RAZ jeszcze oponki do bandita
Moderator: bohas
-
- Po drugiej stronie Mocy
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Kontakt:
RAZ jeszcze oponki do bandita
Jeździ ktoś z Was na Metzelerku LASERTEC?? Chce kupić coś w miare dobrego i niedrogiego, jak nie te to jakie polecacie?? Musze do końca czerwca coś kupić więc jeśli ma ktoś jakis kontakt z ziomkami od jakiś rocznych, tańszych oponek byłbym wdzięczny.
pozdro
pozdro
kom. 796 090 896
GMINA
GMINA
-
- BS Brother
- Województwo: pomorskie
ja jak juz pisalem w podobnym temacie mam Pirelli Dragon GTS 160 i idealnie sie sprawuja na suchym !! przy lekkim deszczu nie gorzej ale lipa jest dopiero przy ulewie !! raz mi sie zdarzylo
ale z drugiej strony kto bedzie jechal przy urwaniu chmury ?? !!
sa drogie ale goraco polecam !!
pozdrawiam
sa drogie ale goraco polecam !!
pozdrawiam
Kiedy siedze na maszynie, totalny czuje luz...
MZ ETZ 251
Bandit 600N '98-sprzedany
SV 1000S '03 + Yoshi TriOwal-sprzedany
Hayabusa K8 + TwoBrothers-sprzedany
Hayabusa K9-sprzedany
kom: 505-173-368.
MZ ETZ 251
Bandit 600N '98-sprzedany
SV 1000S '03 + Yoshi TriOwal-sprzedany
Hayabusa K8 + TwoBrothers-sprzedany
Hayabusa K9-sprzedany
kom: 505-173-368.
W moim moto trafil sie (niestety) Lasertec.
Te gumy naleza do twadrych, wiec na dlugo stykaja, ale przyczepnosc jest dyskusyjna. Na mokrym spisuja sie calkiem, w lekkim terenie tez
Nie polecalbym - lepiej dolozyc kilka "papierow" u kupic lepsze.
Chyba ze bawi Cie mielenie kolem na starcie/przy hamowaniu. Mnie srednio. Wiec gdy skoncze tylna gume, biore zupelnie inny zestaw!
Te gumy naleza do twadrych, wiec na dlugo stykaja, ale przyczepnosc jest dyskusyjna. Na mokrym spisuja sie calkiem, w lekkim terenie tez
Nie polecalbym - lepiej dolozyc kilka "papierow" u kupic lepsze.
Chyba ze bawi Cie mielenie kolem na starcie/przy hamowaniu. Mnie srednio. Wiec gdy skoncze tylna gume, biore zupelnie inny zestaw!
cholera jasna nie dość że nie pojechałem do borska na szkolenie to jeszcze w Wejherowie nigdzie nie wyważają kół moto. więc pojechałem do CNF w osowie i wyważyli:) jak przywiozłem koło do domu zabrałem się za montaż i :twisted: okazało sie że gdzieś zapodział się dystans między koło a wahacz od strony zębatki i ni cholery nie da rady zmontować. przeżuciłem cały garaż i katamaran i ni ma. więc mój qumpel dorobił mi na tokarce ale SZUKAM ORGINAłU JAK KTOś MA lub ma namiary na TAKIE CUDO jak wyżej to proszę o kontakt :help: :help: :help: