ZNOWU LATAM :D

Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy On Road, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...

Moderator: bohas

Bachmiński

ZNOWU LATAM :D

Post autor: Bachmiński »

zlozylem sprzeta , kosmetyka lezy , technika zrobiona :D
Obrazek
wydaje mi sie ze nabral harakteru
Obrazek
Obrazek
najbardziej mnie bawi lekkosc przodu bez tego cholernego stelaza i owiewki (-13kg) ,ale przez to wymaga bardziej przemyslanego prowdzenia :roll: teraz tylko 60km/h :twisted: kiera jest dosyc szeroka i przy 140 robi sie nie przyjemnie.Nie da rady jechac z otwarta szyba bo daje piaskiem po oczach :lol:
Alucard

Post autor: Alucard »

A nie boisz sie o obojczyk.. bo wątpie zeby Ci sie tak szybko dobrze zrósł... !! lepiej uwazaj bo kolejna gleba (tfu tfu) moze byc fatalna dla Ciebie
voti
BS Brother
BS Brother
Województwo: podkarpackie

Post autor: voti »

No sprzęt wygląda całkiem całkiem teraz czas na odchudzenie tyłu.
Czerwony potwór
yogurt

Post autor: yogurt »

No ładnie, ładnie, całkiem miło ;>
boczu pisze:Nie da rady jechac z otwarta szyba bo daje piaskiem po oczach
Yhy, poczekaj na deszcz i pierwszą jazdę po nierównej kostce z kałużami. Przykręcisz ten błotnik szybciej niż go odkręcałeś :P
Wonder

Post autor: Wonder »

Powiem Ci ze wyglada spoko, coś w moje streetowskie klimaty :D jest sens go sprzedawać teraz?

wracaj szybko do jazdy, pozdro 8)
Bachmiński

chyba nie ma ..... przywale gmole , utwardze przod , odchudze tyl , zamontuje zegary. W przyszlym roku kupie sobie drugi , a ten zostawie jako maszyna na wszelki wypadek i do katu. A co do obojczyka to nie dalem sobie zalozyc gipsu wiec szybciej sie zrasta , to juz 4 tygodnie mysle ze jest ok ... pozatym jezdze bardzo spokojnie. Nie mam zamiaru przy glebie przebic sobie czegos w srodku tym obojczykiem :twisted: z blotnika zostaly drzazgi :roll: apozatym bez lepiej wyglada.
I odrazu pytanko od czego najlepiej by dac przednie zawieszenie (bez zmiany pulek) to jest za miekie i nie pozwala sie wyzyc , przy ostrzejszej jezdzie jest po prostu niebezpieczne . Tyl utwardzony na maxa daje rade , trzeba pamietac ze to dosc ciezkie moto. Jak mam nim pojezdzic jeszcze pare miesiecy to trzeba cos z tym zrobic. Zastanawialem sie nad czyms w tym stylu http://www.gstwin.com/making_fork_spacers.htm , ciekawe jak taki dystansik sie spisuje , zwieksza napiecie wstępne i tyle. Niech sie jakis cwaniak wypowie :wink:
Ward

Post autor: Ward »

Apropos zegarow. Czy policja ma prawo przyczepic sie do ich braku? Bo po kupnie swojej maszyny dlugo szukalem do niej budzikow ale nie moglem niczego znalesc - trwalo to chyba z 4 miesiace, przez ten czas zdazyly mi sie 2 kontrole i na kazdej z nich szybko rzucalem plecak na polke zeby nie bylo widac ich braku.

Tak na marginesie to jest moje pierwsze w zyciu moto, wiec w pierwszej trasie po zalozeniu zegarow przerazilem sie, bo myslelem ze jezdze ostroznie... :D
figer
BS Brother
BS Brother
Województwo: mazowieckie

Post autor: figer »

To juz wiem skad Twoj post na temat punktow karnych :lol:

Apropos zawieszenia - nie baw sie w zadne dystanse i inne pierdoly.
Wymien poprostu sprezyny na te z Louisa (WIRTH - progresywne) i daj olej 15W do zawieszen i bedziesz mial zawieche BAJKA. Wiem co mowie - w SV miekki przod to podstawowy feler. Radez przejechal sie moim sprzetem w Lublinie i z tego co wiem, wlasnie sie przymierza do wymiany. :D
ObrazekObrazek
jaro

Post autor: jaro »

Figer,
ja w lublinie nie jezdzilem na Twoim moto, ale tez zaraz zamowie w Louis'ie te progresywne sprezyny.
Jakby ktos chcial na stronie http://www.louis.de poszukac, to trzeba wklepac:
GABELFEDER-SATZ WIRTH

Pozdrawiam
rookie

Post autor: rookie »

ja na razie wymienilem olej na gestszy i jest odczuwalna roznica...
nowe sprezyny i olej powinny zalatwic sprawe...

tyl speity na maxa ----wow dosc hardcorowo, moze na tor ok, ale dajesz rade na city ???

rookie
kulka

Post autor: kulka »

witraj Boczu. ten material z ktorego sa robione te dystanse to najprawdopodobniej ertalon.toczylem z tego nakladki 2 calowe na sprezyny do przodu do jeepa [ lift 2" ]mozna kupic w sklepie zelaznym z e srubami i takimi tam pierdolami.kupuje sie to na kilogramy.odcina gosc kawalek z laski i wazy hehe.sa rozne srednice tych lasek.ja u siebie wymienilem olej na 15W i jest roznica wyczuwalna :D
meyer2
Lajtowy Motonita
Województwo: wielkopolskie

Post autor: meyer2 »

no to pogratulować boczu "nowego" sprzęta :D rozumiem, że na zakończenie bandziorem będziesz ??? :D
SV 1000 S '04 *** FZS600 '03 *** SV 1000 S '03 *** GSX-F 600 '98 *** GS 500 E Five Stars '97 *** J... jednoślad TS 350 '89
tel. 602-810-996

http://www.bikepics.com/members/meyer2/
Bachmiński

jasne , jak sie nie rozbije :D kurde tylko gdzis blisko bo wiecej niz 160 nie pojade na tym :D no moze do 200 ale mi owiewke urwie :D
ODPOWIEDZ