Dział dla Braci z województwa mazowieckiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
wnioskuje aby zasugerowac osobom decyzyjnym zrobienie troche lagodniejszego podjazdu (jakas deseczka, dosypac troche ziemi czy cos) i bedzie super
pozdrawiam,
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal . . . było i się zmyło, ale "chyba widziałem kotecka"
Kurcze, znow Vertigo? Ciezko wjechac, pies atakuje (przynajmniej mnie) no i jesli frekfencja dopisze, to miejsca jakby ciupke malo. Ale oczywiscie, bede
pewnie masz za glosny tlumik, bo mnie sie nie czepial :jump:
pozdrawiam,
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal . . . było i się zmyło, ale "chyba widziałem kotecka"
skreca sie na "rondzie" kawalek za przystankiem a potem nawrot w strone centrum pare metrow, bo z tej mapki to nie bardzo widac
pozdrawiam,
Emil
Jak bedziecie jechali od Gdanska - to skrecacie na zjezdzie na Plac Wilsona i zaraz w lewo, aby przejechac pod Wislostrada (nawrotka na Gdansk), wyjezdzacie z pod trasy i praktycznie na przeciwko jest droga wewnetrzna prowadzaca w prawo w kierunku zabudowan typu barako/namioty. Pierwszy budynek po lewej po przejechaniu bramy to Vertigo.
Jak od Warszawy, to jak miniecie most Gdanski i zblizacie sie do wiaduktu, to przed wiaduktem w prawo (tam sie zjezdza zeby pojechac na Zoliborz) i na wysokosci przejazdu pod wiaduktem - w prawo.
Juz nie bede pisal jak dojechac jadac od placu Wilsona
Ostatnio zmieniony pn, 17 kwie 2006, 20:10 przez figer, łącznie zmieniany 1 raz.