Wianki nad Wisłą 2010
Moderator: Shenson
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
Wianki nad Wisłą 2010
hey,
W weekend w Wawie odbywa się imprezka
Wianki nad Wisłą 2010
19 czerwca, godz. 20.00
plac Defilad przed Pałacem Kultury i Nauki
Program
Muniek
Fun Lovin’ Criminals
Europe
Wstęp wolny
W programie całkiem przyzwoita impreza, koncerty, wicie wianków i sztuczne ognie. Wianki nad Wisłą w Warszawie - musisz tam być.
• Świętojańskie imprezowanie
Nie będzie zaklęć ani poszukiwania kwiatu paproci, będzie za to wicie kolorowych wianków i pokaz sztucznych ogni. Choć współczesne obchodzenie Nocy Kupały, czyli Nocy Świętojańskiej, ma niewiele wspólnego z pogańskim świętem Kupały, bożka płodności i miłości, to i tak warto uczestniczyć w tym wydarzeniu. A dlaczego?
Bo będzie się działo!
O 18.30 czeka nas happening wiankowy - wicie wianków i puszczenie ich z nurtem Wisły. Miejsce: Warszawa przy Moście Świętokrzyskim - tuż obok Syrenki Warszawskiej.
O godzinie 20.00 rozentuzjazmowany tłum znad Wisły może udać się na darmowy koncert na Rynku Nowego Miasta w Warszawie. Wystąpią Muniek, Fun Lovin Criminals i legendarny zespół Europe!
23.15 to godzina dla Parowozów - naszym oczom ukaże się Świetlisty Show Parowozów.
23.30 - na niebie rozbłyśnie pokaz sztucznych ogni, niewykluczone, że towarzyszyć będzie mu utwór zespołu Europe "The final Coutdown."
http://www.antyradio.pl/Polecamy/Imprez ... awa/WIANKI
Czy ktos się wybiera???
W weekend w Wawie odbywa się imprezka
Wianki nad Wisłą 2010
19 czerwca, godz. 20.00
plac Defilad przed Pałacem Kultury i Nauki
Program
Muniek
Fun Lovin’ Criminals
Europe
Wstęp wolny
W programie całkiem przyzwoita impreza, koncerty, wicie wianków i sztuczne ognie. Wianki nad Wisłą w Warszawie - musisz tam być.
• Świętojańskie imprezowanie
Nie będzie zaklęć ani poszukiwania kwiatu paproci, będzie za to wicie kolorowych wianków i pokaz sztucznych ogni. Choć współczesne obchodzenie Nocy Kupały, czyli Nocy Świętojańskiej, ma niewiele wspólnego z pogańskim świętem Kupały, bożka płodności i miłości, to i tak warto uczestniczyć w tym wydarzeniu. A dlaczego?
Bo będzie się działo!
O 18.30 czeka nas happening wiankowy - wicie wianków i puszczenie ich z nurtem Wisły. Miejsce: Warszawa przy Moście Świętokrzyskim - tuż obok Syrenki Warszawskiej.
O godzinie 20.00 rozentuzjazmowany tłum znad Wisły może udać się na darmowy koncert na Rynku Nowego Miasta w Warszawie. Wystąpią Muniek, Fun Lovin Criminals i legendarny zespół Europe!
23.15 to godzina dla Parowozów - naszym oczom ukaże się Świetlisty Show Parowozów.
23.30 - na niebie rozbłyśnie pokaz sztucznych ogni, niewykluczone, że towarzyszyć będzie mu utwór zespołu Europe "The final Coutdown."
http://www.antyradio.pl/Polecamy/Imprez ... awa/WIANKI
Czy ktos się wybiera???
608 601 340
"Nigdy nie można ustalić z pewnością, gdzie w kobiecie kończy się anioł, a gdzie zaczyna diabeł..."
"Jutro wcale Ci się nie należy, nie jest obiecane ani zagwarantowane!"
"Nigdy nie można ustalić z pewnością, gdzie w kobiecie kończy się anioł, a gdzie zaczyna diabeł..."
"Jutro wcale Ci się nie należy, nie jest obiecane ani zagwarantowane!"
-
- BS Brother
- Polubił posty: 5
Re: Wianki nad Wisłą 2010
jak będę na mazowszu to jest bardzo duże prawdopodobieństwo że wpadnę, fajnie by było jak bysmy ekipę zmontowali jakąś
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
-
- Zmieniacz Żarówek
ja się wybieram, tylko jeszcze nie wiem o której godzinie ale chcę zdążyć na pierwszy koncert o 20:00.
pozdrawiam Basia
Przyjaciele pojawiają się w najmniej oczekiwanych momentach;)
gg:693492
tel.:505792938
Przyjaciele pojawiają się w najmniej oczekiwanych momentach;)
gg:693492
tel.:505792938
-
- BS Brother
spoko będziemy się zdzwaniać, by my chyba jeszcze przed na piwko wpadniemy gdzies na starówke a potem na koncert... :mrgreen:Bara pisze:ja się wybieram, tylko jeszcze nie wiem o której godzinie ale chcę zdążyć na pierwszy koncert o 20:00.
GSXR 600
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać...
608692167
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać...
608692167
-
- BS Brother
Ja z chęcią tez bym się wybrała, tylko nie wiem o której jeszcze, ale na Europe wypadałoby zdążyć
Czyli tel czy jakieś miejsce zbiórki?
Czyli tel czy jakieś miejsce zbiórki?
LS 650'93 > SV 650s'06 > chwilowy urlop motocyklowy
josss@gazeta.pl
josss@gazeta.pl
-
- BS Brother
- Województwo: pomorskie
http://www.youtube.com/watch?v=Q44tJPgtC8Q
2:01
lalalallalala
Wiła wianki i wrzucala je do falujacej wody, wila wianki i wrzucala je do woo-ooodyy
lalalalala
eh pospiewalbym z wami
lalalallalala
Wiła wianki i wrzucala je do falujacej wody, wila wianki i wrzucala je do woo-ooodyy
lalalalala
eh pospiewalbym z wami
GS-F N600 (105000km) --> italian whore (16000 + 14000km++)
It's Good to be Bad :devil:
It's Good to be Bad :devil:
-
- BS Brother
- Polubił posty: 5
no to wpadaj do nas i pierścionek i wiławianki pośpiewamy nad Wisłą, 4 godz. i jesteś u nasluzik pisze:http://www.youtube.com/watch?v=Q44tJPgtC8Q
lalalallalala
lalalalala
eh pospiewalbym z wami
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
-
- BS Brother
Jutro cały dzień będę z sis w trasie i nie do końca wiemy, o której wrócimy do Wawy. Bedę dzwonic do Was i jakos odnajde Was w tłumie mam nadzieje, ze na 20 się wyrobimy... do zobaczenia
GSXR 600
608692167
608692167