Zakończenie sezonu Grzymki 2005
Moderator: KROPEK
-
- Moderator
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
Zakończenie sezonu Grzymki 2005
Witam
Serdecznie zapraszam na wspólny wypad do Grzymek pod Warszawą. Wszystkie potrzebne informacje znajdują się w poście "Zakończenie sezonu 2005" przygotowanym przez Omegę w dziale Imprezki. Z powodu odległości chciałbym wyruszyć w drogę już w piątek, ale jeżeli nie będzie chętnych na wspólny wyjazd w piątek to wszystko można zmienić mam nadzieję. Chciałbym również ustalić trasę przez Konin, żeby w okazałym składzie wraz z grupą konińską dojechać na miejsce. Jest jeszcze trochę czasu na ustalenia dlatego proszę zgłaszać swoje sugestie !!
Pozdrawiam !!
Serdecznie zapraszam na wspólny wypad do Grzymek pod Warszawą. Wszystkie potrzebne informacje znajdują się w poście "Zakończenie sezonu 2005" przygotowanym przez Omegę w dziale Imprezki. Z powodu odległości chciałbym wyruszyć w drogę już w piątek, ale jeżeli nie będzie chętnych na wspólny wyjazd w piątek to wszystko można zmienić mam nadzieję. Chciałbym również ustalić trasę przez Konin, żeby w okazałym składzie wraz z grupą konińską dojechać na miejsce. Jest jeszcze trochę czasu na ustalenia dlatego proszę zgłaszać swoje sugestie !!
Pozdrawiam !!
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
512 272 500
Ello!
Jak tam program impry sie zaczyna w sobote?
O ktorej wyjazd?
Proponuje 6-7, bo z 3 h mamy!
Tylko mam nadzieje ze jedziemy normalnie a nie jakimis kolkami przez zaprzyjaznione miasto konin?
Wkoncu nie wiem jak ty ale ja smigam z plecakiem-chyba ze bedzie lalo to Monia smignie autkiem!
pzdr
prym
Jak tam program impry sie zaczyna w sobote?
O ktorej wyjazd?
Proponuje 6-7, bo z 3 h mamy!
Tylko mam nadzieje ze jedziemy normalnie a nie jakimis kolkami przez zaprzyjaznione miasto konin?
Wkoncu nie wiem jak ty ale ja smigam z plecakiem-chyba ze bedzie lalo to Monia smignie autkiem!
pzdr
prym
-
- Moderator
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
No to już droga za nami i zakończenie sezonu w Grzymkach można włożyć między kartki pamiętnika, Prymek i Monia podzięki za wspólną jazdę !! Bez was byśmy nie trafili :oops: :twisted: . No w każdym razie nie tak szybko narazka hey !! !!
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
512 272 500
512 272 500