figer pisze:Stawiam na Emila :lol:
:jezyk:
Wypraszam sobie! Emil byl jak zwykle bardzo grzeczny! Chodzaca oaza spokoju i dobrego wychowania
co do zjezdzalni to ja nie bede palcem na Silesian Squad wskazywal, bo mooozeee ktos z wizytatorow sie i zjezdzalnia bawil (ja tam nie widzialem, tylem siedzialem) ale dopiero po uzyciu przez czlonka Silesian Sqad te podstawki sie rozciagnely (wtedy sie odwrocilem akurat na chwilke to widzialem) :lol:
poza tym to nie przesadzajcie, nie bylismy az tak straszni, ta mila Pani z obslugi nawet na pozegnanie probowala z siebie jakis usmiech wydobyc; lokal dalej stoi jak stal, strzelnica tez (ta jedna zdewastowana ramka do mocowania tarczy to byla wliczona w cene, patrzac na rachunek jaki dostalismy za pare minut zabawy - wlasciwie za ta cene to powinnismy sobie chociaz ten maly automat wyniesc, bo na pewno byl wliczony :lol: )
a wracajac do tematu zdjec, to ja nie rozumiem zupelnie tej mody zeby wszedzie jakies zdejcia robic i potem je w internecie umieszczac - z reszta zdjecia i tak sa nieciekawe i nie ma powodu, zeby obciazac serwer i je gdzies wrzucac!
PS. oczywiscie poprosze wszystkie zdjecia na maila lub cos, jak ktos nie ma to info na PW niech wysle albo cos
PS2. a Ty Kudlaty to nie mysl ze to zajscie to tak bez echa przejdzie! Juz Ty sie bedziesz Tu nam musial mocno tlumaczyc! (dla niezorientowanych: NIE PRZYJECHAL!) poza tym, specjalnie dla Ciebie sie Adu musiala meczyc z braniem drugiego samochodu!