..jakiś sierpniowy weekend..

Dział dla Braci z województwa dolnośląskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.

Moderator: Pushkin

Zablokowany
Sylwek76

..jakiś sierpniowy weekend..

Post autor: Sylwek76 »

..Tak sobie myslę, że może w jakiś sierpniowy weekend by sobie wspólnie pojeździć, pozwiedzać?? Może po zamkach dolnośląskich? Grodziec, Bolków, Lubiąż, Kliczków, Książ, Czocha, - byłoby na cały dzień albo i na dwa można rozłozyć....
Nosferek

Re: ..jakiś sierpniowy weekend..

Post autor: Nosferek »

proponuję zobaczyć zamek http://www.moszna-zamek.pl/pol/zamek/zamek.htm jest to chyba najpiękniejszy jaki widziałem w Polsce
mam nawet pamiątkę http://picasaweb.google.com/Nosferek/ZamekMoszna
Garth

Post autor: Garth »

mysle ze 15 mozna by sie zebrac i pojechac gdzies. zamek w mosznej zrobil na mnie wrazenie. przy okazji przypominam o jakims weekendzie sierpniowym w jicinie, a mianowicie 29-31.08.2008. swietny zlot i duzo rockowej muzyki. conajmniej trzy zameczki w okolicy do zwiedzenia, w tym zamek troski. ja z ekipa jade. fajnie by bylo jakby pokazaly sie tam koszulki bractwa.
Sylwek76

Post autor: Sylwek76 »

Pogadam z Magdą może uda nam się załatwić opiekę nad maluchami i wyrwać na moto....ta Moszna mnie interesuje, nigdy tam nie byłem a wiele słyszałem.
bohas
Moderator
Moderator
Województwo: opolskie

Post autor: bohas »

Jeśli się zdecydujecie na zamek w Mosznej to dajcie znać (choć i tak w zasadzie będę sledził temat) mam bliziutko więc chętnie podjadę i Wam potowarzyszę.

A tak było rok temu w Maju fotorelacja
Nosferek

Garth pisze: fajnie by bylo jakby pokazaly sie tam koszulki bractwa.
a ja nie mam takiej koszulki :?
jak mogę stać sie jej posiadaczem ?
Garth

Post autor: Garth »

mozesz na przyklad z kogos zerwac na najblizszym spotkaniu braci, ale to Ci nie gwarantuje, ze trafisz w swoj rozmiar, poza tym mozesz sie spodziewac, ze wlasciciel bedzie jej bronil. mozesz tez od kogos pozyczyc i juz mu nie oddac co moze sie wiazac tylko z niechecia wobec Ciebie. ewentualnie w ostatecznosci, jak juz innego sposobu nie znajdziesz, to mozesz po prostu zamowic ja na stronie www.bractwo-suzuki.pl. ha ha ha ha.

cholercia jaki ja zabawny jestem.
Nosferek

po prostu zamówię :) no nie puszcze kolegi gołego bo muchy sie źle zdziera z klaty :D:D:D:
Zablokowany