Zdjecia rano zostaly wyslane do odpowiedniej osoby i powinny sie niedlugo pojawic w "Fotorelacjach" na stronce glownej BS.
Jesli ktos chcialby potem jakies wybrane foty w lepszej jakosci, to prosze na priv lub gg.
Moderator: KROPEK
Grass nie masz za co dziękować, wiochy nie były takie złe, tempo też - zważywszy że z bydziowo-gdyńską ekipą do Ciechocinka jechaliśmy wolniej. Tylko jak tak zaczęłaś spoglądać w lusterko to nie wiem czemu skręciłem przed wiaduktem zamiast za i wjechałem na 10kę, ale w kierunku Wawki, a nie bydzi. No ale od razu się skapnąłem i bez problemów odbiłem we właściwym kierunku. Więc podsumowując to ja dziękuję za towarzystwo;]Grass pisze:Bidziowi za cierpliwość przy powrocie z Ciechocinka(ale co tam, parę km przez wiochy to po prosstu opcja "poznaj swój kraj"
)
Dzięki raz jeszcze!
Kosik , bardzo chcialem byc, ale niestety z przyczyn niezaleznych, jeszcze o 15.00 siedzialem w kajaku - niestety kajakiem nie da sie przydusic tak jak np. GSR600kosik pisze:tu maxi kos-ik,ja ciagle sie kuruje ale powiem Wam tak:zadne zabiegi nie zrobily tyle dobrego dla mojedo zdrowka (tego w glowie tez :lol: )co Wasza wizyta(...)martwi mnie tylko jeden fakt:gdzie byl Qgel :roll: :roll: :roll: niecny remi pewnie mu plan dojazdu okazyjnie sprzedal