wycieczka - sobota

Dział dla Braci z województwa śląskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.

Moderator: SEBIKS

ODPOWIEDZ
ziutekpl

wycieczka - sobota

Post autor: ziutekpl »

... w sobotę wyruszyłem przed siebie - oczywiście na motorze. Pokręciłem się po Oświęcimiu zwiedziłem nieco Wadowic, następnie pojechałem do Zawoji. Tu przy wejściu na szlak Markowe Szczawiny-Babia Góra postawiono super szałas, jest gdzie zaparkowac motory,za plecami płynie spory strumień, jest miejsce na ognisko, można nawet "wyprostowac kośći". Później wyruszyłem na przełęcz Krowiarki ,małą chwilkę połapałem promienie słoneczne, oczywiście kupiłem prezent dla ślubnej (oscypek) którego pomogłem zjeść na kolację :D . Na powrocie nie można było nie wstąpić do Suchej Beskidzkiej ma się rozumieć do karczmy Rzym na kwaśnicę (pierwszy i ostatni raz to jadłem).
I tak wyszło ponad 300 km, było wspaniale, może śmigniemy kiedyś do szałasu pod Babią Górę większą grupą.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
qgel
BS Brother
BS Brother
Województwo: mazowieckie
Polubił posty: 5

Re: wycieczka - sobota

Post autor: qgel »

byłem tam w dzieciństwie :D z chęcią powtórzyłbym spacer na górę :D w przyszłym roku podgrzejemy temat :)
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
ziutecki
Naciagacz Łańcucha
Województwo: małopolskie

Re: wycieczka - sobota

Post autor: ziutecki »

ziutekpl pisze: Pokręciłem się po Oświęcimiu zwiedziłem nieco Wadowic,

Też często się "kręcę" po tych okolicach :)
Polecam w okolicy Park Miniatur w Inwałdzie i karpie w Zatorze (w okolicznych barach).
może śmigniemy kiedyś do szałasu pod Babią Górę większą grupą.
Chętnie się dopiszę do wycieczki.
--
Ziutecki

VLR1800 BLACK '08
ODPOWIEDZ