20.04 Częstochowa
Moderator: Pushkin
Re: 20.04 Częstochowa
Bohas przez wrocek mam 150 km autostrada, wiec o wiele szybciej niz po drogach lokalnych. tu chodzi o to zeby wilk byl caly i owca syta. hi hi hi.
Jacku, czy Wy wyjezdzacie z wrocka przez bielany na A4. jesli tak, to mysle ze my bysmy sie podpieli na tzw. betonach, czyli pierwszy parking w drodze na Opole za bielanami. tak mysle ze bylibysmy tam okolo 7.30. tymbardziej ze na teczowej jeszcze nie bylem i pewnikiem pobladze we wrocku. Rychowi tez pewnikiem bedzie latwiej na A4 wleciec (ale o tym niech sie sam wypowie).
Bohas czy bedziemy leciec przez obwodnice opola, w sensie gdzies w okolicy ul. czestochowskiej. nie znam sie dokladnie na tych nowych trasach, czy jednak przez silesie? pytam, gdybysmy jednak nie zdazyli spotkac sie z "wroclawiakami". dolecielibysmy do Was na dalszej trasie.
Jacku, czy Wy wyjezdzacie z wrocka przez bielany na A4. jesli tak, to mysle ze my bysmy sie podpieli na tzw. betonach, czyli pierwszy parking w drodze na Opole za bielanami. tak mysle ze bylibysmy tam okolo 7.30. tymbardziej ze na teczowej jeszcze nie bylem i pewnikiem pobladze we wrocku. Rychowi tez pewnikiem bedzie latwiej na A4 wleciec (ale o tym niech sie sam wypowie).
Bohas czy bedziemy leciec przez obwodnice opola, w sensie gdzies w okolicy ul. czestochowskiej. nie znam sie dokladnie na tych nowych trasach, czy jednak przez silesie? pytam, gdybysmy jednak nie zdazyli spotkac sie z "wroclawiakami". dolecielibysmy do Was na dalszej trasie.
-
- Moderator
- Województwo: opolskie
Wszystko dokładnie jest opisane tu: http://www.bractwo-suzuki.com.pl/forum/ ... =21&t=9208Garth pisze:Bohas czy bedziemy leciec przez obwodnice opola...
email: bohas@interia.pl
-
- BS Brother
- Województwo: dolnośląskie
Witam.
Jeżeli tylko nie będzie ulewy to jestem u Jacka na Tęczy choć o 6:30 to raczej na wschodzie słońca.
Pozdro...
Jeżeli tylko nie będzie ulewy to jestem u Jacka na Tęczy choć o 6:30 to raczej na wschodzie słońca.
Pozdro...
GSX-R 1000 K7
-
- Po drugiej stronie Mocy
Wy litości nie macie. Nawet w niedzielę tak wcześnie trzeba wstawać??
Postaram się z synem dołączyć.
Postaram się z synem dołączyć.
świat należy do nas ...
R1200
604 995 636
GG 4422595
R1200
604 995 636
GG 4422595
ekipa na 102, a ja przeprowadz-ka, myślałem, że zabiorę młodego na moto, a tu tylko rzeczy i meble wozić będę.
pozdrawiam i do następnego...
pozdrawiam i do następnego...
-
- Moderator
- Kontakt:
Po sprawdzeniu dziś, jutrzejszej pogody - ma nie padać.
Ale żeby nie było za wesoło to, ma być w okolicach 10 stopni max. Spodziewam się 5 stopni o 7 rano.
Czyli: 6:30 u mnie o 7.00 jedziemy. PEŁNE BAKI!!! (a przynajmniej tyle żeby do Opola starczyło)
Nie polecam jechać autostradą przy 5 stopniach.
Jeśli chcemy od razu dołączyć do grupy zorganizowanej to chłopaki z Wrocławia spotykają się w Siechnicy o 7:15.
Jeśli nie, to jedziemy prosto do Bohasa i dalej w/g ogólnego planu.
Trzymta się ciepło
Jacek
Ale żeby nie było za wesoło to, ma być w okolicach 10 stopni max. Spodziewam się 5 stopni o 7 rano.
Czyli: 6:30 u mnie o 7.00 jedziemy. PEŁNE BAKI!!! (a przynajmniej tyle żeby do Opola starczyło)
Nie polecam jechać autostradą przy 5 stopniach.
Jeśli chcemy od razu dołączyć do grupy zorganizowanej to chłopaki z Wrocławia spotykają się w Siechnicy o 7:15.
Jeśli nie, to jedziemy prosto do Bohasa i dalej w/g ogólnego planu.
Trzymta się ciepło
Jacek
RM-Z 250 + GM500
tel. 502 341 006
tel. 502 341 006
kutwa chlopaki nie wiem co robic. u nas strasznie siapi i mgla ze dloni na wyciagniecie reki nie widac. co planujecie?
Myślę, że "twardym trza być, a nie miękkim" - spróbujmy. Jak będzie bardzo źle to odpuścimy , ale dopiero rano...?
PS
Zdaje mi się, czy zegar forum chodzi w czasie zimowym jeszcze?
PS
Zdaje mi się, czy zegar forum chodzi w czasie zimowym jeszcze?
tak tez myslalem. Agusia niedawno byla psu zarcie dac i mowila ze po czlym dniu w koncu przestalo padac. jest szansa. jestesmy ludzmi duzej wiary. jednak ze swiebodzic wyjezdzamy o 7 rano. planujemy do opola zdazyc na orlen najpozniej na 8.45.
a musze sie wam pochwalic ze dzis na moto, w ten deszcz zrobilem 30 km. w koncu wymienilem plyny w moto. ale dojazd byl malo przyjemny. na szczescie jutro bedzie lepiej.
do zobaczenia rano.
a musze sie wam pochwalic ze dzis na moto, w ten deszcz zrobilem 30 km. w koncu wymienilem plyny w moto. ale dojazd byl malo przyjemny. na szczescie jutro bedzie lepiej.
do zobaczenia rano.
-
- Moderator
- Otrzymane Polubienia: 10
My z Niconem dołączymy w Opolu (mam nadzieję, że zdążymy do 8:20 - jak nie to może z Garthem się spotkamy).
Pozdr.
Pushkin
Pozdr.
Pushkin
Życie jest piękne, gdy żyć się umie, a człowiek swoje moto rozumie.
GS550M KATANA, GSX1200 INAZUMA-wspaniałe wspomnienia->GSX750S KATANA SREBRNA STRZAŁA po grobową deskę & GSX1400 K4 HELLBOY
Kom. 506 171 241
GS550M KATANA, GSX1200 INAZUMA-wspaniałe wspomnienia->GSX750S KATANA SREBRNA STRZAŁA po grobową deskę & GSX1400 K4 HELLBOY
Kom. 506 171 241
-
- BS Brother
ha ha ha Puszkina jak zwykle nie było:) :angry_smile:
Bohas standardowo uratował jednego motonite ( bez Bohasa zaden wyjazd by się nie udał )
Jak zwykle wszystko bylo ok, tylko mam wrażenie ze za wczesnie ze mszy sie zawinelismy i nikt mi moto nie pokropil woda swiecona:)
pozdrawiam :angry_smile:
Bohas standardowo uratował jednego motonite ( bez Bohasa zaden wyjazd by się nie udał )
Jak zwykle wszystko bylo ok, tylko mam wrażenie ze za wczesnie ze mszy sie zawinelismy i nikt mi moto nie pokropil woda swiecona:)
pozdrawiam :angry_smile:
zasiej myśl zbierzesz czyn
zasiej czyn zbierzesz zachowanie
zasiej zachowanie zbierzesz charakter
zasiej charakter zbierzesz całe życie
tel. 606 679 484
intruder vz800
zasiej czyn zbierzesz zachowanie
zasiej zachowanie zbierzesz charakter
zasiej charakter zbierzesz całe życie
tel. 606 679 484
intruder vz800
Proszę nie krzyczeć na Puszkina, po prostu pech go prześladuje (bo z Bohasem nie jeździ) ...
Fajnie było.
Dzięki wszystkim :lol:
Fajnie było.
Dzięki wszystkim :lol:
-
- Moderator
- Otrzymane Polubienia: 10
Pushkin i Nicon z Plecaczkami "prawie" był i bez Bohasa, nie dość, że wulkanizatora w niedzielę w Opolu znalazł to i dętkę Heidenaua w rozmiarze 18" znalazł A tak poza tym, przyczyną mojego pecha był fakt, że tak szybko do Was jechałem, że aż wentyl po drodze od nadmiernej prędkości urwałem
Do Częstochowy nie dotarliśmy ale ponad 400 km nawinięte
Jak zbiorę siły - opiszę swego pecha podczas tej podróży. Zchillaoutowałem całkowicie i śmiechu było co nie miara, dostałem nową ksywkę nawet: "POMPKA"
Serdeczne dzięki dla Nicona, który mnie tolerował jako wyjątkowego Plecaczka (skaranie boskie), oraz dla dziewczyn za pełną fotorelację i 5-godzinne czekanie - bawiliśmy się lepiej niż Wy wszyscy w Częstochowie razem wzięci
Pozdr.
Pushkin
Do Częstochowy nie dotarliśmy ale ponad 400 km nawinięte
Jak zbiorę siły - opiszę swego pecha podczas tej podróży. Zchillaoutowałem całkowicie i śmiechu było co nie miara, dostałem nową ksywkę nawet: "POMPKA"
Serdeczne dzięki dla Nicona, który mnie tolerował jako wyjątkowego Plecaczka (skaranie boskie), oraz dla dziewczyn za pełną fotorelację i 5-godzinne czekanie - bawiliśmy się lepiej niż Wy wszyscy w Częstochowie razem wzięci
Pozdr.
Pushkin
Życie jest piękne, gdy żyć się umie, a człowiek swoje moto rozumie.
Kom. 506 171 241
Kom. 506 171 241
-
- Po drugiej stronie Mocy
Kolejne rozpoczecie sezonu można uznać za udane- pomimo małego pecha krążącego miedzy nami
Do następnego rozpoczęcia
Do następnego rozpoczęcia
www.instagram.com/motoworldadv/
Ambasador marki Spidi
Ambasador marki Spidi