rozpoczęcie sezonu 01.05.06 w BYDGOSZCZY
Moderator: KROPEK
-
- Po drugiej stronie Mocy
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Kontakt:
rozpoczęcie sezonu 01.05.06 w BYDGOSZCZY
Jak i co chłopacy z rozpoczęciem sezonu w Bydgoszczy?? Spotykamy się gdzieś przed całą imprezą??
Mój brat pisze pracę licencjacką na temat motocykli, no i wyszło tak, że kręci film o rozpoczęciu sezonu w bydzi... I teraz ja jadę z moim plecaczkiem, on będzie na mszy i w Fordonie bo ponoć ma tam teraz być druga część rozpoczęcia zamiast w myślu. No i tutaj pytanie do kogoś kto jedzie sam, czy mógłby go zabrać z kościoła na Fordon żeby nakręcił też samą paradę motocyklową? To jeszcze nie jest pewne, bo może pojedzie furą, ale jak ktoś z Was jedzie sam dzidą to byłbym wdzięczny za info. Ja z moim plecaczkiem prawdopodobnie będziemy mieli druga kamerę i wszystko też dokładnie nagramy, a on to później poskleja w jedną całość i zrobi z tego zajebisty filmik. Będziemy mogli go później pokazać braciom, jak wyglądają imprezy w Bydzi!!
Pozdro!!
Mój brat pisze pracę licencjacką na temat motocykli, no i wyszło tak, że kręci film o rozpoczęciu sezonu w bydzi... I teraz ja jadę z moim plecaczkiem, on będzie na mszy i w Fordonie bo ponoć ma tam teraz być druga część rozpoczęcia zamiast w myślu. No i tutaj pytanie do kogoś kto jedzie sam, czy mógłby go zabrać z kościoła na Fordon żeby nakręcił też samą paradę motocyklową? To jeszcze nie jest pewne, bo może pojedzie furą, ale jak ktoś z Was jedzie sam dzidą to byłbym wdzięczny za info. Ja z moim plecaczkiem prawdopodobnie będziemy mieli druga kamerę i wszystko też dokładnie nagramy, a on to później poskleja w jedną całość i zrobi z tego zajebisty filmik. Będziemy mogli go później pokazać braciom, jak wyglądają imprezy w Bydzi!!
Pozdro!!
kom. 796 090 896
GMINA
GMINA
Witajcie Panowie
Ja na rozpoczęciu na pewno będę jeszcze nie wiem czy sam czy z plecaczkiem mam nadzięjęz że z
Ale jeśli jednak by się okazało że sam to nie ma sprawy z miejscem.
Musimy się jeszcze jakoś konkretnie ustawić gdzie i o której się spotykamy.
Poydrowionka
PS Przmek jak tam Twoja Suzia??
Pozdrowionka
Misiu
Ja na rozpoczęciu na pewno będę jeszcze nie wiem czy sam czy z plecaczkiem mam nadzięjęz że z
Ale jeśli jednak by się okazało że sam to nie ma sprawy z miejscem.
Musimy się jeszcze jakoś konkretnie ustawić gdzie i o której się spotykamy.
Poydrowionka
PS Przmek jak tam Twoja Suzia??
Pozdrowionka
Misiu
-
- BS Brother
- Województwo: pomorskie
Rozpoczęcie sezonu w Bydgoszczy
A kiedy jest rozpoczęcie sezonu w Bydgoszczy :?:
Na początku VZ 800 - 96
Później DL 650 - 04
Póżniej GSX 1300 R -
Obecnie też na S..... i z Japonii
Później DL 650 - 04
Póżniej GSX 1300 R -
Obecnie też na S..... i z Japonii
-
- Moderator
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
Witam
Tu można znaleźć opis moto pikniku, który odbędzie się w dniach 28-30 kwietnia w Pieckach pod Bydgoszczą, oraz opis i charmonogram imprezy rozpoczynającej sezon motocyklowy w Bydgoszczy: http://www.motobydzia.com/
Pozdrawiam
1-MAJA BYDGOSZCZ 2006 "ROZPOCZĘCIE SEZONU MOTOCYKLOWEGO"
ZARYS ROZPOCZĘCIA SEZONU MOTOCYKLOWEGO W DNIU 1 MAJA 2006 roku
10.00 - Msza św. oraz poświęcenie motocykli w kościele na ul. Ugory 16
11.30 - Wyjazd kolumny pilotowanej przez policję i parada ulicami Bydgoszczy (Ugory, Wojska Polskiego, Kujawska, Wały Jagiellońskie, Poznańska, Kruszwicka, Grunwaldzka, Focha, Fordońska dojazd do Auchan)
13.15 - 13.30 - ustawianie motocykli uczestniczących w imprezie na parkingu przed Auchan
13.40 - pokaz jazdy ekstremalnej
14.10 - konkurs 'wolnej jazdy'
14.40 - przeciąganie silnika ustawionego na palecie
15.00 - pokaz jazdy ekstremalnej
15.30 - slalom równoległy
16.00 - konkurs na tzw. 'szybki start' - dobiegnięcie do motocykla w pełnym ubraniu (ok. 20 m), uruchomienie motocykla i dojazd do mety (ok. 10 m)
16.30 - konkurs 'palenia gumy' i 'strzelania z tłumika'
ok. 17.00 - zakończenie imprezy
thx to Cygan
edit DAAB
Tu można znaleźć opis moto pikniku, który odbędzie się w dniach 28-30 kwietnia w Pieckach pod Bydgoszczą, oraz opis i charmonogram imprezy rozpoczynającej sezon motocyklowy w Bydgoszczy: http://www.motobydzia.com/
Pozdrawiam
1-MAJA BYDGOSZCZ 2006 "ROZPOCZĘCIE SEZONU MOTOCYKLOWEGO"
ZARYS ROZPOCZĘCIA SEZONU MOTOCYKLOWEGO W DNIU 1 MAJA 2006 roku
10.00 - Msza św. oraz poświęcenie motocykli w kościele na ul. Ugory 16
11.30 - Wyjazd kolumny pilotowanej przez policję i parada ulicami Bydgoszczy (Ugory, Wojska Polskiego, Kujawska, Wały Jagiellońskie, Poznańska, Kruszwicka, Grunwaldzka, Focha, Fordońska dojazd do Auchan)
13.15 - 13.30 - ustawianie motocykli uczestniczących w imprezie na parkingu przed Auchan
13.40 - pokaz jazdy ekstremalnej
14.10 - konkurs 'wolnej jazdy'
14.40 - przeciąganie silnika ustawionego na palecie
15.00 - pokaz jazdy ekstremalnej
15.30 - slalom równoległy
16.00 - konkurs na tzw. 'szybki start' - dobiegnięcie do motocykla w pełnym ubraniu (ok. 20 m), uruchomienie motocykla i dojazd do mety (ok. 10 m)
16.30 - konkurs 'palenia gumy' i 'strzelania z tłumika'
ok. 17.00 - zakończenie imprezy
thx to Cygan
edit DAAB
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
512 272 500
-
- Moderator
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
NIestety mnie nie będzie jadę do Poznania polatać na torze, jeżeli pogoda dopisze i przy okazji przywiozę koszulki. Co do spotkania na rozpoczęcie to : Darek zarządź godzinę i miejsce wspólnej zbiórki i pamiętajcie, że Dragon ma chęć dojechać . Wypadało by przywitać go na wjeździe do Bydgoszczy i doprowadzić w grupie na rozpoczęcie . Mam nadzieję, że potwierdzi chęć przyjazdu , no i od czego są telefony. Trzymajcie się, miłej imprezy !!
Pozdrawiam !!
Pozdrawiam !!
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
512 272 500
512 272 500
-
- Po drugiej stronie Mocy
- Kontakt:
więc co do mojego brata to jedzie furą z ojcem i będzie filmował przez szyber...
co do mnie to obowiązkowo jadę, tylko byle pogoda nam dopisała, chociaz tak jak w zeszłym roku (trochę pokropiło)
co do miejsca i czasu to nie wiem z której strony Dragon przyjedzie, więc wstępnie proponuje się spotkać koło McDonald's na Grunwaldzkim o godzinie 9.00 - ale chłopacy proszę bez spóźnień (mi tym razem też żadna sprawa nie wyniknie i będe na czas).
Pozdro!!
co do mnie to obowiązkowo jadę, tylko byle pogoda nam dopisała, chociaz tak jak w zeszłym roku (trochę pokropiło)
co do miejsca i czasu to nie wiem z której strony Dragon przyjedzie, więc wstępnie proponuje się spotkać koło McDonald's na Grunwaldzkim o godzinie 9.00 - ale chłopacy proszę bez spóźnień (mi tym razem też żadna sprawa nie wyniknie i będe na czas).
Pozdro!!
kom. 796 090 896
GMINA
GMINA