Dział dla Braci z województwa podlaskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
Stęskniłam się już za Wami Braciszkowie i Siostrzyczki więc proponuję spotkanie 7 listopada w Augustowie na kręgielni. Poturlamy kuleczki :mrgreen: Oczywiście na kręgielni można pić PIWO i zjeść PIZZĘ :twisted: Nocleg na naszym ranczo też zapewniamy Co Wy na to ??
Mile widziani członkowie BS z innych regionów
Piszcie szybciutko - musze zrobić rezerwację toru
Nie zatrzymam się, jak już złapię wiatr...
Czarna Suzi GS 500E - ale to juz było.... Czarny Bandit 600S ... i to też już było.... Na razie leżę i pachnę ....
Giencia wygladasz jak z jurnala. Mnie niestety niebędzie. Pozdr
gg 2883934
Bandit 650s+Leo Vince SBK Evolution II sprzedany, CZARNA PADLINA sprzedana ciekawe co teraz ...
BMX, Over the Top, Merida Crossway 100 D... Pozdrawiam
Bolo pisze:Giencia wygladasz jak z jurnala. Mnie niestety niebędzie. Pozdr
Dzięki Bolo - całkiem jak nie ja hahaha
Ale za to że opuścisz spotkanie Podlaskiego BS to karny będzie :twisted:
Czarna Suzi GS 500E - ale to juz było.... Czarny Bandit 600S ... i to też już było.... Na razie leżę i pachnę ....
Godzina 18:00 lub 19:00 ?? Ale możemy po negocjować
Zarezerwowałam tor na 18:00 w sobotę 7.11. Na jednym może grać 6 osób. Cena 50zł/h (nie od osoby). Myślę że 2 godzinki nam wystarczą. Mogę jeszcze zamienić rezerwację na niedzielę np. na 16:00 lub domówić tor jak będzie nas więcej (żony, dzieci, kochanki :mrgreen: ) Pomyślcie. Będzie okazja pogadać prawie na trzeźwo :lol:
W takim razie sytuacja wygląda tak: kręgle odbędą się w niedzielę o 14:00 - ja będę z Kamykiem i dzieciakami, może Roland dołączy. Kto z Was się zdecyduje - zapraszam. Zawsze to jakaś atrakcja w niedzielę, bo przy takiej pochmurnej pogodzie to człowiek tylko siedzi przed tv i wcina czekoladę
Ps. Planuję spotkanie Świąteczne - termin 13 lub 20 grudnia - niedziela. Jak już dostaniecie grafiki pracy na grudzień to odezwijcie się która data Wam bardziej pasuje. Zrobimy spotkanie całymi rodzinami
Buziaki :cmok: