W sumie 4 gleby w tym jedna przy prawie 60km/h, teraz bolą żebra, są krwiaki i siniaki i ogólne sponiewieranie. Jest Super
Kurde, porwałem nowe spodnie ...
Moderator: Jacek
A ja myślę, że to zdecydowanie Bardzo Mało Wyszukany powód żeby się podniecać czy być w szoku jak na 4um SUZUKI :angry_smile:speed pisze:....myślę że co nie jeden będzie w szoku jak się pokarzesz ale
to nie jest zasługą "off"
A może Speedowi, chodziło o to, że Jacek Bardzo Miło Wygląda, bo zrzucił ze 20kg i jest go ciężko poznać? :mrgreen:SUZINAS pisze:A ja myślę, że to zdecydowanie Bardzo Mało Wyszukany powód żeby się podniecać czy być w szoku jak na 4um SUZUKI :angry_smile:speed pisze:....myślę że co nie jeden będzie w szoku jak się pokarzesz ale
Macku fajnie że mamy inne spojrzenia* ale wyjaśniłeś dosadnie ....... a niektórzymucha pisze:A może Speedowi, chodziło o to, że Jacek Bardzo Miło Wygląda, bo zrzucił ze 20kg i jest go ciężko poznać? :mrgreen:SUZINAS pisze:A ja myślę, że to zdecydowanie Bardzo Mało Wyszukany powód żeby się podniecać czy być w szoku jak na 4um SUZUKI :angry_smile:speed pisze:....myślę że co nie jeden będzie w szoku jak się pokarzesz ale
Nie szukamy na siłę :angry_smile:
Fajną zabawę sobie znalazłeś Jack'u
Impreza była zorganizowana przez uczestników forum ADVrider. Okolice Gubina, Krosna Odrzańskiego między innymi na terenie rajdu Drezno-Wrocław i słynnej trasy Hanibala.Hube pisze:Jacek, można gdzieś więcej fot pooglądać?