Dział dla Braci z województwa kujawsko-pomorskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
Jako, że region kujawsko pomorski jest od jakiegoś czasu jak morze martwe, dusze przybywają ale się nie znają proponuję aby jeżeli będzie chęć spotkać się na mieście przy filiżance "kakao" lub czegokolwiek. Poznać się i popatrzeć z nadzieją na następny sezon. Może ktoś chciałby pojechać na rozpoczęcie sezonu Bs ale ma pytania ?? Zapraszam również starych Bs ów czy mają moto czy nie. Myślę, że dobrze byłoby spotkać się tak po prostu i już
Ps.
Czas i miejsce do obgadania z chętnymi, pozdrawiam !!
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
Poczekajmy na kolejne wpisy i coś wymyślimy, bo choć popełniłem zaproszenie to też mam ograniczenia czasami czasowe, pozdrawiam !!
Ps
W razie co spoko dzwonić pytać ustalać ewentualnie pw, nie cykać :twisted:
512 272 500
Dobra, żeby było łatwiej mi pasuje ta sobota 07.19 oraz sobota 21.10. Potem będę dostępny w drugiej połowie listopada.
Brać wybierać kombinować :twisted:
512 272 500
7.10. pogoda ma być do " :Banana2: ", raczej nie na moto. Może 21.10. będzie lepiej, teren proponuję neutralny , coś bliżej w stronę Tucholi, no i ruszyć się kuj. pom.
LS 650 Savage - odjechał
H...a Deauville - czas na wygodę