RAZ jeszcze oponki do bandita

Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy On Road, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...

Moderator: bohas

Bidziu
Po drugiej stronie Mocy
Po drugiej stronie Mocy
Województwo: kujawsko-pomorskie
Kontakt:

RAZ jeszcze oponki do bandita

Post autor: Bidziu »

Jeździ ktoś z Was na Metzelerku LASERTEC?? Chce kupić coś w miare dobrego i niedrogiego, jak nie te to jakie polecacie?? Musze do końca czerwca coś kupić więc jeśli ma ktoś jakis kontakt z ziomkami od jakiś rocznych, tańszych oponek byłbym wdzięczny.
pozdro
kom. 796 090 896

GMINA
KOMIN

Post autor: KOMIN »

też szukam oponek do GS 500 130/70/17 co polecacie :?:
kuchar
The Real One
The Real One
Województwo: mazowieckie
Otrzymane Polubienia: 1

Post autor: kuchar »

ja mam pirelli sport demon i jestem zadowolony na takich smigaja w suzuki gs 500 cup to wiec mysle ze musza byc dobre :)
pierwsza SUZI :) czerwona GS 500 E
a obecnie srebrna SV 650 S :D
lukaszny

Post autor: lukaszny »

Ja zalozylem Maxxis ProMaxx w cenie 350 zł (150x70x17). Na suchym trzymaja rewelacyjnie, na mokrym nie gorzej. W takiej cenie nic lepszego chyba nie znajdziesz.
Macias
BS Brother
BS Brother
Województwo: pomorskie

Post autor: Macias »

ja jak juz pisalem w podobnym temacie mam Pirelli Dragon GTS 160 i idealnie sie sprawuja na suchym !! przy lekkim deszczu nie gorzej ale lipa jest dopiero przy ulewie !! raz mi sie zdarzylo :D ale z drugiej strony kto bedzie jechal przy urwaniu chmury ?? !!
sa drogie ale goraco polecam !!
pozdrawiam
Kiedy siedze na maszynie, totalny czuje luz...

MZ ETZ 251
Bandit 600N '98-sprzedany
SV 1000S '03 + Yoshi TriOwal-sprzedany
Hayabusa K8 + TwoBrothers-sprzedany
Hayabusa K9-sprzedany
kom: 505-173-368.
Loser

Post autor: Loser »

W moim moto trafil sie (niestety) Lasertec.
Te gumy naleza do twadrych, wiec na dlugo stykaja, ale przyczepnosc jest dyskusyjna. Na mokrym spisuja sie calkiem, w lekkim terenie tez ;)
Nie polecalbym - lepiej dolozyc kilka "papierow" u kupic lepsze.
Chyba ze bawi Cie mielenie kolem na starcie/przy hamowaniu. Mnie srednio. Wiec gdy skoncze tylna gume, biore zupelnie inny zestaw!
zly1001
Lajtowy Motonita
Województwo: -

Post autor: zly1001 »

Panowie temat opon był już poruszany łącznie z adresami gumiarzy z używkami jaki i nowymi oponami. Pozdro :beer:
GSXF 600, GSXR 750 K5 SPRZEDANY
tel.603 882 822
leliw

Post autor: leliw »

lukaszny pisze:Ja zalozylem Maxxis ProMaxx w cenie 350 zł (150x70x17). Na suchym trzymaja rewelacyjnie, na mokrym nie gorzej. W takiej cenie nic lepszego chyba nie znajdziesz.
Pirelli Sport Demon w cenie 378,63 zł (dokładnie ten sam rozmiar)
KOMIN

a ja po dzisiejszej gumie kupiłem Maxxis ProMaxx polecili mi ją u inglota i krawczyka suzuki w Gdyni dałem 300zł pojeżdzimy zobaczymy :lol:
Bidziu
Po drugiej stronie Mocy
Po drugiej stronie Mocy
Województwo: kujawsko-pomorskie
Kontakt:

Post autor: Bidziu »

Od paru dni mam już w B6 nowiutkie metzelerki Z4 i jak narazie bombastycznie, całkowity koszt kompletu z przesyłką to 944zł
Pozdrawiam!
kom. 796 090 896

GMINA
KOMIN

cholera jasna nie dość że nie pojechałem do borska na szkolenie to jeszcze w Wejherowie nigdzie nie wyważają kół moto. więc pojechałem do CNF w osowie i wyważyli:) jak przywiozłem koło do domu zabrałem się za montaż i :twisted: okazało sie że gdzieś zapodział się dystans między koło a wahacz od strony zębatki i ni cholery nie da rady zmontować. przeżuciłem cały garaż i katamaran i ni ma. więc mój qumpel dorobił mi na tokarce ale SZUKAM ORGINAłU JAK KTOś MA lub ma namiary na TAKIE CUDO jak wyżej to proszę o kontakt :help: :help: :help:
ODPOWIEDZ