CZytajcie, Czytajcie, Czytajcie
Moderator: motorynka
NAJŚWIEŻSZE USTALENIA
Jak przyjedziemy w okolicach 14 to mamy zarełko w postaci grochówy, wieczorem mamy zarło typu grill, wiec wynika z tego ze nas nakarmią , a jak czytam to po samej kosmetyczc SETY już jestesmy weseli, jak rozumiem kazdy cos wezmie. a i tak browar i bar w osrodku do zdobycia
. noclegi - cytuję p. Dyrektor " jakos Was zmiescimy" wiec nie wiem konkretnie ale spiwór i karimata pożądane a kto chce niech targa namiot. ale czuje ze zakonczenie nocki spedzimy na plaży wiec na cholere namiot. No i tak to wygląda. do Soboty zegnam wszystkich, strzałeczka. Yaro.
Jak przyjedziemy w okolicach 14 to mamy zarełko w postaci grochówy, wieczorem mamy zarło typu grill, wiec wynika z tego ze nas nakarmią , a jak czytam to po samej kosmetyczc SETY już jestesmy weseli, jak rozumiem kazdy cos wezmie. a i tak browar i bar w osrodku do zdobycia
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
Witam !!
Oj "pogrochówkowałoby się "z Wami :lol: :lol: :lol:
Mój syn jest akurat na obozie karate w Jastrzębiej w osrodku "Szum morza" (dawny "Wrzos"). Może tam podjedziecie i zrobicie troche szumu ??
??
Myślę, że moglibyście sie dogadać z kierownikiem obozu i zorganizować na tej "Waszej" imprezce mały pokaz karate oczywiście w uzgodnieniu z p.Dyrektor. Pozdrówka.
Oj "pogrochówkowałoby się "z Wami :lol: :lol: :lol:
Mój syn jest akurat na obozie karate w Jastrzębiej w osrodku "Szum morza" (dawny "Wrzos"). Może tam podjedziecie i zrobicie troche szumu ??
Myślę, że moglibyście sie dogadać z kierownikiem obozu i zorganizować na tej "Waszej" imprezce mały pokaz karate oczywiście w uzgodnieniu z p.Dyrektor. Pozdrówka.
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254

RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254

-
- BS Brother
- Województwo: pomorskie
pisze w imieniu Czitona, ktory aktualnie nie ma dostepu do internetu !! a wiec pojawi sie on rowniez w sobote w Chwaszczynie z PLECACZKIEM (nie wiedza jak sie spakowac we dwojke
) lecz dopiero o 12.15 !! prosil zeby na niego poczekac bo pracuje w sobote i nie uda mu sie dojechac na 12.
pozdrawiam i do zobaczenia
edit: Cziton stwierdzil ze jednak powinien sie wyrobic na 12 !!
pozdrawiam i do zobaczenia
edit: Cziton stwierdzil ze jednak powinien sie wyrobic na 12 !!
Kiedy siedze na maszynie, totalny czuje luz...
MZ ETZ 251
Bandit 600N '98-sprzedany
SV 1000S '03 + Yoshi TriOwal-sprzedany
Hayabusa K8 + TwoBrothers-sprzedany
Hayabusa K9-sprzedany
kom: 505-173-368.
MZ ETZ 251
Bandit 600N '98-sprzedany
SV 1000S '03 + Yoshi TriOwal-sprzedany
Hayabusa K8 + TwoBrothers-sprzedany
Hayabusa K9-sprzedany
kom: 505-173-368.
K*&^% waaaa, wiesci z ostatniej chwili, Dyrektorka wymieka i NIE MA NOCLEGU !!!!!!!!!!!!!, sorrry z takie przewały ale nie biore za to odpowiedzialnosci, Żarcie jest, dancigi i balety tak ale obudziła sie ze nie przenocuje nas SORRYYYY jezeli zmieni Wam to plany , ale zawsze mozemy probowac znalesc gdzies mete choc bedzie to pewnie trudne. Reszta ustalen bez zmian. Yaro
Słowem:"... zróbcie fajną parade, zareklamujcie ośrodek... tu macie po pól kiełbaski na głowe, jeść i wyp......"
Jeżeli chodzi o kase, to niech powie jasno... Żebrakami nie jesteśmy, możemy zapłacić za pokój... Tylko po co takie ściemnianie... Jak mamy wracać po paru godzinach to równie dobrze możemy pojechać na kawe do Ostrzyc... Jazda w deszczu by zjeść pół kiełbaski i bułke - jakoś mało zachęcająco to wygląda... A szukanie noclegu w sezonie - zajmie cały wieczór, jeżeli wogóle sie uda...
Pozdro dla pani dyrektor - damy znać jak będzie jakaś "parada do wynajęcia!"
L_P
Jeżeli chodzi o kase, to niech powie jasno... Żebrakami nie jesteśmy, możemy zapłacić za pokój... Tylko po co takie ściemnianie... Jak mamy wracać po paru godzinach to równie dobrze możemy pojechać na kawe do Ostrzyc... Jazda w deszczu by zjeść pół kiełbaski i bułke - jakoś mało zachęcająco to wygląda... A szukanie noclegu w sezonie - zajmie cały wieczór, jeżeli wogóle sie uda...
Pozdro dla pani dyrektor - damy znać jak będzie jakaś "parada do wynajęcia!"
L_P
No coz... sytuacja jakby sie z lekka zmienila. W tym momencie podzielam zdanie Pabla i pytanie w jakim celu mamy wogole jechac do Jastrzebiej ?? Albo inaczej, po cholere mamy jechac do osrodka Neptun nalezacego skadinad do Ministerstwa Finansow ... jaka wladza takie realia, zawsze mozna cos zmienic w ostatniej chwili
Inna kwestia to znalezienie noclegu w sezonie dla kliku, klikunastu osob i jeszcze motocykli... smiem twierdzic, ze sprawa z gory przegrana
Noclegi na plazy, pod chmurka przy obecnych prognozach na weekend raczej nie wchodza w gre, dlatego tez chyba sprawa sie z lekka komplikuje...
Druga strona medalu. Skoro juz wywalczylem z zona wolny weekend to nie chcialbym sie zawiesc !!!!!! Dlatego caly czas jestem za wyjazdem i to najlepiej do niedzieli. Ciekaw jestem Waszych opinii
Pozdro dla wszystkich Siostr i Braci :twisted:
Druga strona medalu. Skoro juz wywalczylem z zona wolny weekend to nie chcialbym sie zawiesc !!!!!! Dlatego caly czas jestem za wyjazdem i to najlepiej do niedzieli. Ciekaw jestem Waszych opinii
Pozdro dla wszystkich Siostr i Braci :twisted:
-
- BS Brother
- Województwo: pomorskie
- Otrzymane Polubienia: 2
Dziwna sprawa . Współczuje Ci YARO komfortu psychicznego , chociaż nikt na pewno nie ma do ciebie żalu .
Jestem dosłownie przed chwilą po rozmowie z recepcją w/w ośrodka .
No i cóż pokoje 2 osobowe - 1szt. ( jeszcze czekają na zwolnienie rezerwacji )
pokoje 3 os. ( 279 zł/doba ) są !!!!
No i teraz pytanie :
Czy oni nas chcą ? Bo zmieścić to my się zmieścimy , tylko czy jest sens uszczęśliwiać kogoś na siłe ? Zrzucić się to też nie problem ( Kto ma to daje i koniec )
Może za mało oferowaliśmy od Siebie . No i teraz pytanko czy jedziemy tam czy gdzieś indziej ?
AdamOSA
Jestem dosłownie przed chwilą po rozmowie z recepcją w/w ośrodka .
No i cóż pokoje 2 osobowe - 1szt. ( jeszcze czekają na zwolnienie rezerwacji )
pokoje 3 os. ( 279 zł/doba ) są !!!!
No i teraz pytanie :
Czy oni nas chcą ? Bo zmieścić to my się zmieścimy , tylko czy jest sens uszczęśliwiać kogoś na siłe ? Zrzucić się to też nie problem ( Kto ma to daje i koniec )
Może za mało oferowaliśmy od Siebie . No i teraz pytanko czy jedziemy tam czy gdzieś indziej ?
AdamOSA
Simson SR2,WSK,JUNAK,XS400(jeszcze nie wiedziałem że SUZI jest najlepsze),GSXR400 - wynalazek , małżeństwo , chwila nieuwagi żony - GSX1300R
No i jest wymarzony pierdopęd na tor !! ( w 2012 niestety zdrada
)
A do wiosny na DR-Z 400SM lub E
No i jest wymarzony pierdopęd na tor !! ( w 2012 niestety zdrada
A do wiosny na DR-Z 400SM lub E