Czy Mazowsze spotyka sie pomiedzy 14-22kwietnia?

Dział dla Braci z województwa mazowieckiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.

Moderator: Shenson

ODPOWIEDZ
Pit

Czy Mazowsze spotyka sie pomiedzy 14-22kwietnia?

Post autor: Pit »

Witam Mazowsze!

Przylatuje na Swieta do kraju i o ile sa jakies plany na spotkanie pomiedzy 14-22kwietnia to bardzo chetnie sie na nie pisze :D Niestety bede bez moto wiec raczej wspolne smiganie nie wchodzi w rachube :( Ale :beer: zawsze sie chetnie z mazowieckimi motonitami napije!

Pozdrawiam,
Pit
Rybka

Post autor: Rybka »

Z tego co pamiętam to 19 jest spotkanie o 19.00 :D jeszcze nie wiadomo gdzie ale to pewnie się okaże na dniach, jak ktoś coś zaproponuje. Chyba, że mi się coś pomyliło :roll:

No szkoda, że bez moto bo tyle dni wolnych :jumpie: , więc będzie dużo czasu do jazdy :moto: poza tym większość wyjedzie, drogi będą puste 8)
Emil
Moderator
Moderator
Województwo: mazowieckie
Lokalizacja: Warszawa/okolice ("na wschód, tam gdzie cywilizacja")
Polubił posty: 5
Otrzymane Polubienia: 15

Post autor: Emil »

Studi ostatnio stwierdzil, ze oficjalne spotkania wypadaja 1 i 3 sroda miesiaca - wiec chyba w koncu trafiles :wink: (o ile swieta nie przesuwaja terminow, nie wiem bo ja tu nowy jestem)
tylko prosze angielska pogode zwolac do siebie _przed_ wyjazdem do kraju :?
pozdrawiam,
Emil

. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
Pit

Post autor: Pit »

To super :) Angielska pogoda nie jest taka zla, bo w koncu pozwala jezdzic przez okragly rok :wink:
ODPOWIEDZ