[K] Akcesoryjne tłumiki na 2 strony vs1400
[K] Akcesoryjne tłumiki na 2 strony vs1400
Hej.
Poszukuję tłumików do Intrudera vs1400. Nie interesuje mnie oryginał. Nie podoba mi się
Może komuś zalega w garażu coś ciekawego?
Pozdrawiam!
Poszukuję tłumików do Intrudera vs1400. Nie interesuje mnie oryginał. Nie podoba mi się
Może komuś zalega w garażu coś ciekawego?
Pozdrawiam!
-
- Prawa Ręka Mechanika
- Województwo: małopolskie
- Otrzymane Polubienia: 4
Re: [K] Akcesoryjne tłumiki na 2 strony vs1400
A co masz teraz założone ewentualnie na handel ?
Od dłuższego czasu przeglądałem co jest na Allegro i Olx i przez 8 miesięcy tylko raz były Silvertaile ale te stare bez rury łączącej, tak to bieda z wydechami do dużego intruza na ebay niemieckim tez nie bywają. Raczej import nówek.
Od dłuższego czasu przeglądałem co jest na Allegro i Olx i przez 8 miesięcy tylko raz były Silvertaile ale te stare bez rury łączącej, tak to bieda z wydechami do dużego intruza na ebay niemieckim tez nie bywają. Raczej import nówek.
Boulevard C50 '06 [W nowym domu]
Intruder VS1400 '93
Boulevard S83 '07
"Ze skuterami jest jak z grubymi babami. Nie jeździ się na tym tak źle ale jakoś tak wstyd przed kolegami..."
Intruder VS1400 '93
Boulevard S83 '07
"Ze skuterami jest jak z grubymi babami. Nie jeździ się na tym tak źle ale jakoś tak wstyd przed kolegami..."
Szczerze to trudno powiedzieć co to jest co mam LOL. Kupiłem go z jednym kominem (2 in 1) przelotowym. Nie podoba mi się to. Lubię jak głośno gada, ale z tym co mam to stracę pewnie dowód jak trafię na zbyt ambitnego kontrolera. Regulacja to też niezła przeprawa.
Szukam V&H bądź Supertrapp bądź coś innego na dwie strony co jakoś wygląda.
Szukam V&H bądź Supertrapp bądź coś innego na dwie strony co jakoś wygląda.
-
- Prawa Ręka Mechanika
Nie wiem czy to nie jest Supertrapp bez dekli z tylu i z dorobionym łącznikiem przypadkiem. Albo tłumik wzorowany na nim bo wyglada kapkę podobnie
Intruder VS1400 '93
Boulevard S83 '07
Intruder VS1400 '93
Boulevard S83 '07
No właśnie też mi to przeszło przez myśl. Musiałbym odwinąć te taśmy i wówczas będzie jasne.
On jest celowo wgnieciony żeby zmieścił się obok wahacza.
Tak mam od zakupu tego sprzęta. Do tej pory nie grzebałem przy wydechu.
On jest celowo wgnieciony żeby zmieścił się obok wahacza.
Tak mam od zakupu tego sprzęta. Do tej pory nie grzebałem przy wydechu.
-
- Prawa Ręka Mechanika
Tak czy siak powodzenia (kto pierwszy ten lepszy)
Intruder VS1400 '93
Boulevard S83 '07
Intruder VS1400 '93
Boulevard S83 '07
Sky02, Tak z ciekawości w jaki przedział cenowy celujesz. Oglądam ebay i w sumie jest trochę vance-ów oryginalnie z hadecji w cenie do tysiąca pln-ów. Ponoć idzie to ładnie zamontować do czternastki. Pewnie trzebaby zastosować jakąś redukcję między kominem a kolankiem
-
- Prawa Ręka Mechanika
Patrzyłem tylko na dedykowane nie ograniczałem się cenowo i raczej wolałbym coś z łącznikiem wiec wybór mocno ograniczony.
Jak chcesz coś dopasować z Hdeka to dla estetyki trzeba pamiętać ze tam zazwyczaj są wydechy na prawa stronę, lewy tłumik będziesz musiał zamontować do góry nogami żeby ścięcie wyszło odpowiednio i napis vance będzie do góry nogami. Dwa w dużym intruzie w przeciwieństwie do małych tłumiki są rożnej długości. Jak dobrze pamietam lewy z tylnego cylindra ma trochę dłuższa rurę o średnicy kolektora z przodu (chyba żeby miały takiej samej długości kolektory jak prawy z przedniego cylindra).
Jak chcesz coś dopasować z Hdeka to dla estetyki trzeba pamiętać ze tam zazwyczaj są wydechy na prawa stronę, lewy tłumik będziesz musiał zamontować do góry nogami żeby ścięcie wyszło odpowiednio i napis vance będzie do góry nogami. Dwa w dużym intruzie w przeciwieństwie do małych tłumiki są rożnej długości. Jak dobrze pamietam lewy z tylnego cylindra ma trochę dłuższa rurę o średnicy kolektora z przodu (chyba żeby miały takiej samej długości kolektory jak prawy z przedniego cylindra).
Intruder VS1400 '93
Boulevard S83 '07
Intruder VS1400 '93
Boulevard S83 '07
Być może trzeba będzie dorobić jakiś adapter. Jak się zdecyduję zaryzykować i ogarnę temat to podzielę się doświadczeniem