Obejmując stanowisko moderatora podlaskiego wiedziałam, że będzie ciężko scalić nasze województwo i nie myliłam się. Ale nie poddam się i będę nadal próbowała. Wiem, że gdybym posiadała motocykl byłoby to łatwiejsze ale niestety musicie poczekać jeszcze do następnego sezonu.
Jest nas ok. 30 osób zarejestrowanych na forum i wstyd mi, że na Zakończenie Sezonu, które jest w Augustowie ( może nie wszyscy wiedzą, że to podlaskie :hmm: ) zapisało się 5 osób z naszego regionu !!
Ja rozumiem jak ktoś nie chce zaangażować się w pomoc przy organizowaniu - nie znamy się, ktoś się wstydzi itd, ale kurde to jedyna okazja na parę lat gdzie nie trzeba zapiżdżać po pare stówek kliometrów by się zapoznać !!
Uwierzcie mi, że dopiero po uczestnictwie choćby w jednej imprezie BS to forum nabiera innej wartości. Wtedy dopiero wiesz o czym piszą inni, rozumiesz żarty - często głupie
Ostatnio dołączył do nas Necik - był już z nami na trzech spotkaniach. Spodobało mu się i teraz przyjeżdża z całą rodziną na Zakończenie.
Jeżeli zarejestrowaliście się na forum tylko po to by coś sprzedać lub kupić - to sorry ale to miejsce nie jest dla Was !!
Czekam na jakiś odzew z Waszej strony - nawet niezbyt miły
Pozdrawiam.
GIENCIA