Dział dla Braci z województwa pomorskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
Dzisiaj czwartek. Czy w końcu uda mi się poznać większość ilość posiadaczy S klasy? Czy dzisiejsze spotkanie aktualne, która godzina teraz obowiazuje (wczesny zmrok: zachód słońca 17:59) :?:
Niemiec przepraszam bardzo, ale ja dzis tez nie dam rady... pomimo, ze ze wszystkich Braci no i siostry SETY z Bieszkowic mam najblizej... Dzis niestety jak tydzien temu oddaje sie koszykowce, ale zeby tradycja nie umarla (niektorzy to posprzedawali moto i teraz tylko telewizje ogladaja !! a moze by tak ruszyc tylki i przypomniec sobie jak wygladaja Bracia !! :evil: ) to w przyszly czwartek deklaruje swoje przybycie Nawet z kosza zrezygnuje Ciekawe jak reszta ...??
Pozdrawiam
Ruffik
Normalnie Ruffik takie deklaracje? :twisted: z kosza zrezygnujesz? :twisted: zebys pozniej na lawce rezerwowych nie musial siedziec :twisted:
Jak szukasz chetnych to wiesz ze SETA.... :twisted:
i za tydzien nawet jak wszystkie gumy zlapie to bede :twisted:
i ja tez sie pojawie w nastepny czwartek !! chyba ze dalej bede chory ale mam nadzieje ze przejdzie mi po weekendzie !!
milego smigania zycze jesli sie ktos wybiera