spotkania BS na slasku
Moderator: SEBIKS
spotkania BS na slasku
hej,
jako ze mieszkajac w wawie wstapilem do BS i tam spotkania odbywaly sie co tydzien, mam pytanie czy taka tradycja tez jest na slasku?? obecnie wrocilem na poludnie i mieszkam w bielsku.
Czy w sezonie i poza sezonem BS sie spotykaja?
jako ze mieszkajac w wawie wstapilem do BS i tam spotkania odbywaly sie co tydzien, mam pytanie czy taka tradycja tez jest na slasku?? obecnie wrocilem na poludnie i mieszkam w bielsku.
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
- Polubił posty: 6
- Otrzymane Polubienia: 3
Re: spotkania BS na slasku
Oczywiście Gościu Sympatyczny !!! Do zobaczenia w Wiosce Rybackiej ( może nie co tydzień ) 
GS 500F --> GSX 1300R Hayabusa --> GSX-R1000 Limited Edition by Adu
--> spadłem na dno...
tel. kom. 665 - 157 - 342
tel. kom. 665 - 157 - 342
No właśnie przydało by się jakieś spotkanie,chętnie bym Was już poznał, zorganizujcie coś i dajcie znać koniecznie 
-
- BS Brother
- Kontakt:
Motobazar, Silesia Expo, Wyjazd z DD Orzesze, posiadówka we Wiosce - to wszystko odbyło się od czasu gdy pojawiłeś sie na forum czyli przez około 5-6 tygodni. W każdym z tych miejsc BS było mniej lub bardziej licznie reprezentowane. Mało ??
Po co teksty o chęci poznania innych skoro nie wykorzystujesz nadarzających sie okazji ??
"Zorganizujcie coś " - ma Kolega jakieś konkretne życzenia co do miejsca i standartów ??
Żeby bylo jasne - BS to nie tylko piwko :evil:

Po co teksty o chęci poznania innych skoro nie wykorzystujesz nadarzających sie okazji ??
"Zorganizujcie coś " - ma Kolega jakieś konkretne życzenia co do miejsca i standartów ??
Żeby bylo jasne - BS to nie tylko piwko :evil:
Jeśli chodzi o spotkania cykliczne to wszystko powinno wrócic do normy po odpaleniu maszynek. W odróznieniu od Mazowieckiego głównie organizujemy spotkania połączone z nawijaniem kilometrów. Ale takie "na piechotę" tez sie zdarzajątazzman pisze:hej, jako ze mieszkajac w wawie wstapilem do BS i tam spotkania odbywaly sie co tydzien, mam pytanie czy taka tradycja tez jest na slasku?? obecnie wrocilem na poludnie i mieszkam w bielsku.
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254

RF 900 R
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254

Motobazar, nie zdąrzyłem.
Motoexpo, byłem, nikogo nie spotkałem, nie widziałem też miejsca godziny i jakiejś konkretnej propozycji spotkania, znacie się, macie telefony do siebie jest Wam łatwiej się spotkać, mi mimo chęci niestety się to nie udało.
DDorzesze i wioska, chciałem przyjechać, jednak jak pisałem wypadł mi egzamin w sobotę rano, do wioski nie przyjechałem bo nie chciałem zostać źle odebrany że przyjechałem sobie na piwo a DD Orzesze to mi się nie chciało...
Nie wiem skąd taki atak na moją osobę, widzę, że w innych rejonach kraju potrafią spotykać się raz w tygodniu w ustalonym miejscu i o ustalonej porze i nikt nie robi problemów, zapytałem więc grzecznie kiedy będzie coś u nas, chiałem usiąść napić się piwa i Was poznać, ale przepraszam, widzę, że tutaj trzeba mieć jakieś specjalne względy u kogoś aby się to udało, jeżeli Wam nie odpowiada towarzystwo nowo zapisanych ludzi do bractwa poprostu napiszcie a nie traktujcie mnie jak jakiegoś leszcza. :furia:
Motoexpo, byłem, nikogo nie spotkałem, nie widziałem też miejsca godziny i jakiejś konkretnej propozycji spotkania, znacie się, macie telefony do siebie jest Wam łatwiej się spotkać, mi mimo chęci niestety się to nie udało.
DDorzesze i wioska, chciałem przyjechać, jednak jak pisałem wypadł mi egzamin w sobotę rano, do wioski nie przyjechałem bo nie chciałem zostać źle odebrany że przyjechałem sobie na piwo a DD Orzesze to mi się nie chciało...
Nie wiem skąd taki atak na moją osobę, widzę, że w innych rejonach kraju potrafią spotykać się raz w tygodniu w ustalonym miejscu i o ustalonej porze i nikt nie robi problemów, zapytałem więc grzecznie kiedy będzie coś u nas, chiałem usiąść napić się piwa i Was poznać, ale przepraszam, widzę, że tutaj trzeba mieć jakieś specjalne względy u kogoś aby się to udało, jeżeli Wam nie odpowiada towarzystwo nowo zapisanych ludzi do bractwa poprostu napiszcie a nie traktujcie mnie jak jakiegoś leszcza. :furia:
-
- BS Brother
- Województwo: opolskie
Kolego chociaż Ja nie ze Śląska ale się wypowiem bo troche Ciebie nie rozumiem . ale o co chodzi? nikt Cię nie atakuje.Tifosi pisze:Nie wiem skąd taki atak na moją osobę, widzę, że w innych rejonach kraju potrafią spotykać się raz w tygodniu w ustalonym miejscu i o ustalonej porze i nikt nie robi problemów, zapytałem więc grzecznie kiedy będzie coś u nas, chiałem usiąść napić się piwa i Was poznać, ale przepraszam, widzę, że tutaj trzeba mieć jakieś specjalne względy u kogoś aby się to udało, jeżeli Wam nie odpowiada towarzystwo nowo zapisanych ludzi do bractwa poprostu napiszcie a nie traktujcie mnie jak jakiegoś leszcza. :furia:
1. Jeżeli chodzi o cykliczne spotkania wyjeśnił Tobie chyba wszytsko Lechul.
2. Kto Tobie napisał że nie odpowiada nam towarzystwo nowych osób, każdy z Nas był kiedyś "nowym", jeżeli jest na forum podany temat o spotkaniu a nie ma(bo moze się tak zdarzyć) podanych konkretnie danych (godziny, miejsca), każdy z nas ma w podpisie albo numer telefonu, albo gg . Wystarczy zadzwonić i się spytać. Nikt nie bedzie zły , wręcz przeciwnie będzie kolejna okazja Bys postawił nam po piwie jako "Nowy"
gg 2883934
Bandit 650s+Leo Vince SBK Evolution II sprzedany, CZARNA PADLINA
sprzedana ciekawe co teraz ...
BMX, Over the Top, Merida Crossway 100 D...
Pozdrawiam
Bandit 650s+Leo Vince SBK Evolution II sprzedany, CZARNA PADLINA
BMX, Over the Top, Merida Crossway 100 D...
-
- Moderator
- Województwo: opolskie
Tifosi jeśłi sledziłes ten watek http://www.bractwo-suzuki.com.pl/forum/ ... hilit=expo TO:Tifosi pisze:...Motoexpo, byłem, nikogo nie spotkałem, nie widziałem też miejsca godziny i jakiejś konkretnej propozycji spotkania, znacie się, macie telefony do siebie jest Wam łatwiej się spotkać, mi mimo chęci niestety się to nie udało...
orazbohas pisze:Na 99.9 % pojawimy sie w sobotę z Mabolem w godzinach poludniowych (11:00-15:00) wieć do zabaczyska
snajper pisze:Witam
Będę w Sosnowcu w sobotę od 11.30 do 13.30.Znak rozpoznawczy - wiadomo koszulka BS.
I tak było. Kręcilismy się sporą grupką po expo pare godzin, mieliśmy charakterystyczne koszulki BS :mrgreen: Najprędzej mozna nas było spotkac przy stoisku SUZUKI
Czytałes na forum kto będzie. Większośc z Nas ma w podpisie numer telefonu. Wydaje mi sie, że "dla chcącego nic trudnego" Ja z reguły zawsze gonie prawie 100km aby sie spotkać ze Śląskiem
Skąd Ty wiesz co byśmy sobie pomyśleli ?? :evil:tifosi pisze:do wioski nie przyjechałem bo nie chciałem zostać źle odebrany że przyjechałem sobie na piwo a DD Orzesze to mi się nie chciało...
Podsumowując: Pilnuj kiedy bedzie nastepne spotkanie, przybądz i "pokaż, na co Cię stać, ale nie jeden raz" :jezyk:
email: bohas@interia.pl
-
- Moderator
- Polubił posty: 35
- Otrzymane Polubienia: 82
Witam
Ale,allle...Bolek,przecież jest coś takiego jak Śląsk Opolski,tak,że Ty tez Ślązak.
Już za miesiąc spotykamy się wszystcy na pielgrzymce,będzie okazja się poznać.
A może wcześniej w Wiosce Rybackiej np.5 lub 6 kwietnia ? Kto załozy wątek?
Ale,allle...Bolek,przecież jest coś takiego jak Śląsk Opolski,tak,że Ty tez Ślązak.
Już za miesiąc spotykamy się wszystcy na pielgrzymce,będzie okazja się poznać.
A może wcześniej w Wiosce Rybackiej np.5 lub 6 kwietnia ? Kto załozy wątek?
Intruder M 1800 R
"Victory belongs to the most tenacious."
"Victory belongs to the most tenacious."
-
- BS Brother
- Kontakt:
W Wawce spotykaja się co tydzień bo po pierwsze primo nieużywaja wtedy motorsów a po drugie maja knajpę w centrum stolycy gdzie dojechac łatwo i o powrót martwic sie nie trzeba. W Pomorskim - owszem jest co tydzien spocik ale w sezonie i potem smigają czasami przez całą noc po kilkaset km (poczytaj o tym). Nam udało sie wypracowac w miare centralne miejsce (Wioska) dla ludzi rozrzuconych po Śląsku w promieniu kilkudziesieciu km i nie jest to rozwiazanie optymalne. Ciągle szukamy. Więc moze zamiast opowiadac pierdoły o tym jak to nikt Cię tu nie chce i pytac kiedy cos będzie u nas wykorzystaj chęc spotkania sie z BS i może zaproponuj jakies rozwiązanie. Tekst w stylu - "Znam fajną knajpę gdzie klimacik jest OK, w miare blisko dla wszystkich i piwko tanie - zapraszam spotkajmy się i poznajmy się" - mile widziany i zdecydowanie bardziej rokujący na przyszłosć niż coś co przypomina - "jak mnie nie chcecie to biorę zabawki i ide do innej piaskownicy...."Tifosi pisze:Nie wiem skąd taki atak na moją osobę, widzę, że w innych rejonach kraju potrafią spotykać się raz w tygodniu w ustalonym miejscu i o ustalonej porze i nikt nie robi problemów, zapytałem więc grzecznie kiedy będzie coś u nas, chiałem usiąść napić się piwa i Was poznać, ale przepraszam, widzę, że tutaj trzeba mieć jakieś specjalne względy u kogoś aby się to udało, jeżeli Wam nie odpowiada towarzystwo nowo zapisanych ludzi do bractwa poprostu napiszcie a nie traktujcie mnie jak jakiegoś leszcza.
:angry_smile: :angry_smile: :angry_smile:
RF 900 R
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254

RF 900 R
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254

Sorki, ale to ja Was trochę w tym momencie nie zrozumie, fakt mogłem zadzwonić do kogoś, miałem jednak nadzieję, że kogoś rozpoznam po koszulce czy awatarze, nie udało się a na miejscu nie miałem dostępu, do kompa... trudno.
Z DD Orzesze nie wyszło, co do wioski, pewnie jeden z Was by zrozumiał drugi by powiedzieli olał dzieci przyjechał na piwo, też trudno. (Inna sprawa, że, trochę to też wynikało z PW między mną a Lechulem, ja to odebrałem, że spotkanie jest dla tych, co jadą do DD Orzesze, jeszcze inna sprawa, że kolega lechul proponował mi autobus z Piekar a na pytanie gdzie i o której mam się stawić nie raczył już odpowiedzieć... :roll: , różnie to mogłem zrozumieć, ale też trudno.
Powiedzmy, że tego nie było ja mimo wszystko chciałem Was poznać nie mając do nikogo pretensji, że wcześniej się nie udało i jaką mam odpowiedź na forum?
Jakiś specjalny termin czy standard?
Jak możesz pytać o spotkania, jeżeli nie wykorzystujesz okazji?
I w dodatku pisze to gość, który, delikatnie mówiąc, wcześniej mnie olał?
No sorki Panowie ja wielu ludzi poznałem przez Internet, mam swoje forum dyskusyjne o F1, organizujemy zloty, jeździmy na Grand Prix po całym świecie, zawsze są nowe osoby, które chcą poznać tych, co się już znają i gdzieś się wybrać i nigdy nie spotkałem się, aby ktoś w ten sposób kogoś przyjmował, mało tego, jako gospodarz czuję się zobowiązany pomóc temu nowemu człowiekowi, który czuje się często lekko zagubiony i staram się go wprowadzić do grona moich znajomych, bo uważam, że tego wymagają podstawy dobrego wychowania i kultury i że tak będzie łatwiej i dla niego i dla nas.
Czy sądzicie, że jak ktoś zadaje pytanie, kiedy możemy się spotkać a dostaje odpowiedź w stylu a co mało było?, Jakieś specjalne standardy dla Ciebie? Jak było to nie byłeś itd. to nie może poczuć się olewany i traktowany z buta?
Nie wiem, jakie zwyczaje panują w BS w woj. Śląskim, ale widzę, że są one jednak trochę odmienne od tych w innych regionach gdzie ludzie się spotykają i razem bawią.
Niedawno sporo się pisało o Śląskim Forum Motocyklistów gdzie można było przeczytać wiele negatywnych opinii na temat BS, ja w tej dyskusji nie brałem udziału i uważam, że wiele wypowiedzi z tamtego forum to rynsztok, na który nie warto tracić czasu, jednak może warto się zastanowić skąd w tym rejonie tyle osób niezadowolonych z tego jak zostali potraktowani przez tutejszych członków BS, bo jak to powiedział pewien mądry człowiek prawda zawsze leży pośrodku.
Pozdrawiam w nadziei, że mimo wszystko uda mi się poznać w BS wielu miłych i normalnych ludzi.
Z DD Orzesze nie wyszło, co do wioski, pewnie jeden z Was by zrozumiał drugi by powiedzieli olał dzieci przyjechał na piwo, też trudno. (Inna sprawa, że, trochę to też wynikało z PW między mną a Lechulem, ja to odebrałem, że spotkanie jest dla tych, co jadą do DD Orzesze, jeszcze inna sprawa, że kolega lechul proponował mi autobus z Piekar a na pytanie gdzie i o której mam się stawić nie raczył już odpowiedzieć... :roll: , różnie to mogłem zrozumieć, ale też trudno.
Powiedzmy, że tego nie było ja mimo wszystko chciałem Was poznać nie mając do nikogo pretensji, że wcześniej się nie udało i jaką mam odpowiedź na forum?
Jakiś specjalny termin czy standard?
Jak możesz pytać o spotkania, jeżeli nie wykorzystujesz okazji?
I w dodatku pisze to gość, który, delikatnie mówiąc, wcześniej mnie olał?
No sorki Panowie ja wielu ludzi poznałem przez Internet, mam swoje forum dyskusyjne o F1, organizujemy zloty, jeździmy na Grand Prix po całym świecie, zawsze są nowe osoby, które chcą poznać tych, co się już znają i gdzieś się wybrać i nigdy nie spotkałem się, aby ktoś w ten sposób kogoś przyjmował, mało tego, jako gospodarz czuję się zobowiązany pomóc temu nowemu człowiekowi, który czuje się często lekko zagubiony i staram się go wprowadzić do grona moich znajomych, bo uważam, że tego wymagają podstawy dobrego wychowania i kultury i że tak będzie łatwiej i dla niego i dla nas.
Czy sądzicie, że jak ktoś zadaje pytanie, kiedy możemy się spotkać a dostaje odpowiedź w stylu a co mało było?, Jakieś specjalne standardy dla Ciebie? Jak było to nie byłeś itd. to nie może poczuć się olewany i traktowany z buta?
Nie wiem, jakie zwyczaje panują w BS w woj. Śląskim, ale widzę, że są one jednak trochę odmienne od tych w innych regionach gdzie ludzie się spotykają i razem bawią.
Niedawno sporo się pisało o Śląskim Forum Motocyklistów gdzie można było przeczytać wiele negatywnych opinii na temat BS, ja w tej dyskusji nie brałem udziału i uważam, że wiele wypowiedzi z tamtego forum to rynsztok, na który nie warto tracić czasu, jednak może warto się zastanowić skąd w tym rejonie tyle osób niezadowolonych z tego jak zostali potraktowani przez tutejszych członków BS, bo jak to powiedział pewien mądry człowiek prawda zawsze leży pośrodku.
Pozdrawiam w nadziei, że mimo wszystko uda mi się poznać w BS wielu miłych i normalnych ludzi.
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
- Polubił posty: 8
- Otrzymane Polubienia: 2
miałem się nie wtrącać, ale może jako że nie jestem ze śląska to może obiektywniej zabrzmi:
Tifosi, moim zdaniem chodzi o słowa nieopatrznie przez Cię napisane - ręczę że Lechul nie miał złych intencji - znam się nie od dziś z braciakami ze śląska i nigdy nie było problemu, chodzi o to w BS żeby mniej było klepania w klawiaturę a więcej realu
Tifosi, moim zdaniem chodzi o słowa nieopatrznie przez Cię napisane - ręczę że Lechul nie miał złych intencji - znam się nie od dziś z braciakami ze śląska i nigdy nie było problemu, chodzi o to w BS żeby mniej było klepania w klawiaturę a więcej realu
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
-
- BS Brother
Tifosi, to nie tak jak piszesz,
ja swoje dołożę, 89 razy byłeś już aktywny na forum, część z Twojej aktywności, stanowiły konkretne deklaracje spotkania, na posty które skrzykiwały okoliczną Brać (rozumiem że mimo konkretnego umawaiania, każdemu coś może wypaść, bo i mnie wypadł wyjazd z dzieciakami do Piekar, mimo iż uprzednio mocno deklarowałem swoją obecność), pamiętaj że nasze forum nie stanowi o naszych ambicjach, tylko o pasjach.
Następne spotkanie kosztować Cię będzie flachę, a przy niej miło będzie posłuchać o Twojej drugiej pasji F1
Do zobaczycha i bez takich mi tutaj :angry_smile:
ja swoje dołożę, 89 razy byłeś już aktywny na forum, część z Twojej aktywności, stanowiły konkretne deklaracje spotkania, na posty które skrzykiwały okoliczną Brać (rozumiem że mimo konkretnego umawaiania, każdemu coś może wypaść, bo i mnie wypadł wyjazd z dzieciakami do Piekar, mimo iż uprzednio mocno deklarowałem swoją obecność), pamiętaj że nasze forum nie stanowi o naszych ambicjach, tylko o pasjach.
Następne spotkanie kosztować Cię będzie flachę, a przy niej miło będzie posłuchać o Twojej drugiej pasji F1
Do zobaczycha i bez takich mi tutaj :angry_smile:
Fero
Intruder VS 1400
kom. 601479029
Intruder VS 1400
kom. 601479029
-
- BS Brother
- Kontakt:
Zawsze sądziłem, że brudy powinno sie prać "na uboczu" ale tym razem niestety nie...........
Chłopie przecież Ty nie zapytałeś o możliwośc spotkania tylko wprost stwierdziłeś, zebysmy cos zorganizowali bo chętnie byś sie piwka napił i z nami spotkał. Więc spytałem o co chodzi bo przeciez spotkania były a Ciebie nie było. Chyba że powołasz sie na kolejne PW gdzie informujesz mnie o przyczynach Twojej nieobecności ??
Cos tu nie teges.........
Troche ostatnio zarobiony jestem i sporo na forum działo sie ostatnimi czasy ale nie przypominam sobie PW o którym mówisz a już całkowicie oderwana od rzeczywistości jest Twoja wypowiedź, że cos mogłem Ci proponowac w kwestii autobusu z Piekar :shock: . Po pierwsze nie ja organizowałem przejazd a po drugie dlaczego z Piekar jesli masz w podpisie Świętochłowice :roll: Krótko - takiej rozmowy nie było !!Tifosi pisze:Inna sprawa, że, trochę to też wynikało z PW między mną a Lechulem, ja to odebrałem, że spotkanie jest dla tych, co jadą do DD Orzesze, jeszcze inna sprawa, że kolega lechul proponował mi autobus z Piekar a na pytanie gdzie i o której mam się stawić nie raczył już odpowiedzieć...
Tifosi pisze:Czy sądzicie, że jak ktoś zadaje pytanie, kiedy możemy się spotkać a dostaje odpowiedź w stylu a co mało było?, Jakieś specjalne standardy dla Ciebie? Jak było to nie byłeś itd. to nie może poczuć się olewany i traktowany z buta?
Chłopie przecież Ty nie zapytałeś o możliwośc spotkania tylko wprost stwierdziłeś, zebysmy cos zorganizowali bo chętnie byś sie piwka napił i z nami spotkał. Więc spytałem o co chodzi bo przeciez spotkania były a Ciebie nie było. Chyba że powołasz sie na kolejne PW gdzie informujesz mnie o przyczynach Twojej nieobecności ??
Cos tu nie teges.........
RF 900 R
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254

RF 900 R
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254

-
- BS Brother
- Województwo: dolnośląskie
Witam
Wprawdzie pochodzę z dolnego śląska ( JAKBY NIE BYŁO TEŻ ŚLĄSK) to się wypowiem\
Bracie wyluzuj trochę i pomyśl.
Po pierwsze - Nikt nie będzie miał pretensji do Ciebie ze pojechałeś tu a nie tam, jakaś paranoja, przecież jesteś dorosły (chyba?)
Po drugie – nikt Cię nie atakuje tylko wyjaśnia ( a że Lechul to kawał chłopa to i bezpośredni jest, tzw. brak dyplomacji )
Po trzecie – nie bądź jak panienka ( tu przepraszam wszystkie siostry)
Myślę ze takim nie zrozumiałym zachowaniem sam się dyskwalifikujesz.
pozdrawiam
Wprawdzie pochodzę z dolnego śląska ( JAKBY NIE BYŁO TEŻ ŚLĄSK) to się wypowiem\
Bracie wyluzuj trochę i pomyśl.
Po pierwsze - Nikt nie będzie miał pretensji do Ciebie ze pojechałeś tu a nie tam, jakaś paranoja, przecież jesteś dorosły (chyba?)
Po drugie – nikt Cię nie atakuje tylko wyjaśnia ( a że Lechul to kawał chłopa to i bezpośredni jest, tzw. brak dyplomacji )
Po trzecie – nie bądź jak panienka ( tu przepraszam wszystkie siostry)
Myślę ze takim nie zrozumiałym zachowaniem sam się dyskwalifikujesz.
pozdrawiam
zasiej myśl zbierzesz czyn
zasiej czyn zbierzesz zachowanie
zasiej zachowanie zbierzesz charakter
zasiej charakter zbierzesz całe życie
tel. 606 679 484
intruder vz800
zasiej czyn zbierzesz zachowanie
zasiej zachowanie zbierzesz charakter
zasiej charakter zbierzesz całe życie
tel. 606 679 484
intruder vz800
-
- BS Brother
- Kontakt:
Neo - Ty lepiej poczytaj moje wątki
Ja to przecież chodząca dyplomacja jestem :mrgreen: :mrgreen:
Ja to przecież chodząca dyplomacja jestem :mrgreen: :mrgreen:
RF 900 R
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254

RF 900 R
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254