B12 gmole

Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy On Road, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...

Moderator: bohas

Jarek

B12 gmole

Post autor: Jarek »

Powitać po długiej absencji (nie mylić z abstynecją :P ). Proszę o podanie strony na której mogę zamówić gmole do B12, jak również radę czy wybrać gmole czy crashpady? Wydaje mi się, iż gmole będą bardziej funkcjonalne ale oczywiście mogę się mylić.
pzdr
Jerry
prymek

Post autor: prymek »

Jarek

Prymek,
śliczne dzięki rozumiem, że sam ich używasz i jesteś zadowolony.
pzdr
Jerry
kolas
Strzelający z Rury
Województwo: -

Post autor: kolas »

Komarek,TransAlp,BANDIT 1200, GSX-R 1000, 1/2 Burgman 400
Albo GSX-R ... albo NIC!!!! <<< chwilowo nie działa ;)
KTM 990 Adventure
http://www.bikepics.com/members/kolasGSXR/
kom: 796-272-069

https://www.facebook.com/wPogoniZaNaszymiMarzeniami
Jarek

Witam,
Kolas i własnie stąd mój kłopot. Każdy ma jakieś doświadczenie, nie wspomne o guście. Co do crashpad'ow to i tak robiłbym na zamówienie (jakoś standardowe rozmiary bedą mało przydatne), natomiast gmole wydaje mi się iz uchronią tylko dekle a głowice już niestety nie. Musze jeszcze troche poanalizowac i poogladać i być może najlepszym rozwiązaniem będzie założenie gmoli wraz z crashpadami.
Może ma ktoś z Was linki gdzie są już gotowce (oglądania nigdy mało). Poco kombinować jak już u kogoś innego funckjonuje i zdaje egzamin.
Jerry
Gutek MM

...

Post autor: Gutek MM »

witam.
Również zacząłem rozgląać się za gmolami do mojego Bandita, jednak ja szukam raczej wzorów. Powiem Ci że do poprzedniego moto (Kawy) sam zaprojektowałem, rozrysowałem i zleciłem do pobliskiej firmy zajmujacej się obróbką stali, do wykonania. Jak widzęceny ceny gmoli to naprawdę za tą kasę można zrobić conajmniej dwa komplety. Jednak poprzednie wykonywałem z nierdzewki, wygląd identyczny jak chromowane... a pozatym jak sam zaprojektujesz to masz przynajmniej niepowtarzalne, że o satysfakcji nie wspomnę.

Pozdrawiam
Jarek

Gutek,
masz całkowitą rację. U mnie jest jeden kłopot z rysunkiem technicznym zawsze miałem kłopot ;)
Poogladam sobie stronki i możźe cosik ciekawego wytropie.
Jerry
ODPOWIEDZ