Dział dla Braci z województwa mazowieckiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
juz ja to widze.. okresl miejsce i kto bedzie chcial to sie zjawi - to zawsze lepiej wychodzi
pozdrawiam,
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal . . . było i się zmyło, ale "chyba widziałem kotecka"
qgel pisze:następnym razem jadę z Wami ! (jak buraczkowy wyzdrowieje lub nowy GSR się urodzi bo grzech nie wykorzystać takiego :slonko: :slonko: :slonko: :slonko: :slonko: :slonko: weekendu na :moto: :moto: :moto: :moto: :moto:
2. Jajco
Jajco pisze:Ja też niestety następnym razem, pomimo silnego lobbingu...
Ale pogoda ma być dobra, to jeszcze niejedna okazja w tym roku się nadarzy!
No też bym bardzo chętnie pojechał z wami ale mój ferdynand jest bez owiewek błotników osłon i ogólnie w stanie malowania (szliffff) czarny metalik z opiłkami złota + bordo metalik już nie mogę się doczekać kiedy odbiore plastiki. Ale jak coś na rybke zapraszam w moje okolice od warszawy 70km przyjemna droga, fajne winkle, bardzo dobre pstrągi i moje ulubione jesiotry wszystko palce lizać No ale to dopiero jak złoże w całość motorek
enoel pisze:Witam,
jeśli pogoda dopisze to również chętnie się dołączę
Enoel jesteś wyjątkowy gość, normalnie motocyklowy tygrys. Przyczajasz się, czekasz na odpowiedni post /ofiarę/ i skok.
Tak trzymaj, na Ciebie można poprostu liczyć i basta.
Do zobaczenia na MC jak nie będzie padać. :angry_smile:
twardziele są ....... i będą zaraz latać ..... tylko w innym miejscu o tej samej porze się umówili .....
ale jest wielce prawdopodobne że do Spały na rybę Gwizdek przyjedzie .... będzie dzwonił do Grudiego