Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy On Road, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...
Witam. Zrobiła mi się jakiś czas temu kaszana z wydechem w moim bandicie.
Nie bardzo wiem co z tym zrobić. Odciąć te pordzewiałe części i dospawać z jednej i drugiej strony łączniki, tak, żeby jeden wchodził w drugi? Nie będę robił tego sam, ale chyba nie mam nikogo w okolicy kto zajmowałby się spawaniem tłumików, a spawacz, do którego poszedłem z tym problemem też nie bardzo wie jak to ma wyglądać.
Motocykl... i do pełni szczęścia już tylko chwila... chwila wolnego, pogoda i kompan na kole.
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
Daniel
501484808
CX500E=>B12sK6=>GSF1250GT=>
AN400=>CBF1000=>1200RT&1200GS
Ostatnio zauważyłem, że w moim bandicie zaczyna robić się to samo. Chcę naprawić to nim odpadnie
Zna ktoś sprawdzony warsztat godny polecenia który naprawi mi to łączenie? Najlepiej w Lublinie i niedalekich okolicach.
Być może ktoś ma jakiś patent jak samemu można to naprawić jakimiś gotowymi złączkami itp.
Nie jedź szybciej niż Twój Anioł stróż potrafi latać...
Ja myślę, że bardziej opyla się przejrzeć alledrogo i kupić sprawną używkę, pewnie za grosze, co nie znaczy, ze za darmo. Jak coś robić to porządnie, druciarstwo nie popłaca....
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500