jak postawić motor na centralną podstawkę ?
Moderator: bohas
jak postawić motor na centralną podstawkę ?
problem jak w temacie, od kilku dni się męcze i jeszcze mi się nie udało. szarpię za kierownicę, dzwigam za zadupek, naciskam na centralną aż sie ten pedał wygina i wszystko na nic. Jest na to jakiś patenet? wiem ,że sie da to zrobić w jedną osobę tylko jak?
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
Witam !!
Stopkę naciśnij nogą od strony motocykla. Chwyć za kierę i tył. Pociągnij go na siebie podpierajac go biodrem. Jak sie już przechyli na Ciebie - wtedy do tyłu
Pamietaj o wlaściwej nodze. Pozdrawiam.
Stopkę naciśnij nogą od strony motocykla. Chwyć za kierę i tył. Pociągnij go na siebie podpierajac go biodrem. Jak sie już przechyli na Ciebie - wtedy do tyłu
Pamietaj o wlaściwej nodze. Pozdrawiam.
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254

RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254

skrec kierownice w strone po ktorej stoisz
zlap druga reka pasek na siodle (jesli masz)
poloz centralke na ziemi i zaprzyj ja noga
szarpnij, ale z glowa nie tylko miesniami motorem do tylu .
powinno byc OK...
ja tak robilem na kursie i dawalem rade
mam nadzieje, ze nie skopalem opisu...
najwyzej Siosrty i Bracia mnie skoryguja
rookie
zlap druga reka pasek na siodle (jesli masz)
poloz centralke na ziemi i zaprzyj ja noga
szarpnij, ale z glowa nie tylko miesniami motorem do tylu .
powinno byc OK...
ja tak robilem na kursie i dawalem rade
mam nadzieje, ze nie skopalem opisu...
najwyzej Siosrty i Bracia mnie skoryguja
rookie
-
- Moderator
- Województwo: dolnośląskie
- Otrzymane Polubienia: 10
Moja dobra rada (a wiem co mówię, bo mam dosyć cięzkie moto - oba powyżej 230 kg
): stań (ewentualnie przenieś ciężar) na dźwigience do otwierania centralki z jednoczesnym pociągnięciem moto do tyłu - ot cała filozofia, do której też musiałem sam dojść. Moto powinno samo wskakiwać na centralkę.
Pozdr.
Pushkin
Pozdr.
Pushkin
Życie jest piękne, gdy żyć się umie, a człowiek swoje moto rozumie.
GS550M KATANA, GSX1200 INAZUMA-wspaniałe wspomnienia->GSX750S KATANA SREBRNA STRZAŁA po grobową deskę & GSX1400 K4 HELLBOY
Kom. 506 171 241
GS550M KATANA, GSX1200 INAZUMA-wspaniałe wspomnienia->GSX750S KATANA SREBRNA STRZAŁA po grobową deskę & GSX1400 K4 HELLBOY
Kom. 506 171 241
hehe, technika trzeba 
ja sam moze nie jestem jakis ogromny itp i mialem ten sam dylemat z moja ciezka gsx750F ...to jest ciezar, na poczatku to z kims zawsze stawialem...ale spytalem innego usera podobnego bika i powiedzial...stajesz na stopce, lapiesz za dupe, tzn lapiesz za bok z tylu i jednoczesnie ciagniesz za kiere....teraz to za kazdym razem daje rade postawic ciezar 231 ...a malo to nie jest
ja sam moze nie jestem jakis ogromny itp i mialem ten sam dylemat z moja ciezka gsx750F ...to jest ciezar, na poczatku to z kims zawsze stawialem...ale spytalem innego usera podobnego bika i powiedzial...stajesz na stopce, lapiesz za dupe, tzn lapiesz za bok z tylu i jednoczesnie ciagniesz za kiere....teraz to za kazdym razem daje rade postawic ciezar 231 ...a malo to nie jest
No nikt sie jeszcze nie nauczył tanczyc czytając książkę
wiec wez przy kazdej okazji jakiegos kolesia i niech pokaże jak on to robi. Wszyscy tu napisali jak to robią ze swoją maszyną i w zasadzie wszystko jest ok. Ja tez podobnie stawiam >> noga na podstawke cisnie w dół, łapa ciagnie zadupek DO GÓRY, druga za kiere lekko do góry i tyłu i samo sie wstawia. cwiczyc, cwiczyc, czwiczyc >>> przepuklina
pozdro Yaro