W piątek widziałem jak w Katowicach dziurę w jezdni łatał z wiaderka "pan Heniek" ubijając asfalt gumowcem. Codziennie jadę Wschodnią Obwodnicą GOP do A4. Tej drogi po prostu nie ma. Po roztopach skończyła się. Jeżeli z końcem marca skończą się roztopy to nasi kochani drogowcy do końca maja będą się borykali z uzupełnianiem dziur i brakujących pasów jezdni. Kiedy sobie normalnie pojeździmy. Bez obaw że przednie koło utknie nam w jakimś piep...... rozstępie w asfalcie i nie skończymy przejążdżki na jakimś przydrożnym drzewie ... Boję się wyjeżdżać z garażu. Czy też macie takie odczucia ??
koniec zimy, a dziury zostają
Moderator: SEBIKS
koniec zimy, a dziury zostają
przeraża mnie wizja wyjechania moją Suzi na tak dziurawe trasy.
W piątek widziałem jak w Katowicach dziurę w jezdni łatał z wiaderka "pan Heniek" ubijając asfalt gumowcem. Codziennie jadę Wschodnią Obwodnicą GOP do A4. Tej drogi po prostu nie ma. Po roztopach skończyła się. Jeżeli z końcem marca skończą się roztopy to nasi kochani drogowcy do końca maja będą się borykali z uzupełnianiem dziur i brakujących pasów jezdni. Kiedy sobie normalnie pojeździmy. Bez obaw że przednie koło utknie nam w jakimś piep...... rozstępie w asfalcie i nie skończymy przejążdżki na jakimś przydrożnym drzewie ... Boję się wyjeżdżać z garażu. Czy też macie takie odczucia ??
:?:
-
- Lajtowy Motonita
- Województwo: wielkopolskie
hehe, co prawda, to prawdaboczu pisze:HAHAHA tyle wam powiem , wpadajcie do Wrocka , tu sa takie dziury ze cały motor może wpaść!! :twisted: .......... niestety serio..........
SV 1000 S '04 *** FZS600 '03 *** SV 1000 S '03 *** GSX-F 600 '98 *** GS 500 E Five Stars '97 *** J... jednoślad TS 350 '89
tel. 602-810-996
http://www.bikepics.com/members/meyer2/
tel. 602-810-996
http://www.bikepics.com/members/meyer2/