Lokalna przywitalnia

Dział dla Braci z województwa pomorskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.

Moderator: motorynka

Zablokowany
dadeq

Lokalna przywitalnia

Post autor: dadeq »

Czy zauważyliście, że co jakiś czas ktoś nowy z Trójmiasta się pojawia na forum, ale za to mało kto (żeby nie napisać, że nikt) się nie pojawia w dziale Pomorskim nie mówiąc już o cotygodniowych spotkaniach – nawet regularne przywitania Mara niewiele dają...może niech ten temat będzie lokalną przywitalnią i zaproszeniem na spotkania i wspólne śmiganie...przecież nie gryziemy ;) - o ile dobrze wiem i jest całkiem miło, a jeszcze milej by było gdyby co jakiś czas ktoś nowy do nas zawitał :twisted:

Niniejszym witamy wszystkich "nowych" :D
Ostatnio zmieniony czw, 24 sie 2006, 08:00 przez dadeq, łącznie zmieniany 1 raz.
Macias
BS Brother
BS Brother
Województwo: pomorskie

Post autor: Macias »

rowniez zauwazylem to dziwne zjawisko !! moze "nowi" nie wiedza ze jest cos takiego jak dzial pomorski ?? trzeba przesunac strone troche na dol :D :D
a tak powaznie to przylaczam sie do tego co napisal Dadeq i serdecznie zapraszam na czwartkowe spotkania (i nie tylko :D )
pozdrawiam
Kiedy siedze na maszynie, totalny czuje luz...

MZ ETZ 251
Bandit 600N '98-sprzedany
SV 1000S '03 + Yoshi TriOwal-sprzedany
Hayabusa K8 + TwoBrothers-sprzedany
Hayabusa K9-sprzedany
kom: 505-173-368.
Mar
BS Brother
BS Brother
Województwo: mazowieckie
Polubił posty: 1

Post autor: Mar »

Ja rownież przyłączam sie do powitania. Serdecznie zapraszamy wszystkich na wspolne smiganie i wyjazdy oraz spotkania.
Adam

Life is too short to be bored
GS500F ---> sprzedany
SV1000S K4
S1200
tel. 602 536 440
daab
BS Brother
BS Brother

powitanie

Post autor: daab »

Dział przywitań jest jeden i niech tak zostanie.
Informacji o spotkaniach w pomorskim jest bardzo dużo i dzięki wam za to, ponieważ jest to jedno z najszybciej rozwijających się for regionalnych. Można wybierac godzinę spotaknia, dzień i miejsce, więc może nowi są w wiekszym stopniu pisarzami niż czynnymi motocyklistami.
Dajcie innym troche czasu.
Na początku VZ 800 - 96
Później DL 650 - 04
Póżniej GSX 1300 R -
Obecnie też na S..... i z Japonii
michau

Post autor: michau »

Odpowiem jako forumowy bobas i "nowy z Trójmiasta" ale mówię tylko za siebie - po długiej procedurze rejestracji
i przebrnięciu przez regulaminy wziąłem sobie do serca uwagę aby przez pierwszy tydzień uważnie poczytać forum i dopiero potem zabrać głos ;)

A co do wspólnego śmigania - przy sprzyjających okolicznościach chętnie poznam innych forumowych motomaniaków.

ps. do Mar
Pamiętam park maszyn w Giżycku i motocykle co chwilowo rzuciły nad ranem palenie ... oraz pomocną dłoń przy cofaniu mojej załadowanej DR'ki.
Na letni zlot do Twierdzy Boyen jeżdżę od 2004 roku, zwykle trasą przez
Kętrzyn - Reszel - Bisztynek - Lidzbark - Ornetę - Pasłęk ....
Trasa widokowa, mniej katamaranów i nikt nie pogania jadących wolniejszymi sprzętami.
Broda
Lajtowy Motonita
Województwo: -

Post autor: Broda »

qrna niechciałem sie udzielac w tej sprawie ale niestety za sprawa studi;ego zrobie to!!! wqrza mnie to ze jest tu takie ograniczenie wolnosci wypowiedzi tzw. DYKTATURA!!! b a jezeli Ci to nie odpowiada to masz spadac!! o co chodzi?? niech ktos mi wytłumaczy dlaczego tak sie dzieje?? Admini usuwaja posty bez wyjasnienia, poinformowania.... a gdy ich sie pyta dlaczego to w niemiły sposób odpowiadają... omg...
no i mam teraz pytanie, czy mój post zostanie tez usuniety??
Lokalny diler opium
opium*-bo motocykl jest jak narkotyk
studi

Post autor: studi »

nie zostanie usunięty przez mnie bynajmniej ,bo nie jest napisany na ogólnym... DYKTATURA jest i bedzie i powtórzę Ci jeszcze raz - jeśli nie pasuje Tobie taki stan rzeczy - to masz inne mozliwości...ale nie próbuj zmieniać czegoś co jest ustalone... :twisted: wnerwaia Cię to że tak jest - trudno - masz inne możliwości...

ps.
udzielałeś sie na Burgmanii tam masz większy luz - wiec nie widzę problemu żebyś tam pozostał...

i myslę ze zakończysz na tym swoje dywagacje...

dedeq-

też możesz sie zastanowić nad swoim postem, skoro taka jest wola załozycieli BS , to nie Tobie to oceniać...tym bardziej że masz takie cos jak masz, wiec nie ciągnijcie BS w swoją strone i w/g własnych upodobań- bo to sie raczej nie uda...BS nie jest obliczone na największą liczbe ludzi - tylko na ludzi o tych samych poglądach, a jak nie pasuje to trudno - nie rozumiem po co te dyskusje. :twisted:

- a jak masz jakieś propozycje - to podziel sie z adminem i jak bedzie ok to działaj...
Ostatnio zmieniony czw, 24 sie 2006, 11:17 przez studi, łącznie zmieniany 1 raz.
Broda
Lajtowy Motonita
Województwo: -

Post autor: Broda »

oki ta rozmowa mogła by trwac wiecznie... nie mam na to czasu... skoro uwazasz ze wszystko robisz dobrze, niech tak pozostanie...
Lokalny diler opium
opium*-bo motocykl jest jak narkotyk
Little_Pablo

Post autor: Little_Pablo »

Witam!

Myśle że nie pierwszy raz ów temat budzi emocje. A propos uwag - Dadeq po zmianie moto wylądował na "straconej pozycji".
Ja swoją Suzuke zbudowałem praktycznie od podstaw, wzorem moto sportowego od dawna jest dla mnie GSX-R, Hayabusa była, jest i będzie królową wszystkich motocykli a nowy Intruder 1800 definiuje wg mnie pojęcie "muscle bike" . Znajomych zastanawiających sie nad kupnem moto przekonuje do Suzuki - zresztą nie bez sukcesów...
Uważam się za zwolennika marki i jako taki chciałbym powiedzieć jedno: zadaniem forum jest zrzeszać ludzi-zapaleńców wokół Suzuki... Wokół Suzuki, ale ludzi... Ludzi! Czasami mam wrażenie że o tym zapominacie...

L_P[/url]
daab
BS Brother
BS Brother

Post autor: daab »

Odklejenie posta to dyktatura ??
A co takiego ważnego jest w tym poście.
Ciekawe
Dyktatura nigdy nie przestała działać więc jeśli komuś się to nie podoba to do widzenia.
Temat zamknięty
P.S Jestem z Gdańska tak jak Mar z Gdyni i tam jestem zameldowany.
Upust swoim frustarcjom i kompleksom proszę dawać na innych forach.
Na początku VZ 800 - 96
Później DL 650 - 04
Póżniej GSX 1300 R -
Obecnie też na S..... i z Japonii
Zablokowany