Praga

Dział dla Braci z województwa śląskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.

Moderator: SEBIKS

Zablokowany
Desmont
BS Brother
BS Brother
Województwo: śląskie

Praga

Post autor: Desmont »

Witam po malej przerwie oj zeby przesledzic forum troche mi zajelo:)
Odwiedzilem co niektorzy wiedza bratni motocyklowy jak sie okazalo kraj czeski i miasto Prage.
Tu pozdrowienia dla motonity Petra i innych ktorzy poprowadzili mnie przez jednokierunkowe ulice Pragi (strasznie ich duzo) prosto do hotelu az sie nam mala parada zrobila, i zafundowali mi smiganie w nocnych godzinach po wzgorzach Pragi
PZDR
PS
Petr obiecal zalukac na stronke a i z naklejka zolta jezdzic obiecal:)
PZDR
Desmont
Suzi SV1000S '04 ;) najpiekniejszy dzwiek V-ki.
Co dwie lufy to nie jedna, co akrapki to akrapki

Obrazek Obrazek
GG2404004; tel. 607 082 621; skype: lukasz.pio
mariuszpiotr

Post autor: mariuszpiotr »

hmmm Praga piękna, wybrałbym się z Suzi tam kiedyś... jak będziesz się znowu wybierał to daj znak, może Ci potowarzyszę...
Herpu

Post autor: Herpu »

Dobre maja drogi? :D
Pewnie bylo super :) takze chetnie kiedys pojade!Bylem tam kiedys na turnieju w quake!
Desmont
BS Brother
BS Brother
Województwo: śląskie

Post autor: Desmont »

drogi w trakcie budowy ale jesli sa to luksus :D po wyrwaniu z dziur polski to raj
PZDR
Desmont
Suzi SV1000S '04 ;) najpiekniejszy dzwiek V-ki.
Co dwie lufy to nie jedna, co akrapki to akrapki

Obrazek Obrazek
GG2404004; tel. 607 082 621; skype: lukasz.pio
Herpu

Post autor: Herpu »

Szkoda ze nie nagrales jakiegos .avi z tamtad! Swoja droga trza by pomyslec nad taka kamera na bak!!
Wtedy kazdy by nagrywal maly reportarz z wyprawy.
Moze by tak zrobic zbiorke na forum na taka kamere i jakby ktos gdzies jechal dalej to mozna by wyporzyczac za podpisaniem cyrografu wrazie uszkodzenia :twisted:
Zablokowany