Pytanie do Ojca Dyrektora Podlaskiego !!!
Moderator: marig
-
- BS Brother
- Województwo: podlaskie
Pytanie do Ojca Dyrektora Podlaskiego !!!
Zakończenie sezonu BS - kto leci na zakończenie i jak lecimy ? czy każdy leci solo ? czy może gdzieś się zbieramy ? jeżeli tak to gdzie , kiedy i o której ?
Dla każdego dziadka na stare latka
najlepsze są wnuki i Volusia Suzuki M800; teraz Suzuki Intruder VLR 1800 C1800R
Augustów pozdrawia
502 536 214
ŻYJ TAK , ABY KAŻDY CHCIAŁ SIĘ Z TOBĄ WÓDKI NAPIĆ
Augustów pozdrawia
502 536 214
-
- BS Brother
- Województwo: dolnośląskie
Re: Pytanie do Ojca Dyrektora Podlaskiego !!!
Witaj Rolandzie !
Mam nadzieje że CI z Augustowa, Białegostoku, Wólki, Supraśla i Okolicy jeszcze nie są Babciami -Dziadkami i skrzykną się na wspólną jazdę do / uwaga na Lechunia/ Białej nad Pilicą - powodzenia.
A własciwie to zainteresował mnie Twój CYTAT do ktorego o ile byś pozwolił to bym na swój sposób GO trochę zmodefikował:
Dla każdego Dziadka na stare latka,
Najleprze są: Plecak, Wnuki i Intruder Suzuki
Serdecznie pozdrawiamy i informujemy -Bialoruś -3000 km i Gen. S. Maczek 4882 km zaliczone Aku +Maku.
Pozdrowienia specjalne Dla Gieni z Kamyczkiem , "Ojca Dyrektora Podlaskiego " z Żoneczką oraz Kowboja z Supraśla
Mam nadzieje że CI z Augustowa, Białegostoku, Wólki, Supraśla i Okolicy jeszcze nie są Babciami -Dziadkami i skrzykną się na wspólną jazdę do / uwaga na Lechunia/ Białej nad Pilicą - powodzenia.
A własciwie to zainteresował mnie Twój CYTAT do ktorego o ile byś pozwolił to bym na swój sposób GO trochę zmodefikował:
Dla każdego Dziadka na stare latka,
Najleprze są: Plecak, Wnuki i Intruder Suzuki
Serdecznie pozdrawiamy i informujemy -Bialoruś -3000 km i Gen. S. Maczek 4882 km zaliczone Aku +Maku.
Pozdrowienia specjalne Dla Gieni z Kamyczkiem , "Ojca Dyrektora Podlaskiego " z Żoneczką oraz Kowboja z Supraśla
maku+aku
b.dawno-J... jednoślad - ogar na 19-ch, teraz Intruder C 800 !!! ale zawsze z Plecaczkiem
tel. 0663289500
Email : makuiaku@gmail.com
b.dawno-J... jednoślad - ogar na 19-ch, teraz Intruder C 800 !!! ale zawsze z Plecaczkiem
tel. 0663289500
Email : makuiaku@gmail.com
-
- Po drugiej stronie Mocy
Dzięki Aku+Maku !!
Z pewnością się skrzykniemy bo Podlaskie to sami twardziele. Ja akurat w Stolicy dołączę bo tak mi nakazują służbowe wycieczki. Moto już na mnie czeka u PiotraG w garażu (dzięki Piotuś). Co do godziny to nie wiem, będę obserwował wątek. Gratulacje pięknych dystansów.
Uściski !!
Z pewnością się skrzykniemy bo Podlaskie to sami twardziele. Ja akurat w Stolicy dołączę bo tak mi nakazują służbowe wycieczki. Moto już na mnie czeka u PiotraG w garażu (dzięki Piotuś). Co do godziny to nie wiem, będę obserwował wątek. Gratulacje pięknych dystansów.
Uściski !!
-
- BS Brother
Nasz familijny wyjazd wygląda tak :
Roland i Kamyk jadą motocyklami, a ja z Graśką, Majkelem i Fifkiem (psem obronnym rasy YORK ) jedziemy samochodem.
Jeżeli uda nam się dogadać i jechać razem to można podrzucić do nas zbędne bagaże.
Myślę, że wyjeżdżalibyśmy w piątek między 9.00 a 10.00. Przez Białystok możemy jechać.
Kosik ustal coś
Roland i Kamyk jadą motocyklami, a ja z Graśką, Majkelem i Fifkiem (psem obronnym rasy YORK ) jedziemy samochodem.
Jeżeli uda nam się dogadać i jechać razem to można podrzucić do nas zbędne bagaże.
Myślę, że wyjeżdżalibyśmy w piątek między 9.00 a 10.00. Przez Białystok możemy jechać.
Kosik ustal coś
Nie zatrzymam się, jak już złapię wiatr...
Czarna Suzi GS 500E - ale to juz było....
Czarny Bandit 600S ... i to też już było....
Na razie leżę i pachnę ....
tel. 721-25-75-25
tel. 721-25-75-25
-
- BS Brother
Maku i Aku dziękujemy za pozdrowienia i już niedługo się zobaczymymaku pisze: Pozdrowienia specjalne Dla Gieni z Kamyczkiem , "Ojca Dyrektora Podlaskiego " z Żoneczką oraz Kowboja z Supraśla
Nie zatrzymam się, jak już złapię wiatr...
tel. 721-25-75-25
tel. 721-25-75-25
-
- BS Brother
Drodzy moi ,z żalem inforuję,że w związku ze zmianą pracy nie jestem w stanie na dzień dzisiejszy napisać kiedy ale i czy w ogóle jadę :cry3: :cry3: :cry3: :cry3: ,Kosikowa najwyżej pojedzie sama :shock: :shock: :shock: (co ja robie)ufam wam przecież :roll: :roll: :roll: (co ja piszę)tak więc,Wy organizujcie ten piątkowy wyjazd i Wy ustalajcie co i jak,co do reszty podlaskiego to niech się sami zadeklarują.
Tak to wygląda na dzień dzisiejszy ,wybaczcie ,takie życie,łezka mi się kręci jak to piszę ale twardym trzeba być(podobno)
Ps.Aku i Maku-DZIĘKUJĘ za pamięć ,a tak w ogóle,to kiedy Wy się uspokoicie i dacie szansę innym na choć 1/100 waszych osiągnięć na moto
Jesteście WIELCY!!!!!!!!!!!!
Tak to wygląda na dzień dzisiejszy ,wybaczcie ,takie życie,łezka mi się kręci jak to piszę ale twardym trzeba być(podobno)
Ps.Aku i Maku-DZIĘKUJĘ za pamięć ,a tak w ogóle,to kiedy Wy się uspokoicie i dacie szansę innym na choć 1/100 waszych osiągnięć na moto
Jesteście WIELCY!!!!!!!!!!!!
nie przeginaj nie jesteś z gumy
Marauder VZ800 99r sprzedany,obecnie brak
Kosik kurna , :shock: ale wywaliłeś bombę :crime: aż nawet mnie poruszyło i odgruzowało. w sumie taka zmiana pracy to awans.Gratki :brawo: Roland chyba wcześniej coś wiedział ,kiedy tak się zwracał. O żonę się nie martw ,może ze mną na plecaczka
11/09/09 od rana jestem w gotowości .Za Żółtkami po prawej na LOTOSIE proponuję.Godzina startu ,jak imiejscaotwarta.Uuaa nie mogę jeszcze dojść do sibie Kosik brachu :3m_sie:
11/09/09 od rana jestem w gotowości .Za Żółtkami po prawej na LOTOSIE proponuję.Godzina startu ,jak imiejscaotwarta.Uuaa nie mogę jeszcze dojść do sibie Kosik brachu :3m_sie:
-
- BS Brother
.Wodzu !!! coś te pozostawienie ,,wojska" bez zastępstwa na dobre to nam chyba nie wyjdzie !!! Jak na razie jedynie KaJak przedstawił mało precyzyjną propozycjętak więc,Wy organizujcie ten piątkowy wyjazd i Wy ustalajcie co i jak
. Ja przedstawiam drugą propozycję - jeżeli nikt nie chce dorzucić bagażu do naszego autka to może spotkamy się za Ostrowia Maz. bo przez Łomżę mam lepszą i krótszą drogę , a szczegóły pozostawiam tak jak KaJak do :klotnia: na forum .Za Żółtkami po prawej na LOTOSIE proponuję
Augustów pozdrawia
502 536 214
Augustów pozdrawia
502 536 214
-
- BS Brother
Augustów :moto: :moto: :moto: :moto: :moto: :moto: Biała No to jedziemy !!!
Augustów pozdrawia
502 536 214
Augustów pozdrawia
502 536 214
-
- BS Brother
Kochani,jako ojciec dyrektor dziękuje Wam za Zakończenie :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze:
a Rozpoczęcie.................... RAZEM DAMY RADĘ a czuję,że mogę na Was liczyć,pozdrowienia i do zobaczenia !! !! !!
a Rozpoczęcie.................... RAZEM DAMY RADĘ a czuję,że mogę na Was liczyć,pozdrowienia i do zobaczenia !! !! !!
nie przeginaj nie jesteś z gumy
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
Kosik, już się nie mogę doczekać, co tam wymyśłisz na rozpoczęciu:) ale podejrzewam, że powinienem już sie zacząć bać:D
jak byś potrzebował pomocy, to wiesz do kogo walić :angry_smile:
jeszcze tylko 8 miesięcy...
jak byś potrzebował pomocy, to wiesz do kogo walić :angry_smile:
jeszcze tylko 8 miesięcy...
ETZ 251
VX800
VX800'
TL 1000 S --> TL 1000 S Liter w dwóch kuflach
TygrysSport
rostwor@wp.pl
6 0 8 4 5 6 0 0 8
VX800
VX800'
TL 1000 S --> TL 1000 S Liter w dwóch kuflach
TygrysSport
rostwor@wp.pl
6 0 8 4 5 6 0 0 8
-
- Moderator
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
się Rostwór nie stresuj po..... i tak nic nie będziesz pamiętał :szczerbol:ale podejrzewam, że powinienem już sie zacząć bać:D
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500