Jakie tarcze do Bandita ?
Moderator: bohas
Jakie tarcze do Bandita ?
Kupilem Bandita 650 - 2005 r . po lekkiej glebie .
Mam problem z przednimi tarczami - mianowicie jakis paproch chyba staral sie wyprostowac i maja straszny luz na tulejkach (jak jade po kocich lbach to wali jak by sie mail moto rozleciec )
Nowe oryginalne Suzuki koszt 1100 zł / szt
Nowe Lucas - 800 zł / szt
Jakie kupic czy orginal czy Lucas ??
No i dla pewnosci czy tarcze powinny czy tez nie powinny miec luzu na tulejkach laczacych ??
Prosze o pilna odpowiedz kogos kto sie zna.
Pozdrawiam Artur
Mam problem z przednimi tarczami - mianowicie jakis paproch chyba staral sie wyprostowac i maja straszny luz na tulejkach (jak jade po kocich lbach to wali jak by sie mail moto rozleciec )
Nowe oryginalne Suzuki koszt 1100 zł / szt
Nowe Lucas - 800 zł / szt
Jakie kupic czy orginal czy Lucas ??
No i dla pewnosci czy tarcze powinny czy tez nie powinny miec luzu na tulejkach laczacych ??
Prosze o pilna odpowiedz kogos kto sie zna.
Pozdrawiam Artur
O EBC slyszalem niemile opinie - podobno hamulce traca potwornie na skutecznosci. Ale z ciekawoscia bede czekal na Twoja opinie.
Luzy na nitach tarcz to przypadek wielu modeli Suzuki. U mnie tez sa luzy, ale na szczescie nie tak tragiczne jak u Ciebie. Nie slychac ich specjalnie w czasie jazdy wiec mam nadzieje, ze jeszcze troche wytrzymaja.
Luzy na nitach tarcz to przypadek wielu modeli Suzuki. U mnie tez sa luzy, ale na szczescie nie tak tragiczne jak u Ciebie. Nie slychac ich specjalnie w czasie jazdy wiec mam nadzieje, ze jeszcze troche wytrzymaja.
No to mnie pocieszyles:D ale to jak mowia "Chytry 2 raazy traci" moze tym razem sie nie sprawdzi:Plukaszny pisze:O EBC slyszalem niemile opinie - podobno hamulce traca potwornie na skutecznosci. Ale z ciekawoscia bede czekal na Twoja opinie.
Pozdro