Witam
temat zamkniety------>nowy watek
My z Ola o ile aura pozwoli piszemy sie na tyskie rozbawianie dzieci
mam jednak koncepcje moze spotkamy sie nieco wczesniej tego dnia zeby razem wtargnac na miejsce?
niesmialo tak kupa razniej
PZDR Desmont
Suzi SV1000S '04 najpiekniejszy dzwiek V-ki.
Co dwie lufy to nie jedna, co akrapki to akrapki
ja jestem za.... zobaczymy czy dzieciakom wpadnie w oko szybka kobieta ma trochę analizowałem pogodę i niestety nie jest zbyt optymistyczna... a zainteresowanych odsyłam na meteo.icm.edu.pl - są dość dokładni...
no i może ktoś z Tych podpowie, które miejsce byłoby najlepsze... może stacja przy browarze??
Mariusz ty pesymisto jeden trzeba zawsze szukac prognozy ktora jest najbardziej optymistyczna :twisted: http://pogoda.onet.pl/0,962,miasto.html
sobie tam popatrz od razu bedziesz mial lepsza koncowke weeka
PZDR Desmont
Suzi SV1000S '04 najpiekniejszy dzwiek V-ki.
Co dwie lufy to nie jedna, co akrapki to akrapki
Bardzo chętnie pisałbym się na ten wyjazd nawet w mały deszczyk ale niestety cały weekend jestem na wyjeździe służbowym od piątku do niedzieli. Ale duchem będę z wami. :lol:
W sobotę będzie ładnie... ponieważ impreza zaczyna się o 14.00 proponuję spotkanie o 13.00 (3 czerwca,oczywiście), tak jak Osama zaproponował na BP przy Browarze... do zobaczenia
Witam, tu Monika (wciąż czekająca na rejestracje na forum).
Jak widac na załączonych obrazkach, "dzieciom" bardzo podobało się wożenie na tylnym siedzeniu :twisted: Pozdowienia dla Janusza, może kiedyś znajdzie siebie na forum
Więcej fotek potem - zgram wam na płytki razem z Ustroniem, chyba żeby wrzucić na stronę Bractwa? (tylko gdzie to wysłać?)
Był wiśniowy VX 800'92- do sprzedania pozostały boczki pod siodłem, obecnie dosiadam Atlantica 500, Junaka Jetmax 250 oraz ( testowo) wszystko to, co oferuje Junak, Zipp, Barton, Ferro, Benyco.