Dział dla Braci z województwa mazowieckiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
Na czwartkowym spotkaniu ani mnie ani sis niestety nie będzie więc zapraszam wszystkich chętnych do odbioru osobistego zamówionych koszulek dziś (środa) oraz w czwartek do Nas do domku.
Jesteśmy od 17 - przed przyjazdem prosimy o kontakt telefoniczny
Osoby, które zamówiły już po terminie będą mogły odebrać koszulki po rozpoczęciu...
GSXR 600
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać...
608692167
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal . . . było i się zmyło, ale "chyba widziałem kotecka"
Emil pisze:to jest calkiem niezle rozwiazanie nawet
weż Bare niech przyjedzie do nas
608 601 340
"Nigdy nie można ustalić z pewnością, gdzie w kobiecie kończy się anioł, a gdzie zaczyna diabeł..."
"Jutro wcale Ci się nie należy, nie jest obiecane ani zagwarantowane!"
Jestem... ( nie wiem jeszcze o której godzinie ale jestem )
Motocykl... i do pełni szczęścia już tylko chwila... chwila wolnego, pogoda i kompan na kole.
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
Daniel
501484808
CX500E=>B12sK6=>GSF1250GT=>
AN400=>CBF1000=>1200RT&1200GS
w chwili obecnej proszę nie przyjeżdżać po odbiór koszulek!!!!!!
dziś Scyzor był i okazało się, ze koszulki mają defekt więc jutro będziemy rozmawiać z firmą, że muszą je wymienić więc na razie wszystko jest wstrzymane do odwołania
GSXR 600
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać...
608692167