Dział dla Braci z województwa mazowieckiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
Motocykl... i do pełni szczęścia już tylko chwila... chwila wolnego, pogoda i kompan na kole.
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
Daniel
501484808
CX500E=>B12sK6=>GSF1250GT=>
AN400=>CBF1000=>1200RT&1200GS
Rozmawiałam wstępnie z właścicielami knajpki kubańskiej El Caribe na Mickiewicza (tuż przy Placu Wilsona) - także i dobry dojazd metrem - o organizowaniu naszych spotkań właśnie u nich. Tym bardziej się ucieszyli, bo sami (jak i zresztą jeden z kelnerów) - są motocyklistami https://www.facebook.com/RestauracjaElCaribe
Jeśli chcielibyśmy robić u nich spotkania, to wyrazili chęć by specjalnie dla naszego Bractwa Suzuki robić np. specjalne menu na nasze przybycie i oczywiście na hasło Bractwo Suzuki każdy może liczyć na discount
Byłam tam już nie raz, jadłam, piłam i polecam Jeśli chcielibyśmy wypróbować to miejsce w najbliższym czasie, to proszę o info, a zarezerwuję dla nas miejsca na dany dzień i obgadam wtedy dokładnie wszystkie szczegóły naszej gościny
J... mustangówka 50, XF650 Freewind, K... ER-6F, GSX-R 1000, B... F700GS, GSR600, GSR750, B... R Nine T
No, może ktoś ma jakieś fajne miejsce, które mógłby polecić. Tam, gdzie jest fajnie, lubią motocyklistów, jest dobre jedzonko i jest baaaardzo DROOOOOGOOOO
J... mustangówka 50, XF650 Freewind, K... ER-6F, GSX-R 1000, B... F700GS, GSR600, GSR750, B... R Nine T