Dział dla Braci z województwa mazowieckiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
Jak by kotś planował środę motocyklową, by się spotkać, to ja zapraszam do kawiarni Mercer's na rogu puławskiej i narbuta. Piwa nie ma, bo po co, skoro mamy jeździć, ale za to jakaś ciepła kawa lub czekolada się znajdzie. Obsłużę Was z przyjemnością. To taka tylko propozycja miejsca, gdyby ktoś coś planował.
ETZ 251 VX800 VX800' TL 1000 S --> TL 1000SLiter w dwóch kuflach TygrysSport
jak bedzie podobnie do dnia dzisiejszgo to cos cieplego jak najbardziej :evil:
!@#!$!#%#% zima
pozdrawiam,
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal . . . było i się zmyło, ale "chyba widziałem kotecka"
No wiec tak... ma padac snieg z deszczem, wiec ze smigania nici. Moooze sie zmieni, ale watpliwe - przez dzien caly ma sie saczyc bialy puch. Ale skoro zaproszenie juz mamy, to wartoby sie spotkac i obgadac plany na rychly sezon. Ja wpadne... ktos jeszcze?
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal . . . było i się zmyło, ale "chyba widziałem kotecka"
Ja niestety odpadam....o 18 moto z regulacji odbieram ...ale w sobotę ma być ciepło i słonecznie....proponuje jakiś "meeting" właśnie w sobotę zorganizować
Co Wy na to?