MAJÓWKE CZAS ZACZAĆ plonować
Moderator: FUTEK
MAJÓWKE CZAS ZACZAĆ plonować
Daab ma racje - troche w poprzednim poscie zboczylismy z tematu, dlatego moze w tym bedziemy skladac swoje propozycje na temat majowek z ZachPom?
-
- BS Brother
- Województwo: pomorskie
Majówka
Proponuję wpisać temat pt. Majówka dnia ....... trasa ........ spotkanie o godz........... w miejscu .
Jeżeli temat jest tak ogólny może się rozwinąć w złym kierunku i sprowadzić do dyskusji pt. Ja mogę, a ja nie mogę :twisted: . NIe ta data tylko inna itp itd. :evil:
A Maj za 3 tygodnie więc czasu nie ma, chyba że to będzie ankieta ale to wygląda zupełnie inaczej.
Jeżeli temat jest tak ogólny może się rozwinąć w złym kierunku i sprowadzić do dyskusji pt. Ja mogę, a ja nie mogę :twisted: . NIe ta data tylko inna itp itd. :evil:
A Maj za 3 tygodnie więc czasu nie ma, chyba że to będzie ankieta ale to wygląda zupełnie inaczej.
Na początku VZ 800 - 96
Później DL 650 - 04
Póżniej GSX 1300 R -
Obecnie też na S..... i z Japonii
Później DL 650 - 04
Póżniej GSX 1300 R -
Obecnie też na S..... i z Japonii
Witam serdecznie!!! wszystkich braci z całej Polski a wszczególności tych mniej zżytych z zachodnio-pomorskiego.W kilku postach wyczytałem że macie problemy z zorganizowaniem nawet najmniejszego spotkanka w pubie "wstyd". Majówka za 1,5 m-c więc wymyślcie coś rozsądnego i spontanicznego. Tyle fajnych miejsc jest w Szczecinie i w całym województwie więc coś trzeba wyposierodkować. Myślcie ja tu jestem nowy BANDYTA:)