ustalenia sa jak zwykle tutaj http://forum.motocyklistow.pl/LUBLINerr ... 78109.html w skrocie warto cos wczesniej sie zapowiedziec to ew. rzuce info zeby orientacyjnie bylo, przyjezdza sie i jezdzi, oplata okolo 50-60zl za dzien (4h)
na torze lata sie na zmiane bo i tak nie ma sily, wiec spokojnie 30-40osob sie miesci, ogolnie powyzej 20 juz sie Pan Prezes burzy i nie chce wpuszczac, ale do puki nie bedzie na prawde duzo luda to nie powinno byc problemu
poniewaz jest to pierwszy termin i od razu zapowiedziany ze "jedyny" to trzeba sie liczyc z tlumem niewyzytych napalencow :twisted:
ogolnie trzeba bedzie pomyslec o Radomiu, troche ciasniejszy ale za to nowy asfalt i blisko (..i Pionki, prawie jak nierealne marzenie.. )WITASKI!!!
Chcę poinformować,że zarezerwowałam dwa terminy do śmigania na Torze:
18 i 19 kwietnia 2009r. Są to pierwsze wolne terminy w kwietniu i do tego jedyne!!!!
W maju nie żadnych wolnych terminów!!!! A co do czerwca to będzie wiadomo dopiero pod koniec przyszłego tygodnia.
Tyle udało się uzgodnić. Cena za wjazd - może zostanie taka jak w ubiegłym sezonie czyli - 50 zł albo Prezes podniesie ( sam jeszcze nie wie).
Chcę jeszcze poinformować,że 18 kwietnia 2009r. w godzinach 10.00- 15.00 czyli w czasie zarezerwowanym na jazdę organizowane będzie szkolenie z techniki jazdy.Koszt na tę chwilę wliczony jest w opłatę za wjazd na Tor. Więcej szczegółów niebawem.
Pozdrawiam --- Joaśka