Pie****na policja!!
Moderator: Shenson
Malisz a tak w ogóle to nalezy rozważyć, czy naczelnik nie popełnił przestępstwa. W kodeksie karnym jest taki art. 231 par. 1 - funkcjonariusz publiczny, który przekracza swoje uprawnienia .... a tutj niewątpliwie to miało miejsce - wydanie polecenia zatrzymania dowodu rejestracyjnego pod byle pretekstem bo tak to zrozumiałem
niestety trafiłeś na wyjątkowego wynikowca który za wszelką cenę próbował udowodnić swoją wyższość przekraczając granice ustawowie i zdrowego razsądku - nistety wśród kierownictwa nie tylko WRD jet to ngminna przypadłość (ludziom odbiera rozum gdy mają możliwość wydawania nieomylnych rozkazów podwładnym).naczelnk napewno gdy szedł do pracy zauważył suzi i bardzo chciał poczuc się potrzebnym, kompetentnym przełożonym więc postanowił nagić odrobinę kdeks wykroczeń i wydał polecenie podwładnym ,które zostało wykonane gdyż rozkaz nie gazeta i wykonać trzeba (chicby było niewiem jak głupie).
gdyby policjanci ci na samym dole mieli podobną chorobę mało kto by z nas miał prawko (punkty karne) ,a moto było by do polerowania nie jeżdzenia - na szczęście tak nie jest gdyż duża liczba sama jeżdzi motocyklami w pracy i w cywilu.
pisz skargę do komendanta stołecznego i złuż ją na dziennik podawczy w ksp, dołącz ksero przeglądu i podaj świadków zdażenia jeżeli byli. co do sądu myślę że masz temat wygrany !!! zrób to szybko bo znając życie baran awansuje.
zagotował mnie temat strasznie !!! pozdrawiam i życzę pomyślnego i szybkiego zakończenia sprawy.
gdyby policjanci ci na samym dole mieli podobną chorobę mało kto by z nas miał prawko (punkty karne) ,a moto było by do polerowania nie jeżdzenia - na szczęście tak nie jest gdyż duża liczba sama jeżdzi motocyklami w pracy i w cywilu.
pisz skargę do komendanta stołecznego i złuż ją na dziennik podawczy w ksp, dołącz ksero przeglądu i podaj świadków zdażenia jeżeli byli. co do sądu myślę że masz temat wygrany !!! zrób to szybko bo znając życie baran awansuje.
zagotował mnie temat strasznie !!! pozdrawiam i życzę pomyślnego i szybkiego zakończenia sprawy.