spotkania BS na slasku
Moderator: SEBIKS
Re: spotkania BS na slasku
Qugel, znasz Lechula, dlatego pewnie inaczej go odbierasz ja go nie znam i odbieram to co napisał inaczej.
Fero, nie przyjechałem tylko raz na spotkania, na jakie się umówiłem na tym forum, dotyczyło to wyjazdu do DD Orzesze, już pisałem 3 razy, że wypadł mi egzamin, jak to nie wystarcza to napiszę jeszcze raz i dokładniej, trenuję Judo i klub zorganizował egzamin na pasy w sobotę o 9 rano, dowiedziałem się kilka dni wcześniej, czekałem na to cały rok, więcej nie mam się zamiaru w tym temacie tłumaczyć.
Co do wioski wszystko tak jak napisałem wcześniej, nie chciałem przyjechać z powodu mojej nie obecności w DD, z autobusem też wszystko się zgadza tyle, że pomyliłem Lechula z Snajperem.
Lechul przepraszam że pomyliłem Cię ze Snajperem, masz też rację, że nie napisałem o spotkaniu w formie pytania, jednak moja wypowiedź nie była napisana jakimś pretensjonalnym tonem czy jako żądanie więc nadal nie rozumie dlaczego odpisałeś mi w taki sposób?
Neo, myślę, że wyżej wystarczająco wytłumaczyłem, co mi się nie podoba, aby moje zachowanie było jednak zrozumiałe nie sądzę abym się też w jakikolwiek sposób dyskwalifikował.
Co do twojego P3 to porozmawiamy jak się spotkamy.
Fero, nie przyjechałem tylko raz na spotkania, na jakie się umówiłem na tym forum, dotyczyło to wyjazdu do DD Orzesze, już pisałem 3 razy, że wypadł mi egzamin, jak to nie wystarcza to napiszę jeszcze raz i dokładniej, trenuję Judo i klub zorganizował egzamin na pasy w sobotę o 9 rano, dowiedziałem się kilka dni wcześniej, czekałem na to cały rok, więcej nie mam się zamiaru w tym temacie tłumaczyć.
Co do wioski wszystko tak jak napisałem wcześniej, nie chciałem przyjechać z powodu mojej nie obecności w DD, z autobusem też wszystko się zgadza tyle, że pomyliłem Lechula z Snajperem.
Lechul przepraszam że pomyliłem Cię ze Snajperem, masz też rację, że nie napisałem o spotkaniu w formie pytania, jednak moja wypowiedź nie była napisana jakimś pretensjonalnym tonem czy jako żądanie więc nadal nie rozumie dlaczego odpisałeś mi w taki sposób?
Neo, myślę, że wyżej wystarczająco wytłumaczyłem, co mi się nie podoba, aby moje zachowanie było jednak zrozumiałe nie sądzę abym się też w jakikolwiek sposób dyskwalifikował.
Co do twojego P3 to porozmawiamy jak się spotkamy.
-
- Naciagacz Łańcucha
- Województwo: małopolskie
Jeśli maile piszesz takim tonem, jak posty - to pewnie dlatego te nieporozumieniaTifosi pisze: Co do wioski wszystko tak jak napisałem wcześniej, nie chciałem przyjechać z powodu mojej nie obecności w DD, z autobusem też wszystko się zgadza tyle, że pomyliłem Lechula z Snajperem.
Lechul przepraszam że pomyliłem Cię ze Snajperem, masz też rację, że nie napisałem o spotkaniu w formie pytania, jednak moja wypowiedź nie była napisana jakimś pretensjonalnym tonem
Tak więc - musimy się bardziej starać
--
Ziutecki
VLR1800 BLACK '08
Ziutecki
VLR1800 BLACK '08
Ja nie mam do nikogo pretęsji, że nie udało mi się spotkać :idea:
Nie podoba mi się reakcja Lechula na moją propozycję zorganizowania przez bardziej doświadczonych braci spotkania na Śląsku to wszystko o co mi chodzi w tym temacie, proszę nie przekręcać i nie wmawiać mi czegoś czego nie napisałem.
Nie podoba mi się reakcja Lechula na moją propozycję zorganizowania przez bardziej doświadczonych braci spotkania na Śląsku to wszystko o co mi chodzi w tym temacie, proszę nie przekręcać i nie wmawiać mi czegoś czego nie napisałem.
A dla mnie jest sprawa prosta jestes na spotkaniu to jestes niema cie to cie niema wszystko zazwyczaj napisane jest na forum tazman napisał jednego konkretnego posta a jaki sie z tego bajzel zrobił chyba cisnienie wam skacze bez moto :angry_smile:
eh.. kolezko, kolezko.. ja jesscze nie bedac na 4um BS, ledwo po przeprowadzce do wawy wpadlem do zielonej gesi (wtedy tam jescze stolica sie spotykala), podszedlem do ludzi, powiedzialem ze jezdze na moto (wtedy jescze mialem fajera), dosiadlem sie i zaczalem poznawac ludzi... wtedyt tez powiedzialem ze zmieniam sprzeta na suzi i tak jakos poznalem ekipe..
a co do spotkan na slasku to ciesze sie ze takie sa, jescze bardziej ciesze sie ze sa polaczenbe ze smiganiem (proponuje od razu wyskoczyc na banska bistrice, albo w slowackie tatry przez korbielow jak bedzie cieplo).
Mam tylko pytanko gdziue jest ta rybacka wioska?
z takich punktow centralnych mozna mnie czasem w sezonie spotkac w czwartki na zamku w Chudowie.
peace i do zobaczyska jak sniego stopnieja...
p.s. wybieram sie do wawy na bemowo (19.04 a pozniej do czestochowy 20.04), ktos chetny?
a co do spotkan na slasku to ciesze sie ze takie sa, jescze bardziej ciesze sie ze sa polaczenbe ze smiganiem (proponuje od razu wyskoczyc na banska bistrice, albo w slowackie tatry przez korbielow jak bedzie cieplo).
Mam tylko pytanko gdziue jest ta rybacka wioska?
z takich punktow centralnych mozna mnie czasem w sezonie spotkac w czwartki na zamku w Chudowie.
peace i do zobaczyska jak sniego stopnieja...
p.s. wybieram sie do wawy na bemowo (19.04 a pozniej do czestochowy 20.04), ktos chetny?
-
- BS Brother
- Województwo: opolskie
KU*wa dosyć pierdziulenia i bidulenia, że ja chciałem ale nie mogłem było minęło jak powiedział Fero flacha będzie, będzie Git, hehe żartuję. a tym czasem niech bura piii zima już na dobre zdechnie byśmy mogli wspólnie polatać troszku. Co do spotkania to info napewno będzie . Chyba koniec tematu co ??
Ps. kurde zawsze chciałem to napisać ale śmiałości nie miałem
Pozdro i do zobaczycha
Ps. kurde zawsze chciałem to napisać ale śmiałości nie miałem
gg 2883934
Bandit 650s+Leo Vince SBK Evolution II sprzedany, CZARNA PADLINA
sprzedana ciekawe co teraz ...
BMX, Over the Top, Merida Crossway 100 D...
Pozdrawiam
Bandit 650s+Leo Vince SBK Evolution II sprzedany, CZARNA PADLINA
BMX, Over the Top, Merida Crossway 100 D...
Rybacka Wioska jest w Parku Kultury, koło kapelusza.
Dla mnie koniec.
Dla mnie koniec.
Ja jestem za, przy piwie czy flaszce wszystko sobie wyjaśnimy i jestem przekonany że po 10 minutach nie będzie problemu, kto będzie ?snajper pisze:Witam
Ale,allle...Bolek,przecież jest coś takiego jak Śląsk Opolski,tak,że Ty tez Ślązak.
Już za miesiąc spotykamy się wszystcy na pielgrzymce,będzie okazja się poznać.
A może wcześniej w Wiosce Rybackiej np.5 lub 6 kwietnia ? Kto załozy wątek?
-
- Moderator
- Województwo: opolskie
Wioska jest TU. Jeśli chodzi o Częstochowę to monituj temat http://www.bractwo-suzuki.com.pl/forum/ ... =10&t=8911
Dobrze kombinujesz tazzman :spoko: :spoko:
tazzman pisze:(proponuje od razu wyskoczyc na banska bistrice, albo w slowackie tatry przez korbielow jak bedzie cieplo).
Dobrze kombinujesz tazzman :spoko: :spoko:
email: bohas@interia.pl
-
- BS Brother
- Województwo: dolnośląskie
- Otrzymane Polubienia: 2
Pozwolicie Panowie, że się wtrące
Mi też podoba się pomysł z wypadem do Słowacji.
Rozmawiałem już Nikosiem.
Osobiście chciałbym pojechać tu: http://www.tatralandia.sk/main.php?menu ... ia&lang=pl , ale jestem otwarty na inne propozycje
Można też zwiedzić jakieś zamiki, obejrzec jaskinie, no i oczywiści zrobić parę kilometrów po winkielkach, o których tyle słyszałem
Może majowy weekend ??
Pozdrawiam
Rychu
Mi też podoba się pomysł z wypadem do Słowacji.
Rozmawiałem już Nikosiem.
Osobiście chciałbym pojechać tu: http://www.tatralandia.sk/main.php?menu ... ia&lang=pl , ale jestem otwarty na inne propozycje
Można też zwiedzić jakieś zamiki, obejrzec jaskinie, no i oczywiści zrobić parę kilometrów po winkielkach, o których tyle słyszałem
Może majowy weekend ??
Pozdrawiam
Rychu
SV 650 N '03
tel. 504 168 948
AB Rh+
tel. 504 168 948
AB Rh+
-
- BS Brother
- Województwo: dolnośląskie
żenujące :sciana: jestem do dyspozycjiLechul pisze:Co do twojego P3 to porozmawiamy jak się spotkamy.
Omega masz u mnie piwo
http://www.bractwo-suzuki.com.pl/forum/ ... =33&t=8792
zasiej myśl zbierzesz czyn
zasiej czyn zbierzesz zachowanie
zasiej zachowanie zbierzesz charakter
zasiej charakter zbierzesz całe życie
tel. 606 679 484
intruder vz800
zasiej czyn zbierzesz zachowanie
zasiej zachowanie zbierzesz charakter
zasiej charakter zbierzesz całe życie
tel. 606 679 484
intruder vz800
Co jest żenujące kolego ?
Widzę, że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, nie zrozumiałeś mojego powitania, nie zrozumiałeś tego co napisałem w tym temacie i nie zrozumiałeś tego co napisałem do Ciebie, jak to mówią, trudno co zrobić...
Widzę, że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, nie zrozumiałeś mojego powitania, nie zrozumiałeś tego co napisałem w tym temacie i nie zrozumiałeś tego co napisałem do Ciebie, jak to mówią, trudno co zrobić...
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
Ja też coraz mniej rozumiem...............
Skręciłeś Tifosi w jednokierunkową tyle że pod prąd.
EOT :angry_smile:
Skręciłeś Tifosi w jednokierunkową tyle że pod prąd.
EOT :angry_smile:
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254

RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254