz czas zarezerwowala
Komarek,TransAlp,BANDIT 1200, GSX-R 1000, 1/2 Burgman 400 Albo GSX-R ... albo NIC!!!! <<< chwilowo nie działa KTM990Adventure http://www.bikepics.com/members/kolasGSXR/
kom: 796-272-069
Formalnie przypominam ze juz dzis w srode jest spotkanko, chyba pierwsze przy browarku bo pogoda nie dopisuje Zostalo ustalone Magnum na Rakowieckiej 2A. Przybywajcie.
<----. Ból trwa chwile, chwała jest na wieki. <----|======================== <----'
witajcie :twisted: :twisted:
to co....? o 19.30?
a tak, gwoli ścislości wjazd na Rakowiecką od Pulawskiej, czy bliżej będzie od Niepodleglości...? :?: :?: