Dział dla Braci z województwa wielkopolskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
Z poprzedniej imprezy zostały flakony szt.3 CZAS NA NIE !!
Jak w temacie.....spotkanie flakon luźna guma :lol:
Aby nie było że zawsze Wieleń,Karpicko ...wyszukałem nową lokalizacje http://www.nadwarta.com/galeria-nad-warta.html
Impreza jak zwykle...robię zakupy każdy w miarę możliwości co może wysmyczy
Nie podaję sztywnego terminu....(oby zima)
Czekam na zgłoszenia oraz podanie terminu (dopasujemy się do większości)
1 ROSA+iZA
Zapowiada sie fajnie i doborowym towarzystwie ale musze to przegadac z moim przyszlym mezem on teraz na wyjezdzie a ja w weekend czesto pracuje ale moze da sie cos zrobic...
Ja bym się pisała tylko muszę wiedzieć termin . Na pewno odpada początek Lutego bo brat organizuje 40 więc mnie nie będzie inny termin powinien pasować
Chętnie z Lucy byśmy się pojawili, ale jest to znak zapytania, będzie to już 8miesiąc ciąży i wiele niewiadomych... Może na 1 noc...ciężko powiedzieć..
Damian - Suzuki GSX F600 sprzedany
Obecnie gsxr 750 K7
no i wykrakałem i dupa Hektor ma szkolenie tydzień wcześniej a ja 23-24 luty ale do Warszawy muszę już jechać 22 lutego ....więc u mnie "pas"....chyba że coś się zmieni
Otis pisze:no i wykrakałem i dupa Hektor ma szkolenie tydzień wcześniej a ja 23-24 luty ale do Warszawy muszę już jechać 22 lutego ....więc u mnie "pas"....chyba że coś się zmieni
No to akurat prosto z integracji polecisz. My do domu a Ty do Wawy. Poza tym Hektor mówił że jedziesz w marcu. Więc nie ściemniaj. :mrgreen:
Odważni nie żyją wiecznie.... za to ostrożni nie żyją wcale.
------------------------
Suzuki GSX650F <-> DR-Z400E <-> XVS1300 <-> XVS650<-> XV535<->F650
------------------------
kom. 609 895 692