Dział dla Braci z województwa pomorskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
Raz na jakiś czas odwiedzamy Gdańsk w tym roku wypada znów Was odwiedzić
W piątek 04.07.2014. przyjedziemy motorkiem i zostajemy do niedzieli, może ktoś miał by ochotę na małe spotkanie?? Lokum mamy na starym mieście razem z parkingiem na moto. Więc mile widziane stare miasto po którym, możemy szwendać się bez celu godzinami.
Termin nie pasuje.....Ja na ten weekend z 4 lipca będę w Giżycku.....a może przesuniecie przyjazd na następny tydzień - wpadniecie 12.07 na grill do Piotrasa :twisted: :twisted: :twisted:
Macias pisze:jutro w pracy do 15 więc może coś później się uda.
Koniecznie, bo mam "małą" przesyłkę dla Was
Wieczorową porą ma dojechać Speed z Kaśką, Broda ma się ogarnąć i Futki mają dać znać, jak u nich sytuacja. Więc, jak by co, to wieczorem koniecznie jakieś wspólne BSowe pifffo np. na monciaku :mrgreen:
J... mustangówka 50, XF650 Freewind, K... ER-6F, GSX-R 1000, B... F700GS, GSR600, GSR750, B... R Nine T
adu pisze:Koniecznie, bo mam "małą" przesyłkę dla Was
Więc, jak by co, to wieczorem koniecznie jakieś wspólne BSowe pifffo np. na monciaku :mrgreen:
prawdopodobnie wpadne nie wiem tylko czy sam czy będziemy w 3 - zależy o której chcemy się spotkać ?? za późno też nie można bo na monciaku będzie milion ludzi i brak wolnych miejsc w ogródkach.
Futki dotarły szczęśliwie do domu. Dziękujemy bardzo wszystkim z którymi udało sie nam spotkać i cos nie cos spożyc wysokoprocentowego. Jeszcze raz wielkie dzieki!!!