... w sobotę wyruszyłem przed siebie - oczywiście na motorze. Pokręciłem się po Oświęcimiu zwiedziłem nieco Wadowic, następnie pojechałem do Zawoji. Tu przy wejściu na szlak Markowe Szczawiny-Babia Góra postawiono super szałas, jest gdzie zaparkowac motory,za plecami płynie spory strumień, jest miejsce na ognisko, można nawet "wyprostowac kośći". Później wyruszyłem na przełęcz Krowiarki ,małą chwilkę połapałem promienie słoneczne, oczywiście kupiłem prezent dla ślubnej (oscypek) którego pomogłem zjeść na kolację . Na powrocie nie można było nie wstąpić do Suchej Beskidzkiej ma się rozumieć do karczmy Rzym na kwaśnicę (pierwszy i ostatni raz to jadłem).
I tak wyszło ponad 300 km, było wspaniale, może śmigniemy kiedyś do szałasu pod Babią Górę większą grupą.
wycieczka - sobota
Moderator: SEBIKS
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
- Polubił posty: 5
Re: wycieczka - sobota
byłem tam w dzieciństwie z chęcią powtórzyłbym spacer na górę w przyszłym roku podgrzejemy temat
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
-
- Naciagacz Łańcucha
- Województwo: małopolskie
Re: wycieczka - sobota
ziutekpl pisze: Pokręciłem się po Oświęcimiu zwiedziłem nieco Wadowic,
Też często się "kręcę" po tych okolicach
Polecam w okolicy Park Miniatur w Inwałdzie i karpie w Zatorze (w okolicznych barach).
Chętnie się dopiszę do wycieczki.może śmigniemy kiedyś do szałasu pod Babią Górę większą grupą.
--
Ziutecki
VLR1800 BLACK '08
Ziutecki
VLR1800 BLACK '08