Witam.
Mam problem z odpalaniem w moim Suzuki GS1000L. Z tego co wiem jest 8 dysz. 4 dysze są od dołu na środku obudowy pływaków i 4 dysze boczne od powietrza. Czy da się je jakoś ręcznie ustawić? Np ilość obrotów śrubą? Czy niezbędne jest ustawienie przy pomocy specjalnego urządzenia do synchronizowania?
Druga sprawa jest taka: Zewnętrzne dysze są w kształcie iglicy a środkowe nie są zaostrzone tak jak te boczne. Na dole mam to samo. Czy tak powinno być? Czy możliwe, że ktoś coś mieszał i coś poprzekładał? Gaźnik jest z iglicą tak jak to było w wskach, a nie jak w samochodach przepustnica w kształcie płytki.
Proszę o pomoc, może ktoś akurat będzie znał ten temat:)
Gaźniki MIKUNI VM26SS
Moderator: bohas
Re: Gaźniki MIKUNI VM26SS
Wejdź w poniższy link. Na stronie 98 zaczyna się temat o gaźnikach i ustawianiu. Jeśli jesteś dość dobry z angielskiego to dasz radę jakoś. Chociaż ja nie byłem w stanie doczytać ile jakie dysze powkręcać itd. Znalazłem to na szybcika i szybcikiem oblukałem i Ci wysyłam :mrgreen:
Ps. Może Ci się przydać ten manual jeśli go jeszcze się nie widziałeś
Póki co na chwile obecną tyle mogę Ci pomóc. Jak znajde trochę czasu to może coś wymyśle :?
SUZUKI GS 1000 - KLIK
Ps. Może Ci się przydać ten manual jeśli go jeszcze się nie widziałeś
Póki co na chwile obecną tyle mogę Ci pomóc. Jak znajde trochę czasu to może coś wymyśle :?
SUZUKI GS 1000 - KLIK
Re: Gaźniki MIKUNI VM26SS
Masz może tego pdfa na dysku? Strona padła Czytałem service manual ale tam nic takiego konkretnego nie ma. Dzięki za pomoc