Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy On Road, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...
zlozylem sprzeta , kosmetyka lezy , technika zrobiona
wydaje mi sie ze nabral harakteru
najbardziej mnie bawi lekkosc przodu bez tego cholernego stelaza i owiewki (-13kg) ,ale przez to wymaga bardziej przemyslanego prowdzenia :roll: teraz tylko 60km/h :twisted: kiera jest dosyc szeroka i przy 140 robi sie nie przyjemnie.Nie da rady jechac z otwarta szyba bo daje piaskiem po oczach :lol:
chyba nie ma ..... przywale gmole , utwardze przod , odchudze tyl , zamontuje zegary. W przyszlym roku kupie sobie drugi , a ten zostawie jako maszyna na wszelki wypadek i do katu. A co do obojczyka to nie dalem sobie zalozyc gipsu wiec szybciej sie zrasta , to juz 4 tygodnie mysle ze jest ok ... pozatym jezdze bardzo spokojnie. Nie mam zamiaru przy glebie przebic sobie czegos w srodku tym obojczykiem :twisted: z blotnika zostaly drzazgi :roll: apozatym bez lepiej wyglada. I odrazu pytanko od czego najlepiej by dac przednie zawieszenie (bez zmiany pulek) to jest za miekie i nie pozwala sie wyzyc , przy ostrzejszej jezdzie jest po prostu niebezpieczne . Tyl utwardzony na maxa daje rade , trzeba pamietac ze to dosc ciezkie moto. Jak mam nim pojezdzic jeszcze pare miesiecy to trzeba cos z tym zrobic. Zastanawialem sie nad czyms w tym stylu http://www.gstwin.com/making_fork_spacers.htm , ciekawe jak taki dystansik sie spisuje , zwieksza napiecie wstępne i tyle. Niech sie jakis cwaniak wypowie
Apropos zegarow. Czy policja ma prawo przyczepic sie do ich braku? Bo po kupnie swojej maszyny dlugo szukalem do niej budzikow ale nie moglem niczego znalesc - trwalo to chyba z 4 miesiace, przez ten czas zdazyly mi sie 2 kontrole i na kazdej z nich szybko rzucalem plecak na polke zeby nie bylo widac ich braku.
Tak na marginesie to jest moje pierwsze w zyciu moto, wiec w pierwszej trasie po zalozeniu zegarow przerazilem sie, bo myslelem ze jezdze ostroznie...
To juz wiem skad Twoj post na temat punktow karnych :lol:
Apropos zawieszenia - nie baw sie w zadne dystanse i inne pierdoly.
Wymien poprostu sprezyny na te z Louisa (WIRTH - progresywne) i daj olej 15W do zawieszen i bedziesz mial zawieche BAJKA. Wiem co mowie - w SV miekki przod to podstawowy feler. Radez przejechal sie moim sprzetem w Lublinie i z tego co wiem, wlasnie sie przymierza do wymiany.
Figer,
ja w lublinie nie jezdzilem na Twoim moto, ale tez zaraz zamowie w Louis'ie te progresywne sprezyny.
Jakby ktos chcial na stronie http://www.louis.de poszukac, to trzeba wklepac:
GABELFEDER-SATZ WIRTH
witraj Boczu. ten material z ktorego sa robione te dystanse to najprawdopodobniej ertalon.toczylem z tego nakladki 2 calowe na sprezyny do przodu do jeepa [ lift 2" ]mozna kupic w sklepie zelaznym z e srubami i takimi tam pierdolami.kupuje sie to na kilogramy.odcina gosc kawalek z laski i wazy hehe.sa rozne srednice tych lasek.ja u siebie wymienilem olej na 15W i jest roznica wyczuwalna