Blokada

Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy Chopper i Cruiser, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...
ODPOWIEDZ
Berliniarz47

Blokada

Post autor: Berliniarz47 »

Hej chlopaki co mam zrobic w moim Suzuki Intruder 125 zeby jechal troche szybciej.Zaznaczam ze mieszkam w niemczech i jest on napewno zablokowany do 80 km.l TU sie rodzi Problem co do nastepnego przegladu czyli TÜV, czy jak COS tam nagrzebie to czy poldzie to przed przegladem latwo cofnac a potem znowu zrobic. Jest to moj pierwszy motocykl i jestem jeszcze zielony, ale od czegos trzeba zaczac.
Fido
Głaszczący Kanapę
Województwo: mazowieckie

Re: Blokada

Post autor: Fido »

Na tym forum jest sporo wątków na temat zblokowanych 125tek z Niemiec. Użyj szukajki.
Z tego, co piszą inni, to blokada jest na poziomie elektroniki, więc trzeba znaleźć kogoś, kto podłubie w komputerku, albo kupić moduł odblokowany.
outsider

Post autor: outsider »

Ja miałem w dużym brifie wpisane że ma dławik 20mm na kolektorze ssącym. A co do przeglądu to wątpie że Niemcy na przeglądzie go na hamownie dadzą.
Berliniarz47

Post autor: Berliniarz47 »

Ja w tym moim brifie nic nie widzę, zobaczymy w poniedziałek będę miał moduł to się okaże.
ODPOWIEDZ