Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy Super Sport, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...
Witam
dziś podczas jazdy motocyklem zgasł mi silnik i potem juz nie moglem go odpalic:(
po przekreceniu stacyjki nie bylo słychać pompy, natomiast 2 godziny pozniej pompa wydawala jakis dziwny cichy dzwiek i moto dalej nie chcialo odpalic
wymień bezpieczniki na nowe...kiedyś też mi zgasł podczas jazdy pompa nie podawała niby bezpieczniki były OK ale wygląda że zaśniedziały bo po wymianie na nowe wszystko wróciło do normy.
Bezpieczniki wymienione i dalej nic...
ale po chwili jeszcze podniosłem bak i postukalem w pompę paliwa i o dziwo po załączeniu stacyjki sie odezwała i moto odpalil ale po chwili znowu zgasł i pompa nie działała a po nastepnym stuknieciu znowu zadziałała...
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal . . . było i się zmyło, ale "chyba widziałem kotecka"
PS. nie F1 tylko Fi, od "wtrysk paliwa / fuel injection"
(F1 to będzie dopiero jak naprawisz)
pozdrawiam,
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal . . . było i się zmyło, ale "chyba widziałem kotecka"