koniec zimy, a dziury zostają

Dział dla Braci z województwa śląskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.

Moderator: SEBIKS

Zablokowany
Przemo_sno

koniec zimy, a dziury zostają

Post autor: Przemo_sno »

przeraża mnie wizja wyjechania moją Suzi na tak dziurawe trasy.
W piątek widziałem jak w Katowicach dziurę w jezdni łatał z wiaderka "pan Heniek" ubijając asfalt gumowcem. Codziennie jadę Wschodnią Obwodnicą GOP do A4. Tej drogi po prostu nie ma. Po roztopach skończyła się. Jeżeli z końcem marca skończą się roztopy to nasi kochani drogowcy do końca maja będą się borykali z uzupełnianiem dziur i brakujących pasów jezdni. Kiedy sobie normalnie pojeździmy. Bez obaw że przednie koło utknie nam w jakimś piep...... rozstępie w asfalcie i nie skończymy przejążdżki na jakimś przydrożnym drzewie ... Boję się wyjeżdżać z garażu. Czy też macie takie odczucia ?? :( :?:
karus

Post autor: karus »

no niestety ja ostanio katamaranem jak wpdałem w kałuże pod którą była przepaść to omało bym starym ze skody trajki nie zrobił...
co rakou to samo ...
bo to Polska właśnie...
no nie Przemo??
Desmont
BS Brother
BS Brother
Województwo: śląskie

Post autor: Desmont »

ehhhh szkoda slow:( jaki kraj taki drogi
PZDR
Desmont
Suzi SV1000S '04 ;) najpiekniejszy dzwiek V-ki.
Co dwie lufy to nie jedna, co akrapki to akrapki

Obrazek Obrazek
GG2404004; tel. 607 082 621; skype: lukasz.pio
ziajus

Post autor: ziajus »

Ja tak samo boje sie wyjechac z garażu bandzior wypicowany nowe opony koła powyważane wszytko na glan a nie daj Boze po pierwszych kilometrach idzie cos upier......lić a najgorzej glebe zaliczyc BRAK SŁÓW chyba bede dzwonić do rejonu dróg non stop . POZDRO DLA WSZYSTKICH
Bachmiński

Post autor: Bachmiński »

HAHAHA tyle wam powiem , wpadajcie do Wrocka , tu sa takie dziury ze cały motor może wpaść!! :twisted: .......... niestety serio..........
meyer2
Lajtowy Motonita
Województwo: wielkopolskie

Post autor: meyer2 »

boczu pisze:HAHAHA tyle wam powiem , wpadajcie do Wrocka , tu sa takie dziury ze cały motor może wpaść!! :twisted: .......... niestety serio..........
hehe, co prawda, to prawda :wink: wrocek pod tym wzgledem to tragedia, ale u nas w Koninie jak chłopaki od remontów drogowych powycinali z asfaltu ogromne kawałki gdzies tydzien temu, tak do tej pory one są :) a najlepsze jest to ze ciągle o tych samych dziurach zapominam :D
SV 1000 S '04 *** FZS600 '03 *** SV 1000 S '03 *** GSX-F 600 '98 *** GS 500 E Five Stars '97 *** J... jednoślad TS 350 '89
tel. 602-810-996

http://www.bikepics.com/members/meyer2/
Zablokowany