taki wstepny plan, ktos ma ochote?
fajna trasa calkiem Warszawa-Grójec-Nowe Miasto nad Pilicą-Drzewica
spokojny przelot przez wioski, kręto, pusto, znosny asfalt
docelowo zrobic pare fotek zamku w Drzewicy, ale droga dojazdu rowniez malownicza, okolo 100km w jedna strone
jak by byla pooda to np. w sobote, jak nie to jakos pozniej moze
2011-08-13 turystyczny przelot
Moderator: Shenson
-
- Moderator
- Województwo: mazowieckie
- Lokalizacja: Warszawa/okolice ("na wschód, tam gdzie cywilizacja")
- Polubił posty: 5
- Otrzymane Polubienia: 15
2011-08-13 turystyczny przelot
pozdrawiam,
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
Re: 2011-08-13 turystyczny przelot
moje rejony jak będę w mogielnicy to mogę oprowadzić po terenie
Suzuki GSF 1200s k6 Bandit
-
- Moderator
Dobra
nadejszła wielkopomna chwiła
Jak ktoś się chce dołączyć to jutro (niedziela 2015-08-16) bladym świtem/chłodnym porankiem o 8:30 rano ruszamy z Raszyna od Naxika
(i jak facet mówi, że zrobi to zrobi i nie trzeba mu co pół roku przypominać )
nadejszła wielkopomna chwiła
Jak ktoś się chce dołączyć to jutro (niedziela 2015-08-16) bladym świtem/chłodnym porankiem o 8:30 rano ruszamy z Raszyna od Naxika
(i jak facet mówi, że zrobi to zrobi i nie trzeba mu co pół roku przypominać )
pozdrawiam,
Emil
Emil
-
- Moderator
No i udało się, bunkry były i było zaj*sicie
chyba byliśmy jedynymi którzy dzisiaj zmarzli :twisted:
kilka godzin jazdy w ulewie i burzy to może nie był najlepszy pomysł, ale stwierdziliśmy, że skoro już wyjechaliśmy a po minięciu się z pierwszym samochodem, który zrobił gigantyczne "chlust" i tak już jestem mokry to pojechaliśmy dalej (poza tym już mi prawie wszystko wyschło, najbardziej jeszcze aparat trzeba dosuszyć w środku )
(dobrze, że wczoraj oglądałem Gwiezdne Wojny, to pamiętałem jak używać jedi-skills bo jazda z zaświnionym kaskiem w ulewie to było praktycznie jak z zamkniętymi oczami hehe)
Zamek jest "własność prywatna, nie wchodzić" ale całkiem ładny i ma IMHO bardzo duży potencjał jak by ktoś to odnowił
przy okazji ktoś kojarzy dlaczego to zamurowane okno(?) było tak nisko? jest to raczej mało obronne rozwiązanie?
chyba byliśmy jedynymi którzy dzisiaj zmarzli :twisted:
kilka godzin jazdy w ulewie i burzy to może nie był najlepszy pomysł, ale stwierdziliśmy, że skoro już wyjechaliśmy a po minięciu się z pierwszym samochodem, który zrobił gigantyczne "chlust" i tak już jestem mokry to pojechaliśmy dalej (poza tym już mi prawie wszystko wyschło, najbardziej jeszcze aparat trzeba dosuszyć w środku )
(dobrze, że wczoraj oglądałem Gwiezdne Wojny, to pamiętałem jak używać jedi-skills bo jazda z zaświnionym kaskiem w ulewie to było praktycznie jak z zamkniętymi oczami hehe)
Zamek jest "własność prywatna, nie wchodzić" ale całkiem ładny i ma IMHO bardzo duży potencjał jak by ktoś to odnowił
przy okazji ktoś kojarzy dlaczego to zamurowane okno(?) było tak nisko? jest to raczej mało obronne rozwiązanie?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
pozdrawiam,
Emil
Emil
-
- BS Brother
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 38
Wyjazd udany, zamek obeszliśmy - do środka nie dało się wejść a szkoda bo z zewnątrz wygląda imponująco .
Potem jeszcze bunkry kolejowe w Konewce.
Emil postanowił wywieść gigantyczną kałuże na sobie / w sobie z dużym powodzeniem
Co prawda oddawał ją przez następne 100 km
Jedyne co miał w miarę suche to włosy
Ostatnie 80 km w słonku i cieple prawie się udało wysuszyć ciuchy
Potem jeszcze bunkry kolejowe w Konewce.
Emil postanowił wywieść gigantyczną kałuże na sobie / w sobie z dużym powodzeniem
Co prawda oddawał ją przez następne 100 km
Jedyne co miał w miarę suche to włosy
Ostatnie 80 km w słonku i cieple prawie się udało wysuszyć ciuchy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
SV 650N K6 -->
S1000XR (unicestwiony - uczulony na trawę) -->
1290 SA S ( pomarańczowa wścieklizna )
S1000XR (unicestwiony - uczulony na trawę) -->
1290 SA S ( pomarańczowa wścieklizna )