Dział dla Braci z województwa pomorskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
cisza straszna u nas panuje więc może byśmy się spotkani gdzieś na i może :party: ??
proponuję 16 listopada, godzina i miejsce do ustalenia !! jakieś propozycje ??
data pasi, czy ta czy tydzień później bez różnicy.... a miejsce.....Pokład też OK a my z Gdańska proponujemy Kręgielnia Soprano lub MK Bowling w Manhattanie(jest gdzie posiedzieć, popić, potańczyć czy pograć)
Cztery kółka potrafią poruszyć ciało, ale dwa ruszają duszę
--------------------------------------
GSX600F - pierwsza miłość
GS500F
K.... I ER 6n 650
K.... Versys 650
Royal 499
data pasuje,mam propozycje spotkania w fajnej knajpce u mojej znajomej w cafekardamon w Oliwie.Mieli byśmy oddzielna sale,specjalne meni dla BS.Jest tam rzutnik można obejrzeć filmik z rozpoczęcia i powspominać....Pytania proszę kierować na pw.
GS500F
K.... I ER 6n 650
K.... Versys 650
Royal 499
Ja niestety w terminie 23.11 odpadam ,chyba że będziecie siedzieć długo a ja złapię jakiś transport po 22.No ale znając życie to przyjadę posprzątać :mrgreen:
Ostatnio zmieniony wt, 29 paź 2013, 15:50 przez motorynka, łącznie zmieniany 1 raz.
SV 650,GSR 600 -odjechały...GSF 1200SA -historia,co dalej? a teraz duże JAJCO + KOT ALBINOS jeszcze chwilę ...
501766300
GG 11551446
Motorynka dajesz i po 22.00...śmiało posiedzimy dłużej a jak zamkną lokal to blisko mamy gdzie posiedzieć no i masz moje ciuszki więc Cię widzę :angry_smile:
GS500F
K.... I ER 6n 650
K.... Versys 650
Royal 499