16-17 czerwca- spotkanie
Moderator: Pushkin
-
- Moderator
- Województwo: dolnośląskie
- Otrzymane Polubienia: 10
My z Agą też najprawdopodobniej będziemy jutro we Wrocku, tylko nie znam jeszcze szczegółów, o której skończy Aga egzamin. Jak coś po prostu będę na JETcie o 16.
Pozdr.
Pushkin
Pozdr.
Pushkin
Życie jest piękne, gdy żyć się umie, a człowiek swoje moto rozumie.
GS550M KATANA, GSX1200 INAZUMA-wspaniałe wspomnienia->GSX750S KATANA SREBRNA STRZAŁA po grobową deskę & GSX1400 K4 HELLBOY
Kom. 506 171 241
GS550M KATANA, GSX1200 INAZUMA-wspaniałe wspomnienia->GSX750S KATANA SREBRNA STRZAŁA po grobową deskę & GSX1400 K4 HELLBOY
Kom. 506 171 241
-
- BS Brother
- Województwo: lubuskie
- Kontakt:
Witam
Panowie bardzo proszę jeśli po napisaniu posta minie 2 minuty i macie ochotę jeszcze coś dodać nie lamerujcie tylko edytujcie nie pisze togo na priv bo dotyczy to kilku osób. Aaaaa starajcie sie nie łupać 5 razy tego samego posta na stronę lepiej widać jak jest jeden nie pięć, a jeśli to z przyczyn technicznych walcie do mnie na priv albo lepiej Daba.
Pozdrawiam i życzę miłej zabawy w weekend. Naprawdę żałuje, że mnie z wami nie będzie niestety siła wyższa. :roll:
Panowie bardzo proszę jeśli po napisaniu posta minie 2 minuty i macie ochotę jeszcze coś dodać nie lamerujcie tylko edytujcie nie pisze togo na priv bo dotyczy to kilku osób. Aaaaa starajcie sie nie łupać 5 razy tego samego posta na stronę lepiej widać jak jest jeden nie pięć, a jeśli to z przyczyn technicznych walcie do mnie na priv albo lepiej Daba.
Pozdrawiam i życzę miłej zabawy w weekend. Naprawdę żałuje, że mnie z wami nie będzie niestety siła wyższa. :roll:
GSXR1000K5 - przyjacielowi sprzedany, super przerobione a raczej to co z niego zostało.
HUSKWARNA- CROSS tez sprzedany, ale kiedyś wrócę !!!
http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Suz ... 1000/50690
Jeśli wola kliknij http://www.pajacyk.pl/
HUSKWARNA- CROSS tez sprzedany, ale kiedyś wrócę !!!
http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Suz ... 1000/50690
Jeśli wola kliknij http://www.pajacyk.pl/
Pushkin jak widac w temacie powyzszym do walbrzycha zajada bracia z gornego, wiec pewnikiem pojedziemy wszyscy razem. jak znam zamek Ksiaz to zejdzie im ze dwie godzinki na zwiedzanie, wiec pewnie dopiero okolo 16 wyjedziemy z walbrzycha i na JECIE bedziemy okolo 17. jesli wam pasuje to bedzie nam milo jak bedziecie na nas czekac.
jednak wszystko wyjasni sie okolo 14 jutro. jakby co to bede dzwonil.
jednak wszystko wyjasni sie okolo 14 jutro. jakby co to bede dzwonil.
-
- BS Brother
- Otrzymane Polubienia: 2
Już po - wracamy do realu :twisted:
serdeczne podziękowania dla wszystkich co przybyli
ps1-znaleziona slider
ps2-za to co zostawiliście, przez najbliższy tydzień na obiad mam kiełbasę z ogórkami
ps3-ponoć nic dwa razy się nie zdarza, jestem za tym aby jeszcze raz to się zdarzyło :lol:
serdeczne podziękowania dla wszystkich co przybyli
ps1-znaleziona slider
ps2-za to co zostawiliście, przez najbliższy tydzień na obiad mam kiełbasę z ogórkami
ps3-ponoć nic dwa razy się nie zdarza, jestem za tym aby jeszcze raz to się zdarzyło :lol:
http://picasaweb.google.pl/Bogdi64
--------------------------------------
dwa garnki V - na dwóch kołach
A1 RH-
tel. 0603 765 563
--------------------------------------
dwa garnki V - na dwóch kołach
A1 RH-
tel. 0603 765 563
-
- Po drugiej stronie Mocy
Jeszcze raz dzięki Bogdan za całe przygotowanie imprezy!!! Było rewelacyjnie
Będzie to trzeba powtórzyć.
ps1-Sorki Pushkin za dwukrotnie fruwająca trawę w Wołowie i te dołki na trawniku :plask:
ps2-dzieki Jacku za transport bagażowy :dres:
ps3-dzieki wszystkim za udaną imprezę
bym zapomniał
ps4- pozdrowionka od Madzi dla wszystkich BS :papa:
Pozdro
Nikoś
ps1-Sorki Pushkin za dwukrotnie fruwająca trawę w Wołowie i te dołki na trawniku :plask:
ps2-dzieki Jacku za transport bagażowy :dres:
ps3-dzieki wszystkim za udaną imprezę
bym zapomniał
ps4- pozdrowionka od Madzi dla wszystkich BS :papa:
Pozdro
Nikoś
-
- Moderator
- Otrzymane Polubienia: 10
Po Slider się zgłoszę, bo mniemam, iż to mój (mogę pokazać drugi na dowód
). Chciałbym serdecznie podziękować Wszystkim, dzięki którym z Agą tak miło spędziliśmy weekend. Dodatkowo chciałbym jeszcze raz przekazać choć po części (bo w całości nie jestem w stanie) wdzięczność sióstr zakonnych za zapewnienie atrakcji dzieciakom.
Nikoś - trawnik, latająca trawa to pikuś - mnie się moja Kicia skarżyła wieczorkiem, jak ją do snu odprowadzałem, że następnym razem Ci tak huknie z tłumika za ten zapiaszczony bak... :lol: Loozik - było spuper i nic nie jest w stanie zmienić tego faktu.
Pozdr.
Pushkin
Nikoś - trawnik, latająca trawa to pikuś - mnie się moja Kicia skarżyła wieczorkiem, jak ją do snu odprowadzałem, że następnym razem Ci tak huknie z tłumika za ten zapiaszczony bak... :lol: Loozik - było spuper i nic nie jest w stanie zmienić tego faktu.
Pozdr.
Pushkin
Życie jest piękne, gdy żyć się umie, a człowiek swoje moto rozumie.
Kom. 506 171 241
Kom. 506 171 241